- 14 Ekim 2015
- 3.933
- 4.945
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
- #38.501
Ayy bilmiyorum ki benim bat'a 9 gün var daha erken değil mii negatif çıkarsa üzülürüm deSabah yaparım canım sende yapsana![]()
![Downcast face with sweat :sweat: 😓](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f613.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bilmiyorum ki benim bat'a 9 gün var daha erken değil mii negatif çıkarsa üzülürüm deSabah yaparım canım sende yapsana![]()
Hiç bilmiyorum ki canım bebde ilk defa vuruldum iğne bu ayGünaydınn ben yine bekleyemedim . 21 ağustos saat öğlen 1 de vuruldum bugun 13. Gün hala ilacın etkisimidir
Benim 7 gün var senin 6 gün olması lazım değil mi canım hem yine üzülmezsin merak etme daha var diyeAyy bilmiyorum ki benim bat'a 9 gün var daha erken değil mii negatif çıkarsa üzülürüm de![]()
Ya bu işler hiç belli olmuyor onu anladım kiminde adet günü bile çıkmıyor kiminde erkenden valla adet olmadan umut var canım inşallah hamileyizdir inşallahYaa kuzum çizgi var gibiiakşama tekrar yapsana çok merakl ettim
Ben de o kadar negatif görmeme ve hiçbir belirtim olmamasına rağmen hamileymişim gibi hissediyorum çok değişik![]()
Beni gaza getirme azcık slik çizginin tadını süreyim hoş inanmıyorum daHadiiii akşam olduuuuuu![]()
Ben de bu testi kullandım güvenilir bence bununla öğrendim hamile olduğumu10 dakkada çıktı eğer bu doğruysa labo yu ilk sıraya koyarım testlerde![]()
Aynen öyle. İnşallah kuzum tüm isteyenler ve bizdeYa bu işler hiç belli olmuyor onu anladım kiminde adet günü bile çıkmıyor kiminde erkenden valla adet olmadan umut var canım inşallah hamileyizdir inşallah![]()
Ama yaaaa ben kaç saattir bunu bekliyorum hem çıkmazsa neden üzülesin sanki adet tarihin yarınBeni gaza getirme azcık slik çizginin tadını süreyim hoş inanmıyorum daşimdi bir yapçam nepnegatif korktum
![]()
Yok kuzum bat 12 eylül benim daha 9 gün var. Senin ne zamandı tarihBenim 7 gün var senin 6 gün olması lazım değil mi canım hem yine üzülmezsin merak etme daha var diye![]()
İnşallah kuzum inşallahİyi canım çok şükür lekelenmem kesildi yarın kan verecegşm yine inşallah saglıklı bir artış görürüm
Ah canım ama bozuk olabilir işte yayılmış çünkü bir saat sonra ama inşallah vardırBen de bu testi kullandım güvenilir bence bununla öğrendim hamile olduğumu![]()
Benim 27 si çatlama 10 Eylül diye hesapladım canımYok kuzum bat 12 eylül benim daha 9 gün var. Senin ne zamandı tarih
A çatlamaya göre mi hesap yaptın kuzum. Yoksa çatlamadan 14 gün sonrası diye mi 10 eylülü bekliyosun. Ben 30 günde bir oluyorum rutin hesaba göre 12 Eylül diyorum. Hangisi doğru acabaBenim 27 si çatlama 10 Eylül diye hesapladım canım
Sen yine de güvenme ona benim yumurtlama akıntım 2 gün önce geliyor pikten sen gün aşırı yap garanti olsun sperm sorunu yoksa eşindeKizlar birsey sorucam yumurta akintisi gibi akintim oldu bugun dun degerlendirdim yumurta akintisi olunca yumurta tam bugun catlamis mi oliyor bugunde degerlendiriyim minapsam A Afratafrac .
Merve3553
maaaavi @melisaa93 @edahandro
O bir ke bana da olduOvülasyon testi için 2 saattir sıvı almayıp idrara sıkışıp bekledim ve az önce de test yapacağımı unutup wc ye gittim![]()
Ben çatlamayı baz aldım ama bilemedim canımA çatlamaya göre mi hesap yaptın kuzum. Yoksa çatlamadan 14 gün sonrası diye mi 10 eylülü bekliyosun. Ben 30 günde bir oluyorum rutin hesaba göre 12 Eylül diyorum. Hangisi doğru acaba
Ay yaptım ama asla önceki test gibi çıkmadı sadece kendimin görebildiği gölge çıktı şimd buraya koysam göremezsin canımAma yaaaa ben kaç saattir bunu bekliyorum hem çıkmazsa neden üzülesin sanki adet tarihin yarın![]()
İçin rahat etmedi adına ver bence canım ben vermeyi düşünüyorum 3 kezÇok mantıklı diyorsun bende gidip gitmemek arasında kaldım sonra bide düşündüm ki 3 cuye kan vermem gerekir mı acaba
Sen koy ben bi bakayımAy yaptım ama asla önceki test gibi çıkmadı sadece kendimin görebildiği gölge çıktı şimd buraya koysam göremezsin canım![]()