- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #38.381
Anlatılanlar doğrudurÇok tecrübem yok ama öyle anlatıldı bize
Ayy inşallah kuzum neler kullansam acaba bidahaki ayda esim yok birde benim surekli yumurtalikta kist olusuyor bi ay birinde obur ay oburunde doktora gttm kac kez sürekli takip diyor biri kayboluyor biri basliyor ne yapacagimi bilmiyorm ilac falanda vermiyorStresini yönetebilirsin. Herşeye çok zararı var biliyorsun. Bir de nasip dediğimiz şey var. Bütün şartlar aynıyken geçen ay neden olmadığını, bu ay neden olduğunu hiç anlamıyoruz. Sende rahat bırak kendini.
Olumlu düşün. Kendiliğinden regl olmak bile çok güzel, herşeyin yolunda olduğunu gösteriyor aslında. Sen takviylerini kullan, eline de kullandır, ovulasyon takip et verimli günlerini değerlendir inşallah en kısa zamanda nasip olur. Ki o ay bu ay da olabilir
Canım bariz çizgi varCanım buraya eklediğimde azalıyor ama ben görüyorum , freely sabahki
Gözüküyor canimm inşallah artarak koyulaşırCanım buraya eklediğimde azalıyor ama ben görüyorum , freely sabahki
Fal mı bakıyorsunKızlar dün burdan özelden biri yazmış nolur bana fal bak diyeben ne anlarım falanda benı bulmuş özelden yazmiş
Yok kız ne anlarım ben faldan biri yazmış işte nolur bana fal bak diye.Fal mı bakıyorsun
Canım bir saat sonrakini de ekledim az önce ve test dağılmışCanım bariz çizgi varhayırlı olsun sağlıkla artsın. Labo güvenilir. Ben de 17 aydır böyle çizgi çıkarmadı. Yoksa yoktur diyor. Ama senin bariz var. 7. Gün de maşallah çok erken göstermiş
Neden kimse cevap vermiyor sadece belli basli kisiler konusuyor herkesin destege fikre ihtiyaci var
Bende tüm yazıları takip ediyorum 10/15 sayfa birikse bile okuyorum ama ne zaman bişey yazdam banada dönüş olmuyor konuşmalar gerçekten belli kişiler arasında dönüyor :/
Alla alla nerde ne okududa hepimiz delirdik sanırım forum olarakaYok kız ne anlarım ben faldan biri yazmış işte nolur bana fal bak diye.
Bende 2 kere kan verdim daha vermem gerekiyor mu veya hastaneye ne zaman gitsem bılmıyorum kiYok canım ben daha kan da vermedim yarın vericemsen ne zaman gitmeyi düşünüyosun
Yok canım ben daha kan da vermedim yarın vericemsen ne zaman gitmeyi düşünüyosun
silmiyorum tabiki :) tablonun en sonuna atıyorum.Bende çok şükür regl oldum, bazı korkularım vardı reglin çok gecikmediğine sevindimA Afratafrac silebilirsin bebeğim
Canım test bozuk çıktı bendeki de yani neyse olumsuz olmak istemiyorumGözüküyor canimm inşallah artarak koyulaşır
Vallaha bı bılsem ama bızım topiktwn değil sanırım kadınalr kulübünden vur üyeAlla alla nerde ne okududa hepimiz delirdik sanırım forum olaraka
Aa elinde başka test varsa tekrarla canım 2 saat tutarsan çıkar diye düşünüyorum inşallah vardırCanım test bozuk çıktı bendeki de yani neyse olumsuz olmak istemiyorum
takiptesin demekkiVallaha bı bılsem ama bızım topiktwn değil sanırım kadınalr kulübünden vur üye
Tamam canım yemeğimi yapayım daAa elinde başka test varsa tekrarla canım 2 saat tutarsan çıkar diye düşünüyorum inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?