- 29 Haziran 2023
- 712
- 669
- 23
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #37.881
Profilin cok havaliiUygulama doğru olmayabilir canım sen sık sık ilişki yaşa![]()
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![Slightly smiling face :slight_smile: 🙂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Profilin cok havaliiUygulama doğru olmayabilir canım sen sık sık ilişki yaşa![]()
Testi yap saate bak testi uzağa koy 10 dk sonra bakAy be kötüymüş o özelliği canım. İlk dakklar ben şok görmelisin![]()
Canım uygulama genelde doğru vermiyor yumurtlama günlerini, bence ovu testiyle takip yap. Böyle daha emin olursun ilişkinide ona göre düzenlersin
Profil fotondaki gibi bir kızım olsun istiyorummTesti yap saate bak testi uzağa koy 10 dk sonra baken doğrusu o bence
Ben geçen ay sadece yumurtlamadan 1 gün önce değerlendirme oldu sabah akşam. Perşembe pik gözüküyordu mesela Çarşamba sabah aksam oldu. Ama tutmamiss işte devam lazimmis. geçen ay ilk denedik, 10 aylik evliyim bende :)Pik dahil arka arkaya 4 gün civarı iyi deniyor çatlayan yumurtayı yakalama ihtimalinin artması için.
Evet yaCanım uygulama genelde doğru vermiyor yumurtlama günlerini, bence ovu testiyle takip yap. Böyle daha emin olursun ilişkinide ona göre düzenlersin![]()
Dimi yaProfilin cok havaliisağol canim bazen isteksiz oluyorumm niye bilmem
Aaah bendeeeProfil fotondaki gibi bir kızım olsun istiyorumm![]()
14 gün demişti doktor bende beklemeyip erken yapmıştım hayal kırıklığı olmuştukaç günde siliniyor iğne etkisi , herkeste net 14. Günmü acaba
Merhaba cyclo ve klomeni aynı andamı kullanmıştınızcyclo bana da vermişti klomen kullanırken. ama nasıl kullanmıştım hatırlamıyorum.
Çok teşekkür ederimm, amin inşallah hepimize sağlıklı gebelikler doğumlar nasip olsunHayırlı olsun tebrik ederim. Darısı başımıza inşallah.
Hiç denemediysen ovulasyon testi kullanabilirsin o daha net gösterir. Bazen uygulamaya uymuyor yumurtlama günlerimiz. Bir de takviye, ilaç vs kullanınca ileri ya da geri atabiliyor vücut yumurtlamayı. Tabi onda da pik civarı sık ilişki.Ben geçen ay sadece yumurtlamadan 1 gün önce değerlendirme oldu sabah akşam. Perşembe pik gözüküyordu mesela Çarşamba sabah aksam oldu. Ama tutmamiss işte devam lazimmis. geçen ay ilk denedik, 10 aylik evliyim bende :)
Dün ınstagramda bir profesör pik günü dahil üst üste 3 gün dedi kuzum. Yani 6sıysa 6-7-8 değerlendirin ama bu hafta mutlaka bir boş bir dolu değerlendirin. Ben senin yerinde olsam 2-4-6-7-8-10-12 gibi değerlendirdim.
Amin inşallah bebeğim çok sağolBekliyoruz güzel haberleriniMerve3553 de verecekti kan ikinizde güzel artışlarla gelirsiniz inşallah kuzum
![]()
Birlikte kullanılıyor muymuş kız bunlar? A AfratafracMerhaba cyclo ve klomeni aynı andamı kullanmıştınız![]()
Merhaba benim de ağrım var 5 gündür hem kasık hem bel@golden-snitchmelegim can
Merve3553
Kızlar ya ağrılarınız var mı benım kasık ve bel ağrım var normaldır dimiiii
Şimdi araştırırken gördüm kullanılmış sanırım o yüzden sormak istedim. Benim kürtajtan sonra rahimi toparlaması için doktorum cok cyclo kullandırttı. Rahim inceliğimde vardı onu kullanırken kalınlaşma güzel oluyordu. Kendi kendime düşündüm femera klomen da inceltme yaptığı için iki kombinasyonda istesem doktorumdan acaba kullanılabilirmi diye araştırıyordum kullanılıyormuş sanırımBirlikte kullanılıyor muymuş kız bunlar? A Afratafrac
Aminn canim cümle isteyenlereHiç denemediysen ovulasyon testi kullanabilirsin o daha net gösterir. Bazen uygulamaya uymuyor yumurtlama günlerimiz. Bir de takviye, ilaç vs kullanınca ileri ya da geri atabiliyor vücut yumurtlamayı. Tabi onda da pik civarı sık ilişki.
Allah en kısa zamanda nasip etsin sana, bana, bize güzel haberleri.
Aynı anda kullanılmaz diye biliyorum ben klomen içtim yumurta çatladıktan sonra iki tane beyaz olanı 7 tane pembe olanı içtim. Hemilelige hazırlanmak için öncesinde 2 ay sadcee cyclo kullandımBirlikte kullanılıyor muymuş kız bunlar? A Afratafrac