- 14 Temmuz 2023
- 596
- 351
- 18
- Konu Sahibi Afratafrac
- #37.921
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım değerin çok iyi artmış katlanarak artsın inşallahYaaaa evetttt![]()
Yok balım çıkmadı daha yeni verdim geldim eve geç kaldım 9 buçuk gibi anca çıkabildim evden annemgildeydikHadi kız çıkmadımı çatlıcamMerve3553
Tamam yarım saat daha bekleriz napalımYok balım çıkmadı daha yeni verdim geldim eve geç kaldım 9 buçuk gibi anca çıkabildim evden annemgildeydik
Aynen kuzum yarım saate çıkar herhaldeTamam yarım saat daha bekleriz napalım![]()
25 ınde o agrıyı yasadım ama acaba ates olcer de sıkıntı olma ıhtımalı var mıOlmamış gibi gözüküyor kuzum ateşin bariz bi şekilde yükselmemiş
Yok kuzum çok şükür öyle birşeyim yok iyiyimSenin yine mi kanaman oldu kuzum
Valla bilemedim ki kuzum çok eski ise ateş ölçerim olabilir ama ben 7 aydır kullanıyorum sıkıntı yok inşalalh olmuştur yumurtlama ateşe yansımamıştır diye umut edelim kuzum25 ınde o agrıyı yasadım ama acaba ates olcer de sıkıntı olma ıhtımalı var mı
Amin birtanemmmm çok teşekkür ederimCanım değerin çok iyi artmış katlanarak artsın inşallah![]()
Tamam kuzum ama iyi olun lekeler beni çok korkutuyor kimse yaşamasın inşallah herkes saglıcakla kucagına alsın bebişleriniYok kuzum çok şükür öyle birşeyim yok iyiyim![]()
Doktor kahverengi lekelenmeler normal olabilir demişti ama hangileri korkutucu canım? Allah korusunTamam kuzum ama iyi olun lekeler beni çok korkutuyor kimse yaşamasın inşallah herkes saglıcakla kucagına alsın bebişlerini
Kırmızı olmadıgı sürece sıkıntı yok diyorlar kuzumDoktor kahverengi lekelenmeler normal olabilir demişti ama hangileri korkutucu canım? Allah korusun
Oğlumda almıştık kaliteli bi markaydı 25 inden sayıyordum test için büyğk ihtimalle test yapmamın bir anlamı olmayacakValla bilemedim ki kuzum çok eski ise ateş ölçerim olabilir ama ben 7 aydır kullanıyorum sıkıntı yok inşalalh olmuştur yumurtlama ateşe yansımamıştır diye umut edelim kuzum
Ben olsam yapardımKızlaarr kızlarrr bugün çatlamanın 10.günü sabah test yapmadım. 2 saattir wcye çıkmıyorumSizce şimdi yapsam mı yoksa yarın sabah mı yapsam
Ateş takibimde implantasyon düşüşü gösterince heveslendim![]()
Fenometer uygulaması dısında hangı uygulamayı kullanmalıyım?Valla bilemedim ki kuzum çok eski ise ateş ölçerim olabilir ama ben 7 aydır kullanıyorum sıkıntı yok inşalalh olmuştur yumurtlama ateşe yansımamıştır diye umut edelim kuzum
Yap hadiKızlaarr kızlarrr bugün çatlamanın 10.günü sabah test yapmadım. 2 saattir wcye çıkmıyorumSizce şimdi yapsam mı yoksa yarın sabah mı yapsam
Haydi yap yapKızlaarr kızlarrr bugün çatlamanın 10.günü sabah test yapmadım. 2 saattir wcye çıkmıyorumSizce şimdi yapsam mı yoksa yarın sabah mı yapsam
Ben olsam yapardım![]()
Yap hadiMerak ettim bende
1 saat daha tutaayım öyle yapayımm o zaman çok heyecanladımHaydi yap yap![]()