- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #37.621
Canım senin adetine daha var diye biliyordum ben ben zaman olucaksınBenim testim de negatif. Bu aydan çok umutluydum ama olmadı. Göğüs ağrım bi iki gündür yeni çoğaldı ve 2-3 gündür sulu akıntım başlayınca iyice umutlanmıştım. Ama vücut sıcaklığım düştü sanki, ölçmeden de anlaşılıyor. Kısmet.
Ümit ettirme kız dönmezBence dönme ihtimli var canım..sen yarın yine yap mutlaka
Öyle çok ihtiyacım olan anda geldi ki bu haber. İnş sizin için en hayırlı zamanda gönlünüze göre versin RabbimTebrik ederim pozitifsin
Ben de bunun yarısını görebilmek isterdim bugün. Çok güzel bi duygudur eminim
Yok kızz korkmayalım hersey çok güzel olacak inşallah inşallah hadi akşam güzel haberlerle gelelımmmHadi bakalım inşallah katlanmıştır 3 ebende vericem bugün akşam perşembe verdim 96 ydi bi inceden tırsıyorum
Yaaaaa bebegimmmm evet lekelenmem oluyor ara sıra bir sorun çıkmazsa inşallah hamileyim kuzummelegim can
Aşkım sen hamile misinnnnnnşimdi gördüm tablodan yaaa çok sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah
Atim kuzumMaşallah tatlım çok güzel ilerliyor sağlıkla ilerlesin inşallah canım bu arada ateş tablonu kaçırdım atarmisin tekrar senle vücut isimiz hep aynıydı bana da örnek olsun
Amin canım inşallahYok kızz korkmayalım hersey çok güzel olacak inşallah inşallah hadi akşam güzel haberlerle gelelımmm
bugün gelir canım, ateşim düştü ağrılarım başladı.Geldimi regl canim benim bu ayda olmadi sanki yumurtlamada olmadi iki cizgi oldu ama pik goremedim
Canım biz hep çok yüksek ateş istiyorduk demekki oyke değilmiş vücut ateşi önemli bende ateşim en fazla 36.60 36.50 bazen 36.70 oluyorduAtim kuzum
Kuzum günaydın sana da benim döllenmenin 4 günü başım ağrıdı daha yeni geçti diyebilirim bugün 14 gündeyim inşallah bebiştendirgünaydın kızlar , ilişkiden sonraki 7.gün belirti olur mu ya , kolay kolay başım ağrımaz 2 gündür bi baş ağrısı bi bulantı valla başımı kaldıramaz oldum şifayı kaptım desem başka bir yerimde bi şey yok .. anlam veremedim
Hadi inşallah yaaaKuzum günaydın sana da benim döllenmenin 4 günü başım ağrıdı daha yeni geçti diyebilirim bugün 14 gündeyim inşallah bebiştendir
Guzel gunler yakin canim hic moralini bozma Bak canım böyle dünde yaptım busey yok bıraktım daha yoksa devammı edeyim dongum belli olduğu için gerek duymuyorum devam etmeye sen ne diyorsunbugün gelir canım, ateşim düştü ağrılarım başladı.
Belki sen piki yakalayamadın belli olmaz çatlamıştırDüzenli yaptın mı ovü testini?
olabilir canım 2-3 gün sonra test yapmaya başlarsın gebelik varsa belli olmaya başlargünaydın kızlar , ilişkiden sonraki 7.gün belirti olur mu ya , kolay kolay başım ağrımaz 2 gündür bi baş ağrısı bi bulantı valla başımı kaldıramaz oldum şifayı kaptım desem başka bir yerimde bi şey yok .. anlam veremedim
Evet her iki ihtimalde var aslında ben gün gün yazmıştım belirtilerimi bunun hakkında konu açmak istiyorum aslında belki sizlere de yardımcı olur diye birazdan yazarım atarım buraya da canım inşallah bebiştirHadi inşallah yaaahormonal değişikliklerden kaynaklanmış olabilir belki baş ağrısı, ya da hiç istemediğim ihtimal : klima çarptı :))
Yüksek ateş denilen regl dönemine göre yüksek olması benceCanım biz hep çok yüksek ateş istiyorduk demekki oyke değilmiş vücut ateşi önemli bende ateşim en fazla 36.60 36.50 bazen 36.70 oluyordu
Normalde 8 eylüldü ama bu ayki kendi akıntı takibime göre 4 eylül. Keşke ben yanılsam 8 eylül olsa daha vakit var olurduCanım senin adetine daha var diye biliyordum ben ben zaman olucaksın
Birkaç gün daha devam etsene koyulaşma olacak mı? 10. Gün çatlamış olabilir ama emin olamadım. Sanki çatlamaya çalışmış ama olmamış büyümeye devam ediyor gibi geldi bana. Birkaç güne belki pik olurGuzel gunler yakin canim hic moralini bozma Bak canım böyle dünde yaptım busey yok bıraktım daha yoksa devammı edeyim dongum belli olduğu için gerek duymuyorum devam etmeye sen ne diyorsun
Benim de başım ağrımıştı. Ara ara hala ağrıyor ama az. Hafif göz kararmalarım bile olmuştu. Çok inanınca böyle mi oluyor yavKuzum günaydın sana da benim döllenmenin 4 günü başım ağrıdı daha yeni geçti diyebilirim bugün 14 gündeyim inşallah bebiştendir
Yapayım canım dediğin gibi de olabilir bakalım artık hayırlısıBirkaç gün daha devam etsene koyulaşma olacak mı? 10. Gün çatlamış olabilir ama emin olamadım. Sanki çatlamaya çalışmış ama olmamış büyümeye devam ediyor gibi geldi bana. Birkaç güne belki pik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?