- 15 Mayıs 2022
- 3.497
- 2.866
- 63
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #27.261
Pazartesi gideceğim doktora o yüzden bilemedim kullanmamak daha mantıklı sankiBilmiyorum bebeğim acaba klomeni bir ay ertelesen mi yada doktorun ne diyor onay veriyorsa kullan canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi gideceğim doktora o yüzden bilemedim kullanmamak daha mantıklı sankiBilmiyorum bebeğim acaba klomeni bir ay ertelesen mi yada doktorun ne diyor onay veriyorsa kullan canım
Akşamüstü yapsan kopkoyu göreceksin demek ki
Gördüm canım anlamadım bende kaç gün kaldı bata?Testlerimi gonderdim yukarda koyulasma var mi yokmu bilemiyorum
Hayir bugun vericem bata 5 varGördüm canım anlamadım bende kaç gün kaldı bata?L A L ‘e de çoğu test silik çizgi çıkarıyor ama kan veriyor negatif şaşırıyoruz bu duruma. Sen kan verdin mi?
Bencede öyle canım boşa gitmesin klomen etkisi. Hem film çekildikten sonra belki kendiliğinden olacakPazartesi gideceğim doktora o yüzden bilemedim kullanmamak daha mantıklı sanki
O zaman öyle yap canım inşallah vardırTestlerim boyle aetik test yapmaktanda sıkıldım direk kan vereyim diyorum
İnşAllah pozitif olur sonuçHayir bugun vericem bata 5 var
Bugün ilişki oldu spermler dinlensin yarın akşama iyi olur sankiAkşamüstü yapsan kopkoyu göreceksin demek kihayırlı olsuuun
bol eneeeerciiiii
O zaman öyle yap canım inşallah vardır![]()
İnsallah bende sasiriyorum ilk bebegimle belirtiler ayni ama test bana bir netlik vermiyorİnşAllah pozitif olur sonuç![]()
Amin canım inşallahAminn canım benim rabbim boş döndürmesin hastane kapısından güzel haberler verelimteşekkür ederim
birde süreç nasıl ilerliyor Antabilir misiniz vaktiniz varsa
![]()
Yarında dinlenmiş kaliteli spermlerle golü atarsınızBugün ilişki oldu spermler dinlensin yarın akşama iyi olur sankiaynen akşam pik olur yarın da çatlar genelde öyle oluyor benim yani yarın ateş tekrar dibe düşecek gibi
melegim can
Daha erken zaten canım varsa kendisini gösterecek illakiİnsallah bende sasiriyorum ilk bebegimle belirtiler ayni ama test bana bir netlik vermiyor![]()
Erik kayısı kavun tarzı meyveler yediysen onlardan olabilir canımKızlar adet öncesi karninizda tuhaf sesler gelmesi gebelik belirtisi mi
İnşallah doktora dedim valla ben pazartesi gelirim bugün randevusu boş olsaydı bugün bile gidebilirdimKoyulaşmış bebeğimmmyarın yada diğer güne pik olur inşAllah
Kız abartma çok erken gidersen tekrar tekrar gitmen gerekirİnşallah doktora dedim valla ben pazartesi gelirim bugün randevusu boş olsaydı bugün bile gidebilirdim![]()
Ay onuda sorma canisi benim oturfugum yer ilçe ben ile gidiyorum kontrol için sürekliKız abartma çok erken gidersen tekrar tekrar gitmen gerekir![]()
Bende anakucagının içinde bebek gördüm. Başka insanlarda vardı. Hemen kapıyorum kucagıma alıp mama yediriyorumOhhh çok şükür hadi bakalım sağlıklı bebiş haberleri verelim. Gece rüya gördüm bizim akvaryum var evde balıkları besliyordum kırmızı yeşil renkte bir sürü yem yatıyordum balıklara acaba anlamı neöyle kolay kolay görmem rüya Allah hayıra çıkarsın inşallah
Aynı canısı işi icinn bugün olmayacak yanımda sabah degerlendirdik ama yarın geldiğinde sabah öğle akşam kapatırız açığıOlsun kuzum olduysa önemli değil ben de eşim ne zaman uygun olursa (işinden dolayı) o zaman değerlendirebiliyoruz inşallah Allahım hayırla sonuçlandırır
Yok canim pek meyve yemiyorum zaten birden bire oluyor. Guruldamadan bahsetmiyorum.Erik kayısı kavun tarzı meyveler yediysen onlardan olabilir canım