- Emoji Skoru
- 12.897
- Puanlar
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #37.301
Evet gerçekten öyle ya demek ki dün de alındı ama çıkmadı hayır makine mi bozuk anlamıyorum niye bu kadar gecikir ki manası kalmıyor sonuçta geç öğrendiğimde cok sinir bozulduİzinlidir belki kuzum dediğin gibi. Ama bu kan sonucu delirtir insanı yani
İnşallah canım ah keşke öyle bişey olsaYarın tekrar yap bakalım inşallah test bozukdur da ikinci çizgi bozulmuş olsun
Bozuksa bozuk desinler ya bu neEvet gerçekten öyle ya demek ki dün de alındı ama çıkmadı hayır makine mi bozuk anlamıyorum niye bu kadar gecikir ki manası kalmıyor sonuçta geç öğrendiğimde cok sinir bozuldu
Dimi insanı geriyorlar yaBozuksa bozuk desinler ya bu ne
Bence sen artık orda verme canım pazartesi bi hastaneye gidip ver istersen böyle ne anlamı kalıyor ki anlamıcaksın sonuçtan da bişeyDimi insanı geriyorlar yabir sürü sonuç çıkmış beta yok
Ya sabır.Acilde falan mı versen ne yapsanDimi insanı geriyorlar yabir sürü sonuç çıkmış beta yok
Bence sen artık orda verme canım pazartesi bi hastaneye gidip ver istersen böyle ne anlamı kalıyor ki anlamıcaksın sonuçtan da bişey
Öğrendim sonundaYa sabır.Acilde falan mı versen ne yapsan
Maşallah canımAaay kızlar eve yazdii çıkmış cikmiiis
1001 sonucum şu an
Yaaa gözünaydın canımmAaay kızlar ebe yazdii çıkmış cikmiiis
1001 sonucum şu an
Maşallah canım
Teşekkür ederim kızlaarYaaa gözünaydın canımm
oleeyyyyyyyy çok güzel bir değer canım maşallah tebrik ederim valla çok sevindim.harika artmışAaay kızlar ebe yazdii çıkmış cikmiiis
1001 sonucum şu an
Yaaa çok teşekkür ederim için rahatladı sonundaaoleeyyyyyyyy çok güzel bir değer canım maşallah tebrik ederim valla çok sevindim.harika artmış
Teşekkür ederim akşam eczaneye sorayım ozamanCanım ben şu normal ucuz bebek derecelerinden kullanıyorum. Öyle bir şey alabilirsin
Ay ayy o ne güzel sonuç öyle masalllaahAaay kızlar ebe yazdii çıkmış cikmiiis
1001 sonucum şu an
Teşekkür ederim canımm için rahatladı valla benim deTeşekkür ederim akşam eczaneye sorayım ozaman
Ay ayy o ne güzel sonuç öyle masalllaah
Şimdi en son ki değerin kaçtı ve kaç gün önceydiYaaa çok teşekkür ederim için rahatladı sonundaa
Salı günü 358diŞimdi en son ki değerin kaçtı ve kaç gün önceydi
Nerdeyse 3 kat artmış 3 gündeSalı günü 358di
Perşembe verdim çıkmadı
Cuma 1001
Çok şükür kuzumAaay kızlar ebe yazdii çıkmış cikmiiis
1001 sonucum şu an
Maşallah kuzumAaay kızlar ebe yazdii çıkmış cikmiiis
1001 sonucum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?