- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
- #27.521
Ben polikistim. Ultrasonda belli oluyor yumurtalık şeklinden canım.Acaba polikistik miyim o nasıl anlaşılıyor acaba doktorlar hiç söylemedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben polikistim. Ultrasonda belli oluyor yumurtalık şeklinden canım.Acaba polikistik miyim o nasıl anlaşılıyor acaba doktorlar hiç söylemedi![]()
Tesekkur ederim 3 gun sonra tekrar deneyim o zaman3 gün geçtikten sonra erken gebelik testi yapın tekrar bence çıkar
İnşallah vardır o zamanAttim canim hiç bisey çıkmadı diye sabahta eşim ise giderken çöpü götürmüş. Ama bombostu silik dahi çıkmadı cnm
Haberdar etTesekkur ederim 3 gun sonra tekrar deneyim o zaman
Evet kuzum olabilirAminnn ecmainşuan psikolojik değilse eğer şiddetli kasık ağrım var akıntıyla beraber ama akıntı sarımtırak etrafı su gibi o geldikçe kasıklarım sızlıyor
herhalde beta yeni yükselmeye başlarken yakalamış olabilirim bide ilk idrar değil
![]()
Kesinlikle. Ben yine denek olarak kendimi kullanarak bu ay bunu gördüm. Predictor ve freely de aynı anca çizgi çıktı.Bat’a yakınken erken gebelikle kasetin hiçbir farkı yok bence boşuna para veriyoruz erkene
Tesekkur ederim muhakkak yazarım burayaHaberdar ethayırlısı olsun
Aşkım klomen kullandığım için böyle oldu yoksa hiç böyle olmamıştı bendeKuzum bisey sorcam simdi 3 yumurta var ok ama her ay biri catlamiyor muydu bunlardan. Oyle sirayla ayni ayda catlama gibi bisey var mi rutinde yoksa sen uyarici ilac kullandigindan mi durum böyle?
Ben de geçen sefer gördüm, sabah albi marka kaset yapmıştım akşam da erken gebelik, ikisi de silik çıkarmıştı.Kesinlikle. Ben yine denek olarak kendimi kullanarak bu ay bunu gördüm. Predictor ve freely de aynı anca çizgi çıktı.
Bir gün gebelik testimi böyle atarım inşallah Allahım buraya amin. Aha bunu da buraya yazdımKızlar sizce fark var mi? Varsa sizce hangisi daha koyu?melegim can
melisaa93
Papatyamaviss A Afratafrac S simurgggg
edahandro
golden-snitch
IADK
tweeetyyy
Koyulaşmış sankiKızlar sizce fark var mi? Varsa sizce hangisi daha koyu?melegim can
melisaa93
edahandro
golden-snitch
IADK
tweeetyyy
Amin canım inşallahBir gün gebelik testimi böyle atarım inşallah Allahım buraya amin. Aha bunu da buraya yazdım
Bence son yaptığın daha koyu kuzumKızlar sizce fark var mi? Varsa sizce hangisi daha koyu?melegim can
melisaa93
edahandro
golden-snitch
IADK
tweeetyyy
Amin amin yürekten amin kuzum benimBir gün gebelik testimi böyle atarım inşallah Allahım buraya amin. Aha bunu da buraya yazdım
Sanırım gece pik olacakKoyulaşmış sanki![]()
Pike az kaldı diyorsun yani kuzumBence son yaptığın daha koyu kuzum![]()
18:26 daha koyu canım belli oluyor koyulaştığı gece yarısı pik olabilirKızlar sizce fark var mi? Varsa sizce hangisi daha koyu?melegim can
melisaa93
edahandro
golden-snitch
IADK
tweeetyyy
Evet kuzum bu gece pik olur bencePike az kaldı diyorsun yani kuzum![]()