- 5 Temmuz 2022
- 2.092
- 3.074
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #38.761
Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat versin. İnşallah bize de nasip olacak MelisamBende çocuğu olanların bu konuda daha dirayetli olmaları gerektiğini düşünüyorum. Üzülürler tabiki ama en azından gidip evlatlarına sarılabilirler
Ayy bi beni sevme zatenHıhı ben çok tatlı oldum bu akşam neden bilmem herkesi sevdiğimi söylüyorum senide de seviyorum
Bir umut aşılama sonucunu bekliyorumAynıymışız 3 sene, pozitif görememek
Yaaaa ben senide seviyorum kiAyy bi beni sevme zaten
Çok güzel bu düşüncede olmanİnşallah canım nasip işte bellimi olur Rabbim gelecek bebeğimiz için plan yapıyordur. Biz ona bırakalım
İnşAllah bebeğimRabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat versin. İnşallah bize de nasip olacak Melisam
Yaaaa ben senide seviyorum kihemde çok çok
Kaç gün var bata inşallah tutar canım bende tüp bebek denedim bir kez ama ne zor süreç negatif olduBir umut aşılama sonucunu bekliyorum
Amin hepimizin balım ayyy bak nasılda mutlu ettin beniKız bende seni çok seviyorum. En çok da şaka kaldırıyorsun o huyuna bayılıyorum. Şen şakraksınAllah yüzünü hep güldürsün
Sen tüp bebek surecini biliyorum canım. Olumsuz deneyimi sil gitsin aklından inşallah kendiliğinden gelecek bebişinKaç gün var bata inşallah tutar canım bende tüp bebek denedim bir kez ama ne zor süreç negatif olduinşallah seninki olsun çok mutlu olurum
Mutlu ol ve güzel bir değerlendirmeyle taçlandır bugünüAmin hepimizin balım ayyy bak nasılda mutlu ettin beni
Kocacım bey gelsin de değerlendiricem Allah’ın izniyleMutlu ol ve güzel bir değerlendirmeyle taçlandır bugünüsonra gelsin bebiş
İnşallah canım çok amin , sildim gittiSen tüp bebek surecini biliyorum canım. Olumsuz deneyimi sil gitsin aklından inşallah kendiliğinden gelecek bebişin
Bugün 1.haftam bittitek tek haberlerimizi alırız inşallah
İyi geceler benim de uyumam lazım yarın okul başlıyor. Güzel testinle uyanalım inşallahCanlar nasıl güzel ya burası çok sevgi dolu olduben erken uyanıcam uyumaya da geç kaldım yataktayım ama sohbete takıldım, hepimize iyi geceler tatlı rüyalar ben uyudum
Aslında iki dilim yedim farklı zamanlarda bende şaşırdım bünyeden fark ediyor sanırımYok canım bir şey olmaz, hem sen az yemişsin demekki seni az etkilemiş.
Benim de kanama alanı vardı progestan kullandım ve hiç iş yapmadım evi bile süpürme dedi doktor dinlendim geçti zamanla. İnşallah sizin de geçer bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz
Çok tşk ederim kızlar inşallah geçer bi an önceCanım umarım hiç bir sorun yaşamadan geçer gider. Kahve leke biliyorsun ki çok önemsenmiyor, ilaçla kontrol edebiliyor doktorlar. Umarım kolaycacık geçer kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?