- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #38.921
Canım teşekkür ederim güzel sözler içinHayranım istediğini elde eden başarısını kanıtlamış kadınlara
Çatlama yakın kuzum ateşin düşüşe geçmiş bir iki güne de çatlayabilir 3 4 güne de bir boş bir dolu degerlendirmeye başla kuzumKızlar günaydın , Ben bu ay ilk kez ateş takibi yapıyorum bugün benim döngümün 11.günü yumurtlama olduğunda yada çatlama geldiğinde vücut sıcaklığındüşüyor mu yükseliyor mu yardımcı olabilir misiniz rica etsem Eki Görüntüle 3295978
Yaaa maşallah sana minnak büyüyorMeriba biz geldiiikk
@IADK @melisaa93 A Afratafracmelegim can @edahandro @fnd_50 Niqu @golden-snitch @tweeetyyy @bitkin96 Merve3553 @hamileyimmmm ve aklıma gelmeyen bebişlerim
Evet 2 gün geçsin stres olup takip etmek zorunda kalmazsın, biraz daha rahat olursun en azından. Benim de doktorum öyle söyledi, insan olarak hep hayırlısını sağlıklısını istiyoruz ve eğer öyleyse zaten tutunuyor annesine, sağlıksızsa sonlanıyor stres olmayın demişti. Güzel haberlerinizi alalım :)çarşamba günü gideceğim canım kan vermeye adet tarihim 2 gün geçsin istedim. ilk düşüğümde doktor demişti ki tutunacaksa yaşayacaksa sen amuda kalksan da yaşar ama düşecekse istersen tüm gün yat yine düşer demişti. inşallah sağlıkla yaşamaya devam ederler canım. çok sağolun şuan daha iyiyim kendimi toparladım inanıyorum güzel olacak herşey :)
Maşallah kuzum gözün aydın darısıda bize olsun inşallah saglıkla görelimGünaydın güzel teyzelerim.bir maşallahınızı alırım. Doktor her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Darısı bebek bekleyen herkesin başına inşallah.
Eki Görüntüle 3295983
Ayyy heyecan bastı birden beniÇatlama yakın kuzum ateşin düşüşe geçmiş bir iki güne de çatlayabilir 3 4 güne de bir boş bir dolu degerlendirmeye başla kuzum
Minnak fasülye seni yerim ben senin enerjin pozitifliğin ve Allah’ımın izni ile arkadaşında geliyor senin arkandanGünaydın güzel teyzelerim.bir maşallahınızı alırım. Doktor her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Darısı bebek bekleyen herkesin başına inşallah.
Eki Görüntüle 3295983
Ben yapıyordum ama bebiş orda sıkışmış gibi duruyor ondan yorum yapamadım her iki tarafada yakınMinnak fasülye seni yerim ben senin enerjin pozitifliğin ve Allah’ımın izni ile arkadaşında geliyor senin arkandankeseye göre tahmin yapan kimdi ben erkek diyorum
inşallah canım güzel haberler ile gelirim :) ilerde dönüp baktığımda boşa stres yapmışım derim inşallah :)Evet 2 gün geçsin stres olup takip etmek zorunda kalmazsın, biraz daha rahat olursun en azından. Benim de doktorum öyle söyledi, insan olarak hep hayırlısını sağlıklısını istiyoruz ve eğer öyleyse zaten tutunuyor annesine, sağlıksızsa sonlanıyor stres olmayın demişti. Güzel haberlerinizi alalım :)
Bana da görür görmez erkek gibi geldi oğlumda böyleydi kesemin görüntüsüBen yapıyordum ama bebiş orda sıkışmış gibi duruyor ondan yorum yapamadım her iki tarafada yakınhis olarak kız hissettim ama
Hiç bir sıkıntı olmaz canım bende de bazen oluyor bazen hiç olmuyorKızlar size birşey danışıcam. Dün regl başladı bugün az önce hissettim lavobaya geldim parça parça dolmuş pet. Bu bende yılda 1 defa falan oluyor. Şimdi bu sene hamilelik düşündüğüm için korkuyorum başka bişey değildir dimi ve neden olur sizlerde oluyor mu
O zaman benimki kız çünkü benim kesem yuvarlakBana da görür görmez erkek gibi geldi oğlumda böyleydi kesemin görüntüsü
AminnnnGünaydın güzel teyzelerim.bir maşallahınızı alırım. Doktor her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Darısı bebek bekleyen herkesin başına inşallah.
Eki Görüntüle 3295983
O zaman sen daha iyi bilirsin kuzuk m benim iki kızım var kesleri nasıldı hiç hatırlamıyorum bulamıyorumdaBana da görür görmez erkek gibi geldi oğlumda böyleydi kesemin görüntüsü
Teşekkür ederim evet benimde öyle arada bi oluyor ,Hiç bir sıkıntı olmaz canım bende de bazen oluyor bazen hiç olmuyor
Bende kesesi yuvarlak kim gördüysem hep erkek çıktıO zaman benimki kız çünkü benim kesem yuvarlak
Evet kuzu bugün tekrar vermeyi düşünüyorum bakalımBeta takibine devam et kuzum normal gözükmemesi
Yaaa nasıl şimdi merak etdimBende kesesi yuvarlak kim gördüysem hep erkek çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?