- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 218
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #38.461
Evet canım ben çatlamayı her ay hissederim ağrım olurKızlar merhaba , hamileliğini
Yeni öğrenmiş arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Bu yumurtlama döneminde ağrı yaşıyor musunuz aynı regl ağrısı gibi.. Şu an piki gördüm ve inanılmaz bir ağrım var ..
Bakıcaz beklicez zorla mecburYa kızlar siz nasıl bekliyosunuz yaa ben bekleyemiyorum 3 gün oldu yumurtlayalı tutunsun diye ne yapıyorsunuz ? En erken kaç gün sonra çıkar tutunsa ? Napıcaz şimdi
Ben tutunması için avokado yedim hep :)Ya kızlar siz nasıl bekliyosunuz yaa ben bekleyemiyorum 3 gün oldu yumurtlayalı tutunsun diye ne yapıyorsunuz ? En erken kaç gün sonra çıkar tutunsa ? Napıcaz şimdi
Test yap lütfennnBat yarın. Bugün aşırı mide bulantısı varAdet olucak gibi ağrılarım olup geçiyor olamıyorum. Ne olur pozitife dönüyor olsun..
Ne oldu canım hamilrmisin benim bu ay yumurtlama agrısı oldu normalde olmaz bu iyi bişey dimiBen tutunması için avokado yedim hep :)
Ben sıkıntı duymadım hiç kuzum. İnşallah doğrudurCanım buraya eklediğimde azalıyor ama ben görüyorum , freely sabahki
Dün yapmıştım canım negatiftiTest yap lütfennn
İnşallah canımBat yarın. Bugün aşırı mide bulantısı varAdet olucak gibi ağrılarım olup geçiyor olamıyorum. Ne olur pozitife dönüyor olsun..
Dur bakalım yarın ne olucak yahu yumurtlamadan sonrası geçmiyo benimDün yapmıştım canım negatiftizorla şöyle bi çizgi görmüştüm 10.dkda
Olucaksak da olsam bir an önce de devam etsek yeni ay içinİnşallah canımBenim de olası adet yarın. Diyorum inşallah yanlış tahmindir, bekliyorum tetikte
Aynen öyle geçmek bilmiyorDur bakalım yarın ne olucak yahu yumurtlamadan sonrası geçmiyo benim
Ay çok şükür tek ben değilmişim ben de arada bir hissederdim ama insan takip edince daha çok dikkat ediyor demekkiEvet canım ben çatlamayı her ay hissederim ağrım olur
Yok canım bir şey olmaz, hem sen az yemişsin demekki seni az etkilemiş.Kızlar birşey sorucam bilen biri cevap verebilir mi.. dün müdürümün doğum günüydü pasta yedik ve gıda zehirlenmesi yaşıyoruz şuan bende ishal kusma yok şimdilik midem bulanıyor sadece. Merakım şu yumurtlamam yeni bitti döllenme zamanıdır eğer varsa birşey bu zehirlenme etkiler mi
Tablodan bakınca bir tek seninle bat günümüz aynı 21 eylülAy çok şükür tek ben değilmişim ben de arada bir hissederdim ama insan takip edince daha çok dikkat ediyor demekki
Havuç yiyebilirsin canım çatlamaya yardımcı olmak için.bana su da iyi geliyor. Su içince de ağrım hafifliyor çatlıyorum ama psikolojik de olabilir. Endişe etme, normal olduğunu okumuştum bu ağrıların. Bazı kadınlar hissedermiş. Zaten bebek olayına girince kendimizi takip ettiğimiz için önceden hissetmesek de artık hissediyoruzAy çok şükür tek ben değilmişim ben de arada bir hissederdim ama insan takip edince daha çok dikkat ediyor demekki
Olabilir kuzum benimde bir az oluyor bir ay çok oluyorduYa oldum evet ama iki aydır bayağı azaldı ped dolmuyor lavaboda geliyor falan aslında bugün yoğun olmalı bekliyorum. Sanırım ilaçlardan azaldı
İyi canım çok şükür lekelenmem kesildi yarın kan verecegşm yine inşallah saglıklı bir artış görürümmelegim can bebeğim sen naptın nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?