- Emoji Skoru
- 19.385
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #27.681
Yaaa dimi aşkım evet durunca diğerinden daha koyu geldi baktım ben deAkşamkini daha koyu gördüm![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa dimi aşkım evet durunca diğerinden daha koyu geldi baktım ben deAkşamkini daha koyu gördüm![]()
Ya niye böyleyim bilmiyorum deli gibi geziyorum ortalıkta ayaklarım yere basmıyor aşırı mutlu umutlu pozitifim Allahıma sığındım bu ay hep dua ettim ediyorum bunda A Afratafrac ın çok büyük katkısı var bu grubu kurduğunda başaracağımıza inandırdı. Belki pozitif görmicez ama nedense buna inanmıyorumAyy maşallah çok mutlusun , enerjiksin bizide moda sokuyorsun bizde seni çoook seviyoruz veee bu ay geliyorlarrr![]()
Başarılı olamadım ne demek? Lütfen kendine bu haksızlığı yapma. Sen hepimizin modunu yükseltiyorsun, bilgilerini tecrübelerini paylaşıyorsun, aynı şeyleri defalarca kez yazıyorsun (sabrına hayranım), yeri geliyor kendini denek olarak kullanıyorsunTopiği açarken amacım buydu, herkes modunu yüksek tutsun ve daha enerjik olsun. Ancak başarılı olamadım. Yine de sizleri şu günlerde böyle görünce nasıl mutlu oluyorum. İçim kıpır kıpır.![]()
Amin canım benim inşallahİnşallah güzel şeyler oluyordur canım. Benim de yumurtlama gibi ağrım devam etmişti sağ tarafımda inşallah seninki de benzer bir belirtidir![]()
Hep böyle ol rabbim mutluluğunu bozmasın bende çok inandım sizler sayesinde hiç olmadığı kadar inanıyorum bu ay olacağınaYa niye böyleyim bilmiyorum deli gibi geziyorum ortalıkta ayaklarım yere basmıyor aşırı mutlu umutlu pozitifim Allahıma sığındım bu ay hep dua ettim ediyorum bunda A Afratafrac ın çok büyük katkısı var bu grubu kurduğunda başaracağımıza inandırdı. Belki pozitif görmicez ama nedense buna inanmıyorumyine de umut hep var diyip yoluma devam edeceğim
![]()
Artımedin sağından solundan geçme canım güvenme hiçbir testineKızlar artımed in ovulasyon testi iyi mi hatalı gösteriyor mu çok
Çok şükür inanmak başarmanın yarısıdır inşallah başaracağızHep böyle ol rabbim mutluluğunu bozmasın bende çok inandım sizler sayesinde hiç olmadığı kadar inanıyorum bu ay olacağınakesinlikle aftatafranın büyük etkisi var Allah hepinizden Allah razı olsun
![]()
Sabahki ateşini dört gözle bekliyorumÇok şükür inanmak başarmanın yarısıdır inşallah başaracağızhepimizden Allah razı olsun inşallah
![]()
Yaaaa ben de öyle inan ki hemen etiketlicemSabahki ateşini dört gözle bekliyorum![]()
Merakla bekliyorumŞimdi tutuyorum gece de yapacağım ovu testio piki gözlerimle görmem lazım
![]()
Ben kullandım aşırı iyi ve net gösteriyor Çubuklu dimi ?Kızlar artımed in ovulasyon testi iyi mi hatalı gösteriyor mu çok
Anladım canım, inşallah bu son adetin olur. Önümüzdeki aya pozitifi görürsün2 gun sonra tekrar kan ver dedi doktor bakalim
Leklenme degil pede baya baya geliyor sadece acik renkli ama yerlesme oldugunu dusunmuyorum yerlesme boylr olmuyor ben oglumda yasamistim
Küçük daha 14 aylikAnladım canım, inşallah bu son adetin olur. Önümüzdeki aya pozitifi görürsünOğluşun kaç yaşında ?
Ya Allah bağışlasın benimkide 24 aylıkKüçük daha 14 aylik![]()
7 de ateş ölçmeye kalkacam direk girip bakarım inşallhYaaaa ben de öyle inan ki hemen etiketlicem![]()
Ben de 7 de ölçüyorum7 de ateş ölçmeye kalkacam direk girip bakarım inşallh![]()
Bir tık silikleşti aşkım sanırım çatlıcak belki testten kaynaklı bilmiyorum normalde bende hep t çizgisi c den daha koyu olurdu piknöyle olurdu. Bu testte eşit oldu. Ya da ben yakalayamadım bilmiyorumM
Merakla bekliyorum![]()
Sanırım çatladı bilemedim ya da çatlıyor ilk kez pik göremedim. Yani şöyle bu ay farklı ovu testi kullandım sadece iki çizgi aynı koyulukta oldu. İnnovitada hep t çizgisi c den daha koyu çıkıyordu. Ya da pik olduğu aralığı kaçırdım bilmiyorum akşam çay da çok tükettim etkiler mi bilmem çaydan 3 saat sonra yaptım testiM
Merakla bekliyorum![]()