- 14 Ekim 2015
- 3.933
- 4.945
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #38.801
Canım daha çok yeni ve görülmemesi normal. 5. haftayı doldurup 6-7 haftalık daha iyi olur görmek içinmelegim can Kuzum sana bir şey sorabilir miyim sen kaçıncı haftada keseyı gördün 4+1 de görünmemesı normal dimi daha yeni çünkü
Senin ruhun gençççço zaman isim önerileri alayım
Ayy heyecanlandımmmmgüzel bir isim bulmalıyız
sevgipıtırcığı çok iyii fikir, kabul edilse güzel olur ama sona 96 da olsunBencede bende heycanlandım bak bir daha değiştirmem ona göre bulalım
Henüz gitmedim canım, dr'uma mesaj attım duruma göre hareket edicem. Randevuları full görünüyor bir de izinde gibi geldi bana bakalım hayırlisi duruma göre başka birinden Rand alabilirimSen göründün mü peki kuzum doktora kese falan göründü mü
Gebelik de olabilir tekrar yumurtlamada olabilir canım ovulasyon testi yapıyo musunArkadaşlar merhaba . Sağ bacağımda uyuşma , regli ağrısı gibi bir durum var . Düzensiz oluyorum çok . Gebelik için beklenti içindeyim.8 Eylül bat sizce belirti mi yoksa regli mi olacağım ?
Erken gebelik testi yaptın mı pekiYa kızlar vallaha çok yoruldum ruhen ya birşey soracağım testim negatif çıktı ama iki gündür ara ara otururken bile kaşık batması yaşadım o zaman bu neydi anlamıyorum
Benimki de böyle geliyor demek. Bi gün önce çok yukarı çıktı bugün çakıldı. Bu da benim tarzımBenim ateşim baya düştü. Sanırım bugün geliyor adet.
Kuzum ben 5. Haftanın içindeyim son adete göre daha doktora gitmedim kese için bugün beta veriyorum çıkan sonuca göre perşembe yada cuma günü gidecegim 4+1 de gözükmez zaten kuzum doktoramı gittinmelegim can Kuzum sana bir şey sorabilir miyim sen kaçıncı haftada keseyı gördün 4+1 de görünmemesı normal dimi daha yeni çünkü
Bende anlamıyorum canım. Vücudumuz resmen oyun oynuyor. Bu ay öyle şeyler yaşadım ki kesin hamileyim dedim ama olmadı. Sebebi ne bilmiyorumYa kızlar vallaha çok yoruldum ruhen ya birşey soracağım testim negatif çıktı ama iki gündür ara ara otururken bile kaşık batması yaşadım o zaman bu neydi anlamıyorum
Bu erken gebelik testi canımErken gebelik testi yaptın mı peki
Ya gerçekten ilk zamanlar çok inanıyordum sonra dedim kesin bu ayda olmaz 2 gün üst üste otururken bile battı dedim kesin yerleşiyor ama maalesefBende anlamıyorum canım. Vücudumuz resmen oyun oynuyor. Bu ay öyle şeyler yaşadım ki kesin hamileyim dedim ama olmadı. Sebebi ne bilmiyorum
Maalesef adet oldum.Umarım yerleşme kanamasıdır kuzum. 10 gün çok erken adetin gelmesi için
8.30daydı canım benimde aklım onda İnşAllah güzel haberlerle gelir
İnşAllah yeni ayda nasip olurYa gerçekten ilk zamanlar çok inanıyordum sonra dedim kesin bu ayda olmaz 2 gün üst üste otururken bile battı dedim kesin yerleşiyor ama maalesef
Önceden alınmış randevum vardı gitmişken baktık öyle dedi ama degerın falan güzel artmış dediKuzum ben 5. Haftanın içindeyim son adete göre daha doktora gitmedim kese için bugün beta veriyorum çıkan sonuca göre perşembe yada cuma günü gidecegim 4+1 de gözükmez zaten kuzum doktoramı gittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?