- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #38.281
Yaa Bu durum çok sinir bozucu. Kaç kişi söyledi hasarlı gittiğini, neden paketlemesine dikkat etmiyorlar anlamıyorum.
Ben olsam aniden oturduğum yerden zıplayıp hamileyim diyebilirdimGerçekten öyle canım. Hiçbir şey yokmuş gibi annem teyzem falan konserve yapıyoruz bağırmak haykırmak istiyorum ama sabret diyorum kendime. Biraz daha emin olayım kimseyi boşuna heveslendirmeyeyim diyorum şimdi. Haftaiçi kan verdikten sonra doktoruma yazayım en iyisi. Gel derse giderim artık
Kese görme vaktı tam olarak ne zaman olur bebegım. Ben 2 gün arayla kan verdim ilki 41 sonrası 141 daha vermeme gerek var mı bılmıyorumElinde fazla testin varsa 2 günde bir falan yapsan. Sonra en azından kese görülme vakti gitsen?
Bak benim yumurtlamam bu şekilde. Döngüm 26-27 günde bir oluyor yani kısa. Kalite konusundan birşey diyemeyeceğim doktorlar en iyisini bilir.Kızlar selam ben 10. Gün yumurtlama gördüm bariz agrı da hissettim doktor erken çatlama kalitesiz olabilir filan dedi adetten 5 gün sonra yumurtlama olup hamile kalan var okudum kaç kişinin ama bi modum düştü yumurtlamada çok koyu olmuyor testte zaten kalitesizmi aceba
Aktarda yok mudur kuzum baksan?Tamam kuzum üzüldüm ama ya pazartesi başlarız diyordum içmeye ulaşır diyordum ama nasip işte
7 eylul bat var bu ay cok garip seyler oluyor birde endometriozism var o yuzden cok stres yapiyorm bidahaki ayda esim yokSakin ol şampiyonne sormuştun görmemiş olabiliriz bazen çoğu mesaj arada kaynıyor sor bakalım yardımcı olabileceğim bir şeyse yardımcı olurum
İlk önce yumurtlama tarihini biliyomusun canımNormalde 7 eylulde bat vardi ama 8-9 gun kala asiri bel ve adet agrisi suan 4 gun var ama agrim azaldi ama test yaptim negatif sizce yarin yapsammi olsaydi 4 gunde cikarmiydi
Bende hepsini okuyorum hepsini heycanla takip ediyorum ama malesef az yazdgmiz 8cin sanirim mesajlar arada kayniyorBende tüm yazıları takip ediyorum 10/15 sayfa birikse bile okuyorum ama ne zaman bişey yazdam banada dönüş olmuyor konuşmalar gerçekten belli kişiler arasında dönüyor :/
Test kitindeki boya ile alakalıdır diye düşünüyorum. Fazla testin varsa tekrarlayabilirsin canım için rahat eder. 2 damladan fazla damlatma o da rengini dağıtıyor.Evet daha önce hiç yapmadığım için herkes ovülasyon yap dedi 20’li olandan aldım ben de.
7 ci günü değerlendirdik. Şuan testi yaptım ama c çizgisi silik çıktı anlamadım neden böyle olmuş olabilir?
5 haftalıkken görülür sanırım.Kese görme vaktı tam olarak ne zaman olur bebegım. Ben 2 gün arayla kan verdim ilki 41 sonrası 141 daha vermeme gerek var mı bılmıyorum
Bende ayni durumdayim karin ve bel agrisi insallah gebeliktendirKızlarrr benim yarın gebelik test günüm, ama karın ve bel ağrısı dışinda hiç gebelik belirtim yok. Göğüslerimde hiç belirti yok, çok hafif şiş var ama bunlar adet öncesi de olan belirtiler. Böyle olup gebelikte pozitif gören var mı aranızda canlarım?
Canım benimmm darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallahÇok normal kuzum ama inan bebeğin seninlesevincini doruklarına kadar yaşa bunu hakettin
İnşallah benim de hayırlısıyla sağlıklıkla gebelik vardırGöğüslerde benim belirtim olmuştu ama hiç goguslerinde belirti olmayıp hamile olduğunu öğrenenleri de okumuştum
Bizde bir daha ki aya kısmetse peşlerine takılıcazzBende çok şükür regl oldum, bazı korkularım vardı reglin çok gecikmediğine sevindimA Afratafrac silebilirsin bebeğim
Çok zormuş ya gerçekten. Sabah öğrendim öğlen yanlarındaydım bilip de söylemeyince de insan ihanet ediyor gibi hissetmiyor muAnnemler yazın şehir dışında oluyor arada geliyorlar geçen bizdelerdi çok zor tuttum eşim sakin ol şimdi değil diyip durduannemlerle yan yana az gelmeye çalışıyorum soylemiyim diye
Göğüs şişkinliğin hassasiyetin var mı? Ben de yok, garip olan şu adet dönemlerinde noröalde göğüslerimde çok şiş olurduBende ayni durumdayim karin ve bel agrisi insallah gebeliktendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?