- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #38.961
Hahaha ben de nasıl göremezsin ya işte diye evin ışık alan yerlerinde gezdirdim resmenBen biraz gergo bir tipim bu ney hani falan dese sinirden kudururum diye düşündüm
Ayyy bunuda çok beğendim bakayım kabul etcek miBen senin yerinde olsam “baharda yeşiller” koyarımÇok seviyorum bu şarkıyı. Gözlerinde yeşil diye hatırlıyorum. “Kıskanır rengini baharda yeşiller “
21 ağustos pazartesi çatlatma iğnesi oldum 24ü perşembe günü kontre gittim 3 tane yumurtam catlamıştı bugün iğne olalı 14 günüm. regli tarihimde 6 eylülKuzum ovulasyon testi ile ee öğrenenler oluyormuş yaptın mı at bi bakalım
Hahahhaha bazen bizden korktuklarını düşünüyorumHahaha ben de nasıl göremezsin ya işte diye evin ışık alan yerlerinde gezdirdim resmen
Kuzum ya eczane falan yakın mı bi erken gebelık veya normal test alsan21 ağustos pazartesi çatlatma iğnesi oldum 24ü perşembe günü kontre gittim 3 tane yumurtam catlamıştı bugün iğne olalı 14 günüm. regli tarihimde 6 eylül
iğnenin 12.günü test yaptım silik cift cizgiydi ama muhtemelen ilacın etsiki başkada elimde test yoktu bende dün ovulasyon testiyle yaptım dünkü ekran bu
busabah 14. gün yine ovulasyon testi yaptım cizgi yoktu onu cekmedim onu ilk 5 dk baktım sonra koyulastımı bilmiyorum ama asıl sıkıntı bende hiç belirti yok ne gögüs ne kasık ne bel ne başka bsy :/21 ağustos pazartesi çatlatma iğnesi oldum 24ü perşembe günü kontre gittim 3 tane yumurtam catlamıştı bugün iğne olalı 14 günüm. regli tarihimde 6 eylül
iğnenin 12.günü test yaptım silik cift cizgiydi ama muhtemelen ilacın etsiki başkada elimde test yoktu bende dün ovulasyon testiyle yaptım dünkü ekran bu
hiç belirti olmadan hamile olan oldumu aranızda Z Zeynepnur123busabah 14. gün yine ovulasyon testi yaptım cizgi yoktu onu cekmedim onu ilk 5 dk baktım sonra koyulastımı bilmiyorum ama asıl sıkıntı bende hiç belirti yok ne gögüs ne kasık ne bel ne başka bsy :/
DNA mı bakıyorlar bebeğimBenimki kesin bu testle belli olucak canım 16 haftayı beklemicem yeterki sağlıklı olsun
Aynen kuzum onada bakıyorlar kesin cevab oluyorDNA mı bakıyorlar bebeğim
Ay çok heyecanlıAynen kuzum onada bakıyorlar kesin cevab oluyor
Çizgi çekeni baz al kuzum üstteki degişik duruyormelegim can fnd_50 canlarım tabloma bakar mısınız? Biri çizgiyi çekti diğer uygulama cekmediEki Görüntüle 3296006 Eki Görüntüle 3296007
Canım bende belirti vardı hala da devam ediyor bel kasık göğüs hassasiyeti gibihiç belirti olmadan hamile olan oldumu aranızda Z Zeynepnur123
Aynen kanı aldı bende hala oturuyorum şoklar içindeAy çok heyecanlı
Tamam kuzum2 de olur 5te canım. Hangisi uygunsa
Tamm kuzum teşekkür ederim2.günü de gidebilirsin canım
Evet kuzum iyi dusun iyi olsun pozitif ol bebisin seninleşuan herşeyi kötüye yorduğum için sanırım aslında doktorun dediği çok mantıklı biraz daha pozitif düşünmem lazım sanırım :)
Tamamdır cok tesekkur ederimÇizgi çekeni baz al kuzum üstteki degişik duruyor
Hangi gün çıkacak sonuçlarAynen kanı aldı bende hala oturuyorum şoklar içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?