- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #37.601
Dimi yaa bı gostertmediHayırlı olsun canım yalnız senin bebiş baya nazlı olacak neydi öyle meraktan sayfaları okuya okuya bi kaldım maşallah yinede nazlı olsun da yeterki sağlıklı olsun
Canısı benim de 12. Gün çatlatma ignesinfrn sonra bende negoo görmekten artık gozlerim kendiligine çizgi oluşturuyor1 saattir fotoğraflarda çizgi arıyorum kendimi kandırmalık buldum bitane
Canım gölge falan değil baya koyu çıkmış tebrik ederimGünaydın herkeseBen yine aptallaştım. Prodoctor erken gebelik testi vardı elimde yarını bekleyemeyip bugün yaptım. Geçen ay tertemiz tek çizgiyi görmüşken bugün şöyle bir sonuç çıktı. Testten 3 dk sonrasına ait. Gidip kaset test de almalıyımm
Çok kan veresim de var da pazartesiye beklicem1 saattir fotoğraflarda çizgi arıyorum kendimi kandırmalık buldum bitane
SormaCanısı benim de 12. Gün çatlatma ignesinfrn sonra bende negoo görmekten artık gozlerim kendiligine çizgi oluşturuyor
Ne zaman bekleyebildikkiSormaher ay bu ay adet beklicem diyorum yok bekleyemiyorum kendimize stres yaşatıyoruz
Düşüşe gel hipotermi geçireceksin sanki. Benim yerleşme düşüşü gibi olmuş.Günaydın canımBenimkinin de eli kulağında
Ateş gerçekten yaniltmiyor canım herşeyin hayırlısı olsun inşallah tatlımSon ana kadar dayanabilsem aslında ateşim bana hep doğruyu söylüyor ama bu ay 37 leri görünce aldandım. Dayanamayıp test yaptım.Demek ki aldanmamak gerekiyormuş bunu da ateş ile tecrübe etmiş oldum yine. Bakın kızlar nasıl düşüşe geçti. Teste gerek yok.Adet iki güne gelir. Canım ateş takibim benim. @Safransari A Afratafrac @melegim canmelisaa93 @tweeetyyy edahandro golden-snitch @ozgeeeee1 @hamileyimmmm @IADK @The Little Mermaid @bliiss beyons @Conqueror123 Merve3553 @bitkin96
Bu benim regl ateşimDüşüşe gel hipotermi geçireceksin sanki. Benim yerleşme düşüşü gibi olmuş.
Maşallah tatlım çok güzel ilerliyor sağlıkla ilerlesin inşallah canım bu arada ateş tablonu kaçırdım atarmisin tekrar senle vücut isimiz hep aynıydı bana da örnek olsunKızlar beta sonucum gelmiş. İlk testim pazartesi verdim 60 idi. Bunu perşembe verdim @fnd_50melisaa93 @Niqu edahandro A Afratafrac golden-snitch @bitkin96 Merve3553 beyons @imagination forever @hamileyimmmm
Geldimi regl canim benim bu ayda olmadi sanki yumurtlamada olmadi iki cizgi oldu ama pik goremedimBu benim regl ateşimnormalde 35.8di bu sefer böyle oldu
Çatlama gününü dahil etmeden ertesi günden itibaren sayınca 10. Günde kaset test hassassa çıkabilir. Freely gördüğüm kadarıyla baya hassas, 8. Günde bile gösteriyor.. Diğer markaları bilemiyorum. Laboquik de hassas diyenler var.Çatlama ile 10 gün saysak kaset testte çıkar mı peki
Bence dönme ihtimli var canım..sen yarın yine yap mutlakaGunoooo kizlarr on ikinci gün tertemiz negoooooooo döner mi buradan bilmem pazartesi günü duphaston a başlayacağım galiba
Hayırlı olsun kuzum bebiş varBugün bat. Rabbim herkese uygun bi zaman belirliyor sana da en güzel zamanda nasip etsin inşallahhLinakiz
Tebrik ederim pozitifsinGünaydın herkeseBen yine aptallaştım. Prodoctor erken gebelik testi vardı elimde yarını bekleyemeyip bugün yaptım. Geçen ay tertemiz tek çizgiyi görmüşken bugün şöyle bir sonuç çıktı. Testten 3 dk sonrasına ait. Gidip kaset test de almalıyımm
Hadi bakalım inşallah katlanmıştır 3 eKızlar bende perşembe günü kan verdim 41 di 48 saat sonra tekrarlayıp bugün vericem bakalım kaç oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?