- Konu Sahibi Afratafrac
- #38.941
Ben verdim geldim yarına çıkar büyük ihtimalEvet kuzu bugün tekrar vermeyi düşünüyorum bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben verdim geldim yarına çıkar büyük ihtimalEvet kuzu bugün tekrar vermeyi düşünüyorum bakalım
hım bana neden vermediki doktorum anlamadım şimdi aklıma takıldıRegli söktürücü olarak.Regli oldum. Çatlamayı değerlendirdik. Sonra tutunması İÇİN yeniden duphastona devam dedi.
2 ayrı durumda da kullandım anlayacağınız.
Valla senin minnoş heycan yaşatmayı seviyor tam anlamıyla bile diyemedik kalp atış hızını sordun mu hiç ilk haftalardaYaaa nasıl şimdi merak etdim![]()
MaşaAllah yaTeyzelerim birinci sınıfa başladım ben bugün![]()
Yaa hadi hayırlısı bakayım devlette verecegım oda 2 saate çıkar inşallah bende anca öğleden sonra giderimBen verdim geldim yarına çıkar büyük ihtimal
Yok canım hep sordum ama cevab olarak hep dedi çok iyi bende fazla kurcalamadım.Eşim kız hiss ediyor ben erkekValla senin minnoş heycan yaşatmayı seviyor tam anlamıyla bile diyemedik kalp atış hızını sordun mu hiç ilk haftalarda
Kızlarımda üçgenimsi gibiydi erkek de aynı böyle fasülye gibiydi kuzumO zaman benimki kız çünkü benim kesem yuvarlak![]()
Saglıkla gelsinde kuzum o senin mucize bebegin çok degerli olacagına eminimYok canım hep sordum ama cevab olarak hep dedi çok iyi bende fazla kurcalamadım.Eşim kız hiss ediyor ben erkek![]()
Kızlarımda üçgenimsi gibiydi erkek de aynı böyle fasülye gibiydi kuzumO zaman benimki kız çünkü benim kesem yuvarlak![]()
Keseyi hatırlıyorum da kuzum kalp atışını hiç hatırlamıyorum valla canımO zaman sen daha iyi bilirsin kuzuk m benim iki kızım var kesleri nasıldı hiç hatırlamıyorum bulamıyorumdakalp atış hızı kaç acaba ona göre yorumlardık
Ayy merak etdim zaten benimki çok gizletdi kendiniKızlarımda üçgenimsi gibiydi erkek de aynı böyle fasülye gibiydi kuzum
Kuzum ovulasyon testi ile ee öğrenenler oluyormuş yaptın mı at bi bakalım
Yaaa inşallah bebeğim inşallahhhAyy ben onu yerim hoşgelmiş sefa gelmiş saglıkla büyüsün inşallah![]()
Keseyi hatırlıyorum da kuzum kalp atışını hiç hatırlamıyorum valla canımO zaman sen daha iyi bilirsin kuzuk m benim iki kızım var kesleri nasıldı hiç hatırlamıyorum bulamıyorumdakalp atış hızı kaç acaba ona göre yorumlardık
Sağol kuzum çok duygulandım ya büyüdü sıpaMaşaAllah yagülüşünü gözlerinin parıltısını seveyim
![]()
Ayy tabi ya onu her kes bekliyor 4 gözle çok sevilicek İn şa AllahSaglıkla gelsinde kuzum o senin mucize bebegin çok degerli olacagına eminim![]()
Gizliyorsa zaten kız diyorlar balım benim kızlar da 16 haftalık olunca kesinleştiAyy merak etdim zaten benimki çok gizletdi kendini![]()
Ben biraz gergo bir tipim bu ney hani falan dese sinirden kudururum diye düşündümEvet canım bendim :) yine iyi sabretmissinben de eşimin cizgiyi göremeyeceğini bile bile söyledim dayanamadım
![]()
Yok o anlamda gizlemiyor kuzum kesenşn içimde tam ortada dueuyor erkek mi kız mı karar veremedik süpriz yapacak bizeGizliyorsa zaten kız diyorlar balım benim kızlar da 16 haftalık olunca kesinleşti![]()
Benimki kesin bu testle belli olucak canım 16 haftayı beklemicem yeterki sağlıklı olsunGizliyorsa zaten kız diyorlar balım benim kızlar da 16 haftalık olunca kesinleşti![]()