- Emoji Skoru
- 918
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi Afratafrac
- #27.721
Olur olur kuzum o da sayılırrBugün sabah değerlendirmiştik kuzum o sayılmaz mı ya![]()
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur olur kuzum o da sayılırrBugün sabah değerlendirmiştik kuzum o sayılmaz mı ya![]()
Canım bilmiyorum ki peçetede gözükmüyor pedimd pempe gelmiş ağrım yok. Uyuyalım sabaha belli olurUmarım yerleşme lekelenmesidir kuzumTakip et bakalım kesilirde pztsi test yaparsın inşallah güzel haberler verirsin
![]()
Merhaba, evet. Ben üniversite hastanesi özel muayene bölümündeki Doç.Onur beye gidiyorum.Merhabalar. Van da yaşıyorsunuz sanırım. Hangi doktora gidiyorsunuz
Soğuk içmekten oluyorKızlar ben evin içinde bu yazın ortasında nezle oldum sanırım nefes alamıyorum burnumun tıkanıklığından burnum da akıyor elimde peçete geziyorumuyumak istiyorum yatınca hepten tıkanıyor
![]()
Canım önce sakin ol, ama acile gitsen daha iyi olur progestan verirler belki gerek görürlerse. İnşallah önemli birşey yoktur bizleride haberdar etKahverengi kanamam oldu çok şuan doktora gitmek istemiyorum kızlar ne olur kötü bişey olmasın yazamıyorum bile şuan of çok kotuyum
Canım kırmızı değilse korkmayın diyorlardı burada okumuştum ama her ihtimale karşı doktora gitmekte fayda varKahverengi kanamam oldu çok şuan doktora gitmek istemiyorum kızlar ne olur kötü bişey olmasın yazamıyorum bile şuan of çok kotuyum
Geçmiş olsun canım dinlen bol bol iyileşirsin İnşAllah bir an önceKızlar ben evin içinde bu yazın ortasında nezle oldum sanırım nefes alamıyorum burnumun tıkanıklığından burnum da akıyor elimde peçete geziyorumuyumak istiyorum yatınca hepten tıkanıyor
![]()
3 yumurta çatlıyor bebeğim belki yarın tekrar koyulaşırAşkolar klomen kullanırken ovulasyon testi yapanlar neredeyse hep benim yaşadığım durumu yaşamış yani ya iki çizgi aynı ya da pik göremedim demiş. Bu başlık da bunlardan birisi. Galiba teste yansımaması normal. Klomen kaynaklı olabilir.melegim can
melisaa93 A Afratafrac @simurgggg
tweeetyyy
Thread 'Klomen kullananlar acil yardım edin'
Klomen kullananlar acil yardım edin
Canım sakin ol lütfen kahverengi az kanamaya normal diyormuş doktorlar , panik yaparsan kötü etkilersin. Yarın gidersin olmadı doktora.Kahverengi kanamam oldu çok şuan doktora gitmek istemiyorum kızlar ne olur kötü bişey olmasın yazamıyorum bile şuan of çok kotuyum
Canım eğer kırmızı kanama değilse çok normal hiç stres yapma sabah da istersen doktora görün için rahat eder. Ama dediğim gibi bir çok gebelikte yaşanan bişey buKahverengi kanamam oldu çok şuan doktora gitmek istemiyorum kızlar ne olur kötü bişey olmasın yazamıyorum bile şuan of çok kotuyum
İnşallah bebişler yerleşiyordur da ondandır canımYaa ben de az önce ovu testi yaptım tekrar mi yumurtluyorum diye çünkü hem sağ hem sol yumurtaligimda ara ara ağrı oluyor ama ovulasyon da silik yumurtlamadim demek ki ne oluyor ben de anlamadımzaman geçmek bilmiyor
![]()
Sakin ol canım hiç stres yapma kırmızı olmadığı sürece bir şey olcağını sanmıyorum hatta kırmızı çok fazla kanaması olup bile sağlıklı gebeliği devam edenler oluyor. Doktora gitmeni öneririm için rahat etsin stres yaptıkça daha kötü olma ve bize haber ver mutlakaKahverengi kanamam oldu çok şuan doktora gitmek istemiyorum kızlar ne olur kötü bişey olmasın yazamıyorum bile şuan of çok kotuyum
Benimde birinde oldu canım digerinde sadece çatlıcagı zaman hissetmiştimBen de 7 de ölçüyorumbu arada az önce bir ovu testi daha yaptım bir tık silikleşti sanırım çatlıyor ama hiç agrı sızı bir şeyim yok kalmadı benim
![]()
Geçtimi canım nasıl oldunKahverengi kanamam oldu çok şuan doktora gitmek istemiyorum kızlar ne olur kötü bişey olmasın yazamıyorum bile şuan of çok kotuyum
Tek yumurtan olmadıgı için onu anlayamayabilirz canım sonuçta hepsi çatlamaya müsait boyutta idi belki ikisi çatladı digeri çatladı bitmişde olabilir. Sen degerlendirmeni yap keyfine bak kuzumSanırım çatladı bilemedim ya da çatlıyor ilk kez pik göremedim. Yani şöyle bu ay farklı ovu testi kullandım sadece iki çizgi aynı koyulukta oldu. İnnovitada hep t çizgisi c den daha koyu çıkıyordu. Ya da pik olduğu aralığı kaçırdım bilmiyorum akşam çay da çok tükettim etkiler mi bilmem çaydan 3 saat sonra yaptım testimelegim can
Bi de şu ultrason görüntüsüyle çekiyolar ya ondan da yapınn çok özeniyorum böyle şeylereEvet bebişim. Bir de onunla fotoğraf çekeceğim. Şıklık sebebiyle aldım![]()
Aynen öyle canım diger yorumumda bahsettim 3 yumurta var anlayabilmemiz zor lh hep pik gibi olur. Zaten inşallah biriside olsa tutacak allahın izni ileAşkolar klomen kullanırken ovulasyon testi yapanlar neredeyse hep benim yaşadığım durumu yaşamış yani ya iki çizgi aynı ya da pik göremedim demiş. Bu başlık da bunlardan birisi. Galiba teste yansımaması normal. Klomen kaynaklı olabilir.melegim can
melisaa93 A Afratafrac @simurgggg
tweeetyyy
Thread 'Klomen kullananlar acil yardım edin'
Klomen kullananlar acil yardım edin