- Konu Sahibi Afratafrac
- #38.561
Lh 4,22 fsh6,43 çıktı. Normal değer aralığındaDegil canım neden doktorun öyle demiş hem pco amh ile degilde fsh ve lh degeriyle daha belli oluyor onlar nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lh 4,22 fsh6,43 çıktı. Normal değer aralığındaDegil canım neden doktorun öyle demiş hem pco amh ile degilde fsh ve lh degeriyle daha belli oluyor onlar nasıl
Kaç haftalık oldu bebişşşşEvet hamileyim, benim de çok ağrım oldu inofolic kullandığım için galiba kötü bir durum değil yani ağrı olması
Sizde neye göre dediler. Benim adetimde çok düzgün değerlerimde ve kistim falan da yokBenim kan değerlerim hormonlarım hepsi normal ama pcos var ben de. Yani sadece hormonla demiyorlar bunu
Ultrasona göre. Sadece kan değil ultrasonla beraber değerlendirilir bu dediSizde neye göre dediler. Benim adetimde çok düzgün değerlerimde ve kistim falan da yok![]()
Tabiki öyle canım.Ama öyle olsa doktor verirmiydi ki Bakım sonuçta hamilelik düşündüğünü biliyo dimi doktorun
Bugun 5 oldu sanırımKaç haftalık oldu bebişşşş![]()
Bide işte bizim en büyük hatamız hastalık olsun kullandığımız ilaçlar olsun doktorların verdiği bile hemen internetten araştırıyoruz yanı yanlış olsa zaten vermezler ama işte şuan teknolojik çağda olmanın bir yandan zararları aslındaTabiki öyle canım.melegim can da defalarca kullandı
Eşinin ne suçu var canım. Bu zor bir süreç eşinle birbirinizin yanında olmalı anlayışlı olmalısınız. Kendine de bu kadar yüklenme. Bu senin elinde olan bir durum değil. Nasip bu ay değilmiş diyip hayatına normal şekilde devam etmelisin. Sonuçta sana bu evladı vermek rabbimin tasarrufuna kalmış. Kime neye sinirlenip kendine ve eşine eziyet ediyorsun. Biraz oturup düşün ve sakinleş. Tevekkül etmeye çalış. Dilde isyan etmesende davranışlarınla isyana gidersin Allah korusun canımDünden beri sinirli ve stresli bir ruh halindeyim kuzum, içten içe çok inanmışım pozitif göreceğime ama negatif görünce çok etkilendimEşimle konuşmuyorum. Kendimi işe verdim bugün tamamen perde yıkadım perde astım ne kadar ağır iş varsa yaptım hırsımdan. Aşırı mutsuz hissediyorum neden bu kadar etkilendim bilmiyorum
![]()
Bence etkisi olmuştur. Hormonları nasıl kullanacağını bilemeden doktor kontrolü dışında kullanmasın canım. Çok basit şeyler değil bunlar düzeni bozunca tekrar toparlaması zaman alabilirKızlar merhaba suan yanımda arkadaşım var adeti biteli 8 gün oluyor. Progesteron kullanmış adeti bittikten 2 gün sonra başlamış 4 gün kullanmış. Normalde yumurta çatladıkladıktan sonra kullanılır ama bilmediğinden öyle yapmışşuan karın ağrısı ve kanaması var mo progesteron adeti başlatmış olabilir mi ?
