- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #27.301
Aa çok iyi yapmışsın ateş çok eglenceli. Bugün çatladıysa yarına 36.5 çıkar büyük ihtimal. Tabiki arkadan gelen başka yumurtan varsa hemen yükselmezBendeeee heyecanla bekliyorumbu arada bende 2 gündür ateş ölçüyorum 36.2 çıkıyor Dün pikti yarına ne çıkacak merak ediyorum
Burda doguracaz
Ateş ölçerde de bir sıkıntı var bebeğim çok güvenilir olamayacak benim ölçümlerAa çok iyi yapmışsın ateş çok eglenceli. Bugün çatladıysa yarına 36.5 çıkar büyük ihtimal. Tabiki arkadan gelen başka yumurtan varsa hemen yükselmez
İnşallah bu da oğlan olur ya yumurtlama günü ilişki olunca genelde oğlan oluyormuş sen kızlarda biliyor muydun yumurtlama gününü yoksa rastgele mi yaptınAmin kuzum tabiki oluyor benim mesela iki kızım var buda oglan olsun çok isterim hayılısı ileayyy sanki hamile gibi konuştum
İnan bana ben de öyle heyecanla beklicem kuzum cok merak ediyorum Allahım inşallah güzel olur her şeySabaha kadar hepsi çatlayalir canım. Ateşin düşebilirde benimki gibi sabitte gidebilir yada dahada yükselebilir kuzum. Yarın sabah uyanır uyanmaz ateşini merakla beklicem
Dogrudur dogru ilk açtıgında lo demez en son ölçtügün ateş çıkar sonra lo der. Bazende lo demiyor düşük ateşte gösteriyor öylede ölçsen dogru sonuç veriyor bende de oldu. İki ateş ölçerim var test ettimAteş ölçerde de bir sıkıntı var bebeğim çok güvenilir olamayacak benim ölçümlerİlk açtığımda Lo gelmiyor kapatıp açmam gerekiyor. Ama yinede ölçüme devam edicem belkide doğru ölçüyor
Aynen kuzum pazar pazartesi es geçmek istemiyorumÇatır çatır çatlıyorlar arka arkaya maşallah maşallah. PaZar pazartesi salı ilişki es geçme kuzum illaki birisi tutacak allahın izni ile
Aaa o zaman doğrudurDogrudur dogru ilk açtıgında lo demez en son ölçtügün ateş çıkar sonra lo der. Bazende lo demiyor düşük ateşte gösteriyor öylede ölçsen dogru sonuç veriyor bende de oldu. İki ateş ölçerim var test ettim
Ben ikinci yumurtlama diyordum ama gebelik ihtimali de çok çok yüksekCnm ovulasyon bu şekilde suanda etiketle demiştin yarinda gebelik testi yapicam kismet olursa Y yenibirhayal
Kılzarda hiç ugraşmadım canım hemen hamile kaldım. Bunu 1 senedir ugraşıyoruz menopoz başlangıcı çıktı doktor gebelik önerdi ileriye ayması için. Bu seferde yumurta takiviİnşallah bu da oğlan olur ya yumurtlama günü ilişki olunca genelde oğlan oluyormuş sen kızlarda biliyor muydun yumurtlama gününü yoksa rastgele mi yaptın
Valla öyle girdik bir alamete gidiyoz kıyameteAaa o zaman doğrudurateşe de başladım dipsiz kuyu resmen
Var cnm da 10. Gün olacak yarin yarını bekliyeyim ilk idrarla yaparim kismet olursa ama siliklesme var biraz ama durdukca da koyulasiyor anlamadim bndeBen ikinci yumurtlama diyordum ama gebelik ihtimali de çok çok yüksekyok mu testin yapsan bugün
Kız çatlarııım idrarını biraz tut yap testVar cnm da 10. Gün olacak yarin yarını bekliyeyim ilk idrarla yaparim kismet olursa ama siliklesme var biraz ama durdukca da koyulasiyor anlamadim bnde
Sağol canım benim eşim iki kere içilebilir miyim bilmiyorum en azından bir kere içsinA Afratafrac bana şöyle anlattı canım bende sana anlatayımSabahları aç karnına inofolic mavi olanı içtim sonra çörekotu bal tarçın karışımı yedim akşamda çakşır kökü suyu içtim yemekten sonra. Eşime de sabah akşam çakşır kökü suyu içirdim ara sırada keçiboynuzu özü Sen günde bir, eşin günde iki kez içecek
Sen ikna edersin benceSağol canım benim eşim iki kere içilebilir miyim bilmiyorum en azından bir kere içsin
Yarın yapcam kiz kendimi öyle odakladim ovu bile yapmicaktim hadi yapayim dedim ama siliklesme var gebelik değil bnce adetime dHa 11-12 gun varKız çatlarııım idrarını biraz tut yap testsabahta yaparsın hadi
Yok içicez artık bu ay yapmak bişey yokSen ikna edersin benceTadı gerçekten kötü değil
Adetine kalan gün önemli değilki yumurtlama üzerinden geçen gün önemliYarın yapcam kiz kendimi öyle odakladim ovu bile yapmicaktim hadi yapayim dedim ama siliklesme var gebelik değil bnce adetime dHa 11-12 gun var
Bu ay tutar inşallah kalbindeki, dua edeceğimKılzarda hiç ugraşmadım canım hemen hamile kaldım. Bunu 1 senedir ugraşıyoruz menopoz başlangıcı çıktı doktor gebelik önerdi ileriye ayması için. Bu seferde yumurta takivi
Yaparken yumurtamın az oldugunu farketti amh istedi 0.6 çıktı şimdide 0.4 takviye kullanıyorum 3 aydır. Takvimler yaşım erkek gösteriyor. Yumurtlama günü bir gün öncesi ve sonrası oldu ilişki. İki yumurtam oldugu için birbirine karıştı ilişkiler ama hissediyorum allahım nasip edecek inşallah dua edin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?