- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
- #27.481
Aminnn aminnnn bu teste güvenmek çok istiyorumdaha bugün 9.günümmüş zaten benim yanlış hesap yapıyormuşum afratafra abla öyle söyledi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn aminnnn bu teste güvenmek çok istiyorumdaha bugün 9.günümmüş zaten benim yanlış hesap yapıyormuşum afratafra abla öyle söyledi
![]()
Onu da değerlendir kuzumm bazen nadir de olsa olurmuş arada 2 yumurtlama. Değerlendir cift yumurta ikizlerin olsun inşallahVar kiz birazcık siliklesme tabi ne kadarı gecerli bilemiyorum ama valla 2. Ye yumurtladigimq ikna oldum gibi suan![]()
Şuan ki halini atsana kuzum negatif yapayım bakalım var mıAminnn aminnnn bu teste güvenmek çok istiyorumdaha bugün 9.günümmüş zaten benim yanlış hesap yapıyormuşum afratafra abla öyle söyledi
![]()
Şuan ki halini atsana kuzum negatif yapayım bakalım var mı
Bide buna yapar mısınİki türlü de yapcam kuzum negatif te çizgi yok gibi ama diğerinde çizgi çıkıyor
Aminnn cnm amiin ağzın bal yesin insallah seninde en yakin zamanda bebisin olsun tum isteyenlerinde olsun insallahhh bolcaaa amminnOnu da değerlendir kuzumm bazen nadir de olsa olurmuş arada 2 yumurtlama. Değerlendir cift yumurta ikizlerin olsun inşallah![]()
Aminn cümlemizle inşallahAminnn cnm amiin ağzın bal yesin insallah seninde en yakin zamanda bebisin olsun tum isteyenlerinde olsun insallahhh bolcaaa amminn
Ben alışkınım zaten de salı günü belli olur artık nasip
Bunda belli oldu bak ikisinde de çizgi var sanki kuzumBide buna yapar mısın![]()
Bebişim bence laboquick i baz al. Çünkü bence innovitanın pik i böyle olmuyor. Çoook daha koyu oluyor innovitada pik. Benim de bir önceki ayda kafam karışmıştı. Bu ay sadece laboquick ile ilerledim ve beni asla yanıltmadı.Kızlar adetim dün bitti zaten kısa sürer benim konu şu öylesine ovülasyon yaptım çakşıra başlamadan önce bakayım dedim . Laboyu biraz koyu görünce dedim bu böyleyse innovita piktir ve ben şok gerçekten de öyle.. yani bu innovita neden böyle yapıyor hassas değil galbaengin bilgilerinize sunuyorum ben bu innovitayı lütfen bi bakar mısınız
bu arada polikistik değilim..
Beyazlıda yok ama artık öğreniriz salı günüBunda belli oldu bak ikisinde de çizgi var sanki kuzum![]()
Bunlarda silik çizgi görüyorum sankiBunda belli oldu bak ikisinde de çizgi var sanki kuzum![]()
Bir de pcoslularda hiç belli olmuyor yumurtlama. Sen testi yapmaya devam et. Yarın pik görürsen de hemend eğerlendirin. Burada adetinin 8. günü pik görüp gebe kalan bir kız vardı.Kızlar adetim dün bitti zaten kısa sürer benim konu şu öylesine ovülasyon yaptım çakşıra başlamadan önce bakayım dedim . Laboyu biraz koyu görünce dedim bu böyleyse innovita piktir ve ben şok gerçekten de öyle.. yani bu innovita neden böyle yapıyor hassas değil galbaengin bilgilerinize sunuyorum ben bu innovitayı lütfen bi bakar mısınız
bu arada polikistik değilim..
İnşallah vardır kuzumBeyazlıda yok ama artık öğreniriz salı günühayırlısı olsun dua edin benim için bende sizler için her zaman ediyorum
![]()
Bende güzel çizgiler görüyorum oralardaBunda belli oldu bak ikisinde de çizgi var sanki kuzum![]()