- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #38.721
Bence pikKızlar bu pik mi sizce ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence pikKızlar bu pik mi sizce ?
Onuda etmedi aklıma gebeş geldiKüçük harfle kabul eder canım
Evet bayıldım böyle bi kız bebiş nasip etsin rabbim sanaEvet çok tatlış dimi
4 gündür il dışındaydım değerlendiremedik geç kaldım diye korkuyordumBence pik
Duuur sakın biraz daha düşünelimOnuda etmedi aklıma gebeş geldi
Evett. size bahsetmedim eşim yarın işe başlayacak. İnşallah güzel olur bundan sonraki iş hayatı. Bu süreçte devam ediyoruz bebişe bakalım Allah ne zaman nasip edicek. Güzel zamanda hayırlısıyla gelsin. Afra nasıl ? Takip edemiyorum bana bilgi verin kızçelerimdenEvet çok tatlış dimi
Ee bitkin de i var. Sevgi deki iii'yi niye kabul etmiyormuş ki.İ harfını kabul etmiyo
Pek gibi duruyor canımKızlar bu pik mi sizce ?
Tamam durdumDuuur sakın biraz daha düşünelim
Buradaki herkesin ortak derdi cocuk.Oğlum 2,5 yaşında, hamile kalmamda, hamileğimde çok zor geçti. Ayrıca tsh ve prolaktin yüksekliğim var üst seviye ilaçlarımı bıraktığım zaman yükselen. Ayrıca annemdede erken menapoz öyküsü var 39 yaşında menapoza girmiş. Yani bu yüzden bu kadar ısrarcı olmam bu kadar üzülmem. Kusura bakmayın destek beklediğim ya da öyle şeyler yazdığım için hiç paylaşmamam gerekirdir bu durumu.
Amiiiiiin aminEvet bayıldım böyle bi kız bebiş nasip etsin rabbim sana
Bende bi bilsem işte Buda bi mesaj olabılır evrendenEe bitkin de i var. Sevgi deki iii'yi niye kabul etmiyormuş ki.
Güzel haber Allah bolluk bereket versin kuzum inşallahEvett. size bahsetmedim eşim yarın işe başlayacak. İnşallah güzel olur bundan sonraki iş hayatı. Bu süreçte devam ediyoruz bebişe bakalım Allah ne zaman nasip edicek. Güzel zamanda hayırlısıyla gelsin. Afra nasıl ? Takip edemiyorum bana bilgi verin kızçelerimden
Yoo tam vakti bol değerlendirmeler4 gündür il dışındaydım değerlendiremedik geç kaldım diye korkuyordum
Belki de ı kabul etmiyiiğğğğEe bitkin de i var. Sevgi deki iii'yi niye kabul etmiyormuş ki.
Yok o benımkabul etmıyo bıkmış bendenBelki de ı kabul etmiyiiğğğğ
Regli söktürücü olarak.Regli oldum. Çatlamayı değerlendirdik. Sonra tutunması İÇİN yeniden duphastona devam dedi.6 aydır yumurta takibi yapıyoruz duphaston kullanmadım hiç ne için kullanılıyor
canım inan belki yorgunsun bitkinsin ama bu belirtilerini okuyunca bile mutlu oluyorum hiç unutur muyuz kız. Benim de tatilim bitti. Sahalara dönüş yaptım artık. Biz buradayız sen minnoş minnoş belirtilerini yaşa, ara ara bize uğra kuzumKızlarr çok giremiyorum buralara özledim hepinizi zor bi hamilelik geçiriyorum çok ağrılarım var ve uykudan gözümü alamıyorum insan işemeye üşenir mi o dereceyim ama hepinizi uzaktan takip ediyorum sadece yazamıyorum unutmayın beni bi ceee eee demeye geldim
Bugün değerlendireyim yarın da yaparım tekrarPek gibi duruyor canım
I ları i yap kuzum belki ederYok o benımkabul etmıyo bıkmış benden