- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #37.581
Bir akrabamiz kadin dogumcu canim. Karisi hamile kaldi. 9 ay boyunca sadece 4 kere bakti ultrasonla kendi bebegine. Ultrasonun da masum olmadığını ses dalgalariyla goruntu olusturdugunu söylüyordu. Aslinda önerilen de toplamda 4 izlem gebelik boyunca. Ülkemizde riske atmamak icin ayda bir bakılıyor. Bence isler bu kadar hassasken boyle seylere girmemek lazim. Birak bosver, alacak nefesi varsa bu dünyada naparsan yap dogacak zaten o bebis. Yoksa eger ultrasonu kaldirmasan da üstünden elinden bisey gelmez. Tevekkul onemliKızlar bundan almayı düşünüyorum ne diyorsunuzbenim gibi pimpirikli hamişler için iş görür mü A Afratafrac @tweeetyyy @golden-snitch melegim can
Yaa tamam o zaman bebeğim yaNormal kuzum korkma benimde öyleydi bugün bat günüm hafifledi
Benımde olunca bi sormak istedim galiba normal bu ağrılar kuzumBenim bugün var agrım kuzum bacagım bile çekiliyor sanki
Çatlama ile 10 gün saysak kaset testte çıkar mı pekiEvet çıkmamış olabilir canım kaset olduğundan. Bi de çatlama gününü saymadın değil mi? Çatlamanın ertesi günden itibarn 10 say kuzum. İnşallah bebeğin seninledir
Ya 2.yumurtlama da olabilir bakalım pik çıkarsa tekrarAdet bitiminin 2. günü pik oldu 3. Gün çatladıBugün yaptığım yine hafif koyulaşmaya meyilli gibi geldi 2. Kez yumurtlama mı olacak acaba? Daha adetime 16 gün var bu testin koyulaşması hamilelik falan diye okudum forumda hevesim kursağımda kalmasa bari şu 20li laboquick markadan aldım trendyoldan. Geçen ay 20 tane falan hamilelik testi almıştım eczaneden onlara döktüğüm paradan sonra gözüme fazla gözükmedi bu İnşallah bu aydan sonra kullanmamıza gerek kalmaz canım bebişler bizimledir
İnşallah normaldir kuzum rahim büyüyor ondan olabilirBenımde olunca bi sormak istedim galiba normal bu ağrılar kuzum
Aşkım sen hamile misinnnnnnEvet dogrudur kuzum çatladıgı zaman içerde sperm olur
Hayırlı olsun canım yalnız senin bebiş baya nazlı olacak neydi öyle meraktan sayfaları okuya okuya bi kaldım maşallah yinede nazlı olsun da yeterki sağlıklı olsunAaay kızlar ebe yazdii çıkmış cikmiiis
1001 sonucum şu an
Test yapcakmısın yinedee ben yapsam mı yapmasammı karar veremedimGün içinde benim regl gelir kızlar.
Ateşim öyle söylüyor :)
Hiç yanıltmadı beni ateşim şahitsinSafransari
Negatif gibi duruyor canımGünaydın kızlar çatlamadan sonra 10. Gün negatif değil miEki Görüntüle 3295107
Tebrikler canım ben burdayımm demiş bebişGünaydın herkeseBen yine aptallaştım. Prodoctor erken gebelik testi vardı elimde yarını bekleyemeyip bugün yaptım. Geçen ay tertemiz tek çizgiyi görmüşken bugün şöyle bir sonuç çıktı. Testten 3 dk sonrasına ait. Gidip kaset test de almalıyımm
Kalbim duracak sankiTebrikler canım ben burdayımm demiş bebiş
Artık De kuzum de kaç gün vardı batKalbim duracak sankiben diyemedim kendime bunu. Ağzın bal yesin
Amin canım teşekkür ederimBugün bat. Rabbim herkese uygun bi zaman belirliyor sana da en güzel zamanda nasip etsin inşallahhLinakiz
Günaydın canımGün içinde benim regl gelir kızlar.
Ateşim öyle söylüyor :)
Hiç yanıltmadı beni ateşim şahitsinSafransari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?