- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #38.521
Bebeğim testleri gördüm mesajları okudum. Ben çok umutlandım senin içinAy yaptım ama asla önceki test gibi çıkmadı sadece kendimin görebildiği gölge çıktı şimd buraya koysam göremezsin canım
Keşke bir kere olsa benim son 2 3 gündür falan böyle oluyoO bir ke bana da oldu
Bence çok damlatmış olabilirsin o yüzden dağılmıştır. İnşallah hamilesindirAh canım ama bozuk olabilir işte yayılmış çünkü bir saat sonra ama inşallah vardır
Bence normale göre hesap yapalım kuzum sonuçta reglden hemen sonra çatlama görenlerde oluyor ama regl aynı zamanda geliyo ya hani. Yani öyle daha doğru diye düşündüm Ben biraz daha beklicem sanırımBen çatlamayı baz aldım ama bilemedim canım
Evet haklısın kuzum benimİçin rahat etmedi adına ver bence canım ben vermeyi düşünüyorum 3 kez
Senin bat ne zaman benim 16 sıAynen öyle geçmek bilmiyor
Benim de sanki gelecek gibi. Kasık bel tarafına değişik bi ağrı geldi.Sat 3 Eylül Bat 29 EylülA Afratafrac
Eveeett yeni ay başlasıınn Kırmızılar geldiii. ilk defa geldiği için içim biraz rahat Eylül yeni umutlar getiricek inanıyorummBol vitaminli, bol takviyeli, ilk defa ovulasyon ile takiple başlıyorum bu ay En sevdiğim ay en sevdiğim kız ismi. Ve kızlar benim yıllardır hatta çocukluğumdan beri söylediğim şey kızım olursa adı Eylül olucaktı Bakarsınız Eylül de hamile kalırım kızım olur adını da Eylül koyarım Hamile arkadaşlarım lütfen dua edin biz eylüle kalanlar burdan hamiş çıkalım
Yaaa inşallah canım pek umutlu değilim amaBebeğim testleri gördüm mesajları okudum. Ben çok umutlandım senin içinlaboquickle birlikte attığın freelyde de gölge gördüm İnşAllah yanılmayız Yarın çok belli şekilde göreceğiz İnşAllah
Olucak tabi inşallahhBenim de sanki gelecek gibi. Kasık bel tarafına değişik bi ağrı geldi.
İnşallah bu ay bizim ayımız olur
Hadi bakalım ben zor görüyorum gözlerim de iyidirSen koy ben bi bakayım
Evet hamileyim, benim de çok ağrım oldu inofolic kullandığım için galiba kötü bir durum değil yani ağrı olmasıNe oldu canım hamilrmisin benim bu ay yumurtlama agrısı oldu normalde olmaz bu iyi bişey dimi
Görünüyo bundadaHadi bakalım ben zor görüyorum gözlerim de iyidirama sanırım yakında bozulcak
Ben yaptim bigün yine yok1 saattir fotoğraflarda çizgi arıyorum kendimi kandırmalık buldum bitane
Yok canim sperm sorunu teşekkürler canim değerlendiririmSen yine de güvenme ona benim yumurtlama akıntım 2 gün önce geliyor pikten sen gün aşırı yap garanti olsun sperm sorunu yoksa eşinde
Ben çok emin olamadım bundanGörünüyo bundada
Var bence canım inşallah yarın daha koyulaşıcakHadi bakalım ben zor görüyorum gözlerim de iyidirama sanırım yakında bozulcak
İnanamam ama inşallah koyulaşırVar bence canım inşallah yarın daha koyulaşıcak
İnşallah Eylül ayı hepinizin ayı olucak canım arkadaşım hep dualarımdasınız rabbim bekletmeden versin minik mucizeniziSat 3 Eylül Bat 29 EylülA Afratafrac
Eveeett yeni ay başlasıınn Kırmızılar geldiii. ilk defa geldiği için içim biraz rahat Eylül yeni umutlar getiricek inanıyorummBol vitaminli, bol takviyeli, ilk defa ovulasyon ile takiple başlıyorum bu ay En sevdiğim ay en sevdiğim kız ismi. Ve kızlar benim yıllardır hatta çocukluğumdan beri söylediğim şey kızım olursa adı Eylül olucaktı Bakarsınız Eylül de hamile kalırım kızım olur adını da Eylül koyarım Hamile arkadaşlarım lütfen dua edin biz eylüle kalanlar burdan hamiş çıkalım
Daha adetine var zaten kuzum 4 gün kala netleşir iyice benimde böyleydi en iyisi az sabırİnanamam ama inşallah koyulaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?