- Emoji Skoru
- 44
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #37.341
seni okadar iyi anlıyorumki kuzumDoyamadım negatif görmeyeşimdi yine yaptım
İnşallah sağlıklı olur kuzum inşallahEn son bugünkü 1001 çıktı artık vermem kan dr'uma yazcam ama hikâyelerinde gördüğüm kadarıyla şehir dışında arada kaynasın da istemiyorum yazdıklarım. Baktığımda en erken 14 Eylül'de Rand var, ben yazınca erken çağırırsa o şekilde giderim, ben de duygulandım ya inşallah sağlıkla devam eder
Bence de görürüz kuzumYaaao zaman keseyi de görebiliriz sankii
Aay hadi inşallah çok heyecanlandımBence de görürüz kuzum
Ama kalp atışıyla beraber diyorsan bekle bir hafta daha kuzumAay hadi inşallah çok heyecanlandım
Biliyorum canım 25 inde yumurtlama pik günüydü ne zaman test yapsam cıkarYumurtlama gününü biliyor musun canım ? Onun gününe göre yapabilirsin
Doktoruma yazdım bakalım ne zaman dönecek, randevu tarihlerine bakarsak zaten en erken kalp atışına alabiliyorumAma kalp atışıyla beraber diyorsan bekle bir hafta daha kuzum
Çok haklısınDoktoruma yazdım bakalım ne zaman dönecek, randevu tarihlerine bakarsak zaten en erken kalp atışına alabiliyorumbir yanım sabret kanaman olamdigi sürece sorun yok diyor bir yanım da hemen gidip görmek istiyor çok karmaşigim
Kocam yok kocam gitti. Şu an tek isteğim kocamı cimcirmekEnerci zıkkımın kökü bugün yokkkk
Evet evet bir an önce ilk 3 ay bitsin rahatliyim istiyorum ben deÇok haklısınama başlangıç süreci de çok yıpratıcı gerçekten inşallah hemencecik geçsin bu süreçlerin
2 haftam kaldı 3 ay bitmesineEvet evet bir an önce ilk 3 ay bitsin rahatliyim istiyorum ben de
canım ben regl oldum yazmıştım ama görmedin herhalde sat 26 Ağustos bat 23 Eylül aşılama olacak bu haftaya yumuşlarımın büyütmesini beklemedeyimKızlar ne durumdasınız? Regl olan ya da hamile olduğunu öğrenen var mı?
@Gizem2021 @royal5596 @Taranta babu @yelif10 @seloseymo52turuncummm @gunesin ezgisi @yenibirhayal @Valera @Boldi @Reydiya @ozuge @sed2 @mmelissaa @eylem91 @edahandro @Smyrnasi @ilayasil @UstaOzlem Linakiz
Kızlar sizlerin de BAT tarihleriniz yaklaştı ne durumdasınız?
@Conqueror123 @cns15 @kalburayuz @mirasanne @Keles6161
Bende 5 aydır canım ne olucak halimiz bilmiyorumseni okadar iyi anlıyorumki kuzumolur inşallah bizimde pozitifimiz bi gün ama 8aydır negatif görüyorum ve her seferinde yıkılıyorum
Çatlama gününden itibaren 12.gün itibariyle test yapabilirsin canım ama en doğru sonuç 14.gün çıkarBiliyorum canım 25 inde yumurtlama pik günüydü ne zaman test yapsam cıkar
Aa evet iyi söyledin kuzum ben de ovu testi siparis edeyim. Ancak gelir. Gerci daha regl bile baslamadi ama.. en sıkıcı donem de bu sanirim. Neyse sabirliyiz bekleyecegizCanım benim bomba gibi gelmişsin. Olmayınca boş verince de olmuyor çok takınca da olmuyor. Nasibi gelenin bahanesi olmuyor. Nasibi gelmeyenin de kırk tane bahanesi oluyor
Of ne konuştum beeee
Neyse konumuza dönelim. İnofolic senin için iyi gelmediyse kullanma canım nasıl rahat hissediyorsan öyle davran. Bana iki aydır iyi geldiğini düşünüyorum bu yüzden kullanacağım yine.
Çakşır kökü suyu sipariş ettim iki şişe ama hala kargoya verilmedi ya. Ovulasyon sabah sipariş verdim kargoya verilmiş bile. Umarım benimkine yakalanmadan teslim alabilirim ona ahahhahajajahj test test test adam bıktı artıkçok takıyorsun her yerden test çıkıyor diyor e adam haklı biraz zaman geçsin yine birlikte gebelik testi de sipariş ederiz
İnofolic kullanmaya adetin ilk günü başlayacağım yine çatlama olduktan sonra bırakacağım. Adetin 3 veya 4. Günü hafta içine denk geliyor okul başlıyor bir yandan, baktım Denizli sağlık hastanesine de randevular dolu istediğim doktorda. Ne yapacağım hiç bilmiyorum o huzursuz ediyor beni sadece.olmadı hastaneyi arayıp minnet rica bir şeyler yapmaya çalışacağım. Umarım doktor konusunda da her şey yolunda gider
Baktım test dün negatif bugün de ateş düştü, yeşil çay yaptım kendime oh mis yudumluyorum çok seviyorumara vermiştim gebelik olursa varsa diye. İçeyim bari fena mı
Ateş konusunu kafana hiiiiiç takma her şeyi sorabilirsin yardımcı olurum. Uzman oldum o konuda
Benim ateşim bu ay klomen sayesinde yüksek gitti sanırım progesteron hormonu iyi çalıştı bilemedim.
Şansımız değil, nasibimiz bol olsun. Bol bol bebeklenelim inşallah
Aynı benDoyamadım negatif görmeyeşimdi yine yaptım
Aay çok az kalmış darısı başıma2 haftam kaldı 3 ay bitmesineçok heyecanlıyım çok
Oo superAaay kızlar ebe yazdii çıkmış cikmiiis
1001 sonucum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?