- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #38.341
Hemen mi çıktı ay hadi bakalım heycannyaptımİnşallah ilk kez görmüş olucam silik çizgiyi![]()
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen mi çıktı ay hadi bakalım heycannyaptımİnşallah ilk kez görmüş olucam silik çizgiyi![]()
10 dakkada çıktı eğer bu doğruysa labo yu ilk sıraya koyarım testlerdeHemen mi çıktı ay hadi bakalım heycannyaptım![]()
Başka varmı elinde bitene daha denesen10 dakkada çıktı eğer bu doğruysa labo yu ilk sıraya koyarım testlerde![]()
Bir tane daha var ama akşama yapayım tamam biraz sıkışmam lazımBaşka varmı elinde bitene daha denesenbakalım aynımı çıkacak çok merak ettim
Hemen hemen hepsi var evet kuzumHepsi var yani![]()
2 saat yeterliBir tane daha var ama akşama yapayım tamam biraz sıkışmam lazım![]()
Yok canım ben daha kan da vermedim yarın vericemYaaaa bebegım doktora göründün mü sen
Kuzum yarın sağlık ocağına gidicem genel kan testi isticem beta ya da bakarlar yarın son bir kez daha veririm daha vermem zaten cuma doktor randevum var zatenMerve3553 Mervişim kan vermeyı tekrarlıcak mısın
Bide şuan ki halini atsana kuzum hemen çekmişsin sanki testi şuan daha belli olabilir10 dakkada çıktı eğer bu doğruysa labo yu ilk sıraya koyarım testlerde![]()
Hiii pozitif misin?Bir tane daha var ama akşama yapayım tamam biraz sıkışmam lazım![]()
7 gün geçti canım ya acaba labo güvenilir mi ovülasyonu güvenilir ama testini bilmiyorum, tüm testlerin ayrı bir şeyi çıkıyor bide bu ovülasyonun yanında gönderdikleri 2 tane hediye testi o yüzden pek güvenemedim
Amiin yavrum hepimizinki sıkıntısız ilerlesin inşallahİnşallah sırasıyla hepsi tıkır tıkır ilerler bebeğim![]()
Amin inşallah kuzum duanı eksik etmeCanım benimmm darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah![]()
Çekeyim canım geç çıkan sonuçlar geçerli değil diye bekliyorum ilk 15 dak ama atmamıştımBide şuan ki halini atsana kuzum hemen çekmişsin sanki testi şuan daha belli olabilir![]()
Kız kanına girme ikna ettim ben yapacak o bakalım aynı çıkcakmıHiii pozitif misin?Hayırlı olsun
Yarın için yeni test alamayacaksan yarın sabaha sakla istersen testini
![]()
Canım çok testim varHiii pozitif misin?Hayırlı olsun
Yarın için yeni test alamayacaksan yarın sabaha sakla istersen testini
![]()
Yap yap o zamanCanım çok testim var![]()
Gerçekten mi tabiki şuan inanmış değilim yani ilk kez çizgi görünce insan inanamıyorBence güvenilir canım bende çizgi çıkardığında beta hcg birinde 8 çıktı diğer ay çizgide 78 çıktı. Ben güveniyorum laboya
Senin stresini ve üzüntünü çok iyi anlayabiliyorum. Çünkü aynı yollardan geçiyoruz. Oldu mu olacak mı olmadı mı stresi altındayız. Ama biraz daha rahat olmamız gerekiyor. Negatif görünce umudunu kaybetmemelisin. Kimi adete 6 gün kala öğreniyor gebeliğini, kimi adeti 6 gün geçince. Yani her şey mümkün. Bir bakarsın hamilesindir ama idrarına yansımamıştır. Ama hamile de olmayabilirsin lütfen kendini çok üzme. Rahat ol. Vakti gelene hiçbir şey engel olamıyor zaten. Tek ilişkiden oluyor yine oluyor. Çünkü onun vakti gelmiş. Vakti gelmediyse istersek amuda kalkalım her gün ilişki olsun yine olmuyor. Olmaz. Her şeyin en iyisini bilen Rabbim. İşi ona bıraktığında kendini daha rahat hissetmiş olacaksın inan bana.7 eylul bat var bu ay cok garip seyler oluyor birde endometriozism var o yuzden cok stres yapiyorm bidahaki ayda esim yokbu ay tahmini yumurtlamadan iki gun once ve bir gun sonra degerlendrdm misafrlerm oldugu icin ilk cocugumda bi yil bi cok takviye sonucu Allah nasip etmişti bata 4 gun var ve nagatf gördüm burdan donme ihtimali varmi acaba yoksa ekimemi kaldim
negatifi gorunce çökmüş durumdayim o kadar ugras
![]()
Aynen henüz silik ama koyulaşma takibi yap bakalım inşallah koyulaşırGerçekten mi tabiki şuan inanmış değilim yani ilk kez çizgi görünce insan inanamıyor