2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Güzel kızlar hak veriyorum size. Bazı kişilerin arasındaki samimiyet gereği daha fazla sohbet dönebiliyor. Hayır olmuyor diyemem çünkü ben her ne kadar burada yazamasam da okumaya çalışıyorum belli aralıklarda yakalamam gereken bir durum var mı acaba diye. Fark ettim ben de bunu. Bazılarınızın soruları havada kalabiliyor.

Böyle bir durum olunca bence tekrar yazın, tekrar sorun aynı soruyu.

Zannediyorum ki cevap verilmemesinin 3 nedeni var.

  1. Mesajlar gözden kaçabiliyor (andak herkes mi gözden kaçırıyor, bu inandırıcı değil mutlaka 1 kişi cevaplamalı hiç olmazsa)
  2. Sorularınız o kadar basit ki, insanlar cevaplamak için vakit ayırmak istemiyor bile. (Açıkçası yarın test yapmama gerek var mı diye sorulunca buradaki çoğu insan saçma bulabiliyor)
  3. Son olarak da nasılsa bir başkası cevap verir düşüncesiyle cevap verilmiyor olabilir.
Dediğim gibi her şey olabilir nedeni. Siz de tekrar sorun bizim kızların gözüne sokana kadar 🥰
Imeraferaa Imeraferaa S sanata kızlar maşallah topiğimizdeki konuşma akışı çok hızlı oluyor, konuşulanları bir bir takip etmek de haliyle zor oluyor. Sorunuzu, konuşanlardan birinin veya bir kaçının adını etiketleyerek sorarsanız o zaman sorunuz bildirimimize düşer ve yanıt mutlaka verilecektir 🙋
 
Ayy inşallah kuzum neler kullansam acaba bidahaki ayda esim yok birde benim surekli yumurtalikta kist olusuyor bi ay birinde obur ay oburunde doktora gttm kac kez sürekli takip diyor biri kayboluyor biri basliyor ne yapacagimi bilmiyorm ilac falanda vermiyor
Canım onunla ilgili bişey söylemem doğru olmaz. Memnun değilsen başka bir doktora görün mutlaka bir çaresi vardır. Belki yumurtan çatlamıyordur onunla ilgili tedavi görürsün. Takviyler kısmına gelince de herkesin kullanıp memnun kaldığı birşey var mı bilmiyorum. Biz birçok arkadaş çörekotu bal tarçın kullandık. Görüyorsundur çakşır suyu kullanıyorlar eşleriyle ben denemedim onu. Daha bir sürü takviye ilaç var. Vücudunu tanıyıp neye ihtiyacın olduğunu bilirsen daha iyi olur. Kaş yaparken göz çıkarmak da var. O yüzden iyi araştırılması gerekir. Hormanlar olumsuzda etkilenebilir sonuçta.
 
Canım benim yumurtlayana kadar hep akıntım oluyor, hatta çatladıktan sonra da oluyor. O sebeple riske atmamak için Akıntıyla değilde ovulasyon testiyle takip ediyorum kuzum ben.
Canim aslinda benim de yumurtam catladiktan sorna akintim temeli bitiyor regl gunune kadar yani ben oyle anliyorum artik catladigini ama yumurta akinti gibi akintim gelince acaba bugun hemen catliyor mu diye dusunuyorum ve hic Ovulasyon testlerini de kullanmadim 🤔 denemek isterim
 
O ozgeeeee1 kuzum siz kaç aydır deniyordunuz? İmpryl dışında yediğiniz içtiğiniz birşey oldu mu eşinle
Bebeğim 11.ayımızdı bu. Bi önceki döngüde eşim ımpryl’e ben çörekotu kürüne başladık. Olmadı regl oldum. Impryl bitmemişti daha eşim bitene kadar kullanmaya devam etti. Ben de regl olunca tekrar çörekotu yaptım. Bu ay ovulasyon testi yapmamaya karar vermiştim. Çatlama ağrısı gibi ağrı yaşadığımda bıraktım kürü. Adetin 6.günü ilişkiye başladık. 9-10-12-13-14-16-18.günlerde değerlendirdik.
 
Canim aslinda benim de yumurtam catladiktan sorna akintim temeli bitiyor regl gunune kadar yani ben oyle anliyorum artik catladigini ama yumurta akinti gibi akintim gelince acaba bugun hemen catliyor mu diye dusunuyorum ve hic Ovulasyon testlerini de kullanmadim 🤔 denemek isterim
İnşallah hamiş olursun da gerek kalmaz canım ama kullanacak olursan laboquik 20li ovulasyon testlerini öneririm. Ben memnunum.
 
X