Öyle tabiki canım internet kirli bilgi ile dolu. Nasıl kullandığın çok önemli. Bilmemek büyük rahatlık. Bu konuları bildikçe strese giriyoruzBide işte bizim en büyük hatamız hastalık olsun kullandığımız ilaçlar olsun doktorların verdiği bile hemen internetten araştırıyoruz yanı yanlış olsa zaten vermezler ama işte şuan teknolojik çağda olmanın bir yandan zararları aslında
Aynen öyle balım vallahı bazen ben kendımı eksik hissediyorum özellikle hastalık olsun ilaç olsun kabaca cahil sonrada diyorumki azcık araştıryım aman bu kadar bılgi yetiyo bana diyip kapatıyorumÖyle tabiki canım internet kirli bilgi ile dolu. Nasıl kullandığın çok önemli. Bilmemek büyük rahatlık. Bu konuları bildikçe strese giriyoruz
Adet öncesi sendrom üzüldüğümüz bişey olunca daha çok etkiliyor , yarın bakmışsın daha iyisinBelkide adetim yaklaştığı için onun depresifliği var üzerimde bilemiyorumAma minicik oğlumun bağırmalarına bile tahammül edemedim bugün sonra çok üzüldüm
İnşallah hemen toparlanırım![]()
Ya senın ki demi izliyo dünde bı arkadaşınkı izliyordu hazırlan sonra deki gel biz tek kale maç yapalımKizlar ya benimki mac izliyor offBu ayda kaciricaz yumurtlamayi zaten takip de yapmıyorumm
![]()
Kuzum seni o kadar iyi anliyorumki benimde canim cok sıkkın 5 gundr ne oldugunu bilmedihim adet agrisi bata da daha 4 gun var testim negatif benimde bir oglum var aklim hep burda kendimizi fazla kaptiriyorz bende hincimi esimden cikariuorm konusmuyorm bende suan ama onunda bir sucu yok oğlum surekli oyun oynamak istyor ona enerjim yok surekli agrim var kendimi cok suçlu ve mutsuz hissedyorum suan ogluma yeterince kaliteli vakit ayiramiyorm aklim cunku hep hamilelikte takinti oldu bende sanki o yuzden akisina birakmaya karar verdim hersey Allahtan belkide diyorm bi kac yil olmamsi daha hayirlidir Rabbm o yuzden vermiyordur belki hazir degilimdir bilemiyorm sende akisina birak bence uzerine cabaladikca takinti yapmaya başlıyoruz ister istemez en guzel vakitte gelsin inşallahBelkide adetim yaklaştığı için onun depresifliği var üzerimde bilemiyorumAma minicik oğlumun bağırmalarına bile tahammül edemedim bugün sonra çok üzüldüm
İnşallah hemen toparlanırım![]()
Eşim benim 2.çocuğu ne kadar istediğimi bildiği halde hep durumu dalgaya vurdu. Yumurtlama günlerimi söylediğim halde değerlendiremedik. Ben tek çocuğum, bu konuda çok zorluk yaşadım halada yaşıyorum. Bu yüzden çok istiyorum oğlumun bir an önce kardeşi olsun birlikte büyüsünler. O yüzdende eşimi suçluyorum. Yaptığım belki doğru değil ama gerçekten içten içe çok kızgınım ona.Eşinin ne suçu var canım. Bu zor bir süreç eşinle birbirinizin yanında olmalı anlayışlı olmalısınız. Kendine de bu kadar yüklenme. Bu senin elinde olan bir durum değil. Nasip bu ay değilmiş diyip hayatına normal şekilde devam etmelisin. Sonuçta sana bu evladı vermek rabbimin tasarrufuna kalmış. Kime neye sinirlenip kendine ve eşine eziyet ediyorsun. Biraz oturup düşün ve sakinleş. Tevekkül etmeye çalış. Dilde isyan etmesende davranışlarınla isyana gidersin Allah korusun canım
Normal kuzum bence pco görünümü varsa yinede bilemem doktorun daha iyi bilirLh 4,22 fsh6,43 çıktı. Normal değer aralığında
Evet bende çok kullandım ve o ilaç kafana göre bırakılacak bi ilaç degil 21 günlük ise 21 gün içilecek kuzum. Tutunmasına yardımcı oluyorTabiki öyle canım.melegim can da defalarca kullandı
Anladım kuzum napalım kısmet işte ya inofolic içiyorum iki gündür bakalım. Temin etmeye çalışacağım bir şekildeYumruktalar adet zamanı büyümeye başlıyor ya o yüzden 2. Günü başlayım diyorlar![]()
Caksir suyunu mecitefendinin ben aktardan almistim kuzumAnladım kuzum napalım kısmet işte ya inofolic içiyorum iki gündür bakalım. Temin etmeye çalışacağım bir şekilde![]()