- Konu Sahibi Afratafrac
- #38.481
Kız senin bat ne zaman koyu çıkmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız senin bat ne zaman koyu çıkmış
Yumruktalar adet zamanı büyümeye başlıyor ya o yüzden 2. Günü başlayım diyorlarYaaa öyle günü mü var
Bende bat yakın acaba gebelik mi var dedim bence 2 3 güne pik olur gibi9 gündeyim şuan canım
Burda gözüküyor kuzum gayet belliCanım buraya eklediğimde azalıyor ama ben görüyorum , freely sabahki
Bence var ama idrarı çok damlatmışsın ondan böyleAaay test bozul çıktı canlar of bi baktım dağılmış güvenilir değil sanırım ekliyim bir saat sonraki hali , niye doğru düzgün yapmıyorlar testleri ki
Ay hadi olmayalım yaaaa lütfennnn o zaman şu aralar senin de yumurtlama çatlama vs var .. değerlendirelim mutlaka ( bıkkınlık geldi orası ayrı da :))Tablodan bakınca bir tek seninle bat günümüz aynı 21 eylül
İnşAllah adet olmayız
Bat bitti kuzum 1 eylülde benimKız senin bat ne zaman koyu çıkmış
Çok şükür , sonuçta yumurtlamanın var olması insanı rahatlatıyor; olmamasından şimdi yumurtlama çatlama bekle , 10 gün sonra her gün bir test harca…. başladı döngüler :))Havuç yiyebilirsin canım çatlamaya yardımcı olmak için.bana su da iyi geliyor. Su içince de ağrım hafifliyor çatlıyorum ama psikolojik de olabilir. Endişe etme, normal olduğunu okumuştum bu ağrıların. Bazı kadınlar hissedermiş. Zaten bebek olayına girince kendimizi takip ettiğimiz için önceden hissetmesek de artık hissediyoruz
İnşAllah hayırlısıyla bizde burdaki herkeste sağlıklı hayırlı bir şekilde hamile kalıp kucağımıza alırız inşAllahhAy hadi olmayalım yaaaa lütfennnn o zaman şu aralar senin de yumurtlama çatlama vs var .. değerlendirelim mutlaka ( bıkkınlık geldi orası ayrı da :))
Evet devam et her gün at yorumlayalım hatta .. bende adetin ilk gününden saymaya başladım 13.gün iki çizgide aynı koyulukta çıkmaya başladı ..İnşAllah hayırlısıyla bizde burdaki herkeste sağlıklı hayırlı bir şekilde hamile kalıp kucağımıza alırız inşAllahh
Evet ben ilk defa ovülasyona başladım bugün adetin 9. Günü.
Öğlen yaptığımda silik çıktı tekrar yaptım t çizgisi hiç çıkmadı. Her gün yapmaya devam edicem bakalım ne olucak..
Ya ben çizgi gördüm sanki canım ,ayyy inşallahhh vardır sabah yapsan yine ilk idrarla.Canım buraya eklediğimde azalıyor ama ben görüyorum , freely sabahki
İki çizgide koyu olduğunda atarım inşAllahEvet devam et her gün at yorumlayalım hatta .. bende adetin ilk gününden saymaya başladım 13.gün iki çizgide aynı koyulukta çıkmaya başladı ..
Nasip değilmiş canım bir dahaki aya kısmetse burada fikir alışverişi yapıyoruz akıl akıldan üstündür derler tam tersi aslında burda insanın konuşarak stresi azalıyo ama tabikide karar senin Allah gönlüne göre versin umarım tez zamanda bebiş seninle olurÖnümüzdeki aya kaldım Kırmızılar yakaldi Ekim ayına katilmiycam çok strese soktu burası beni akışına bırakmak en güzeli bütün ay düşünmekle geciyo hayat yasiyamiyoruz İSTİYEN herkese rabbim nasip etsin kizlar öpüyorum hepinizi
İnşallah canım benimBence var ama idrarı çok damlatmışsın ondan böyle
Sabah yaparım canım sende yapsanaYa ben çizgi gördüm sanki canım ,ayyy inşallahhh vardır sabah yapsan yine ilk idrarla.
Hadiiii akşam olduuuuuuİnşallah canım benim
Yaa kuzum çizgi var gibii akşama tekrar yapsana çok merakl ettimSabah yaparım canım sende yapsana