- 9 Mart 2022
- 8.274
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.292
- 128
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #27.281
Test hatalıdır canım koyulaşma olması gerekti şimdiyeVizgi aninda beliriyor butun testler boylr ama netlesme koyulasma yok pek fazla
Ay yeminle dün gece diktim ayakları öylece uyumuşumYarında dinlenmiş kaliteli spermlerle golü atarsınızkıpırdama sabaha kadar
AhahahahaAy onuda sorma canisi benim oturfugum yer ilçe ben ile gidiyorum kontrol için sürekli
Doktor a kalsa Çarşamba gel dediAhahahahae o zaman daha zor olur. Ama pazartesi ideal bence çünkü pik yakın
Bilemedim canım İnşAllah gebeliktendirYok canim pek meyve yemiyorum zaten birden bire oluyor. Guruldamadan bahsetmiyorum.
Teşekkür ederim canım güzel haberlerle gelAmin canım inşallahben adetin 3. Günü gittim doktora muayene etti.e2 ve fsh değerime baktı aşılamaya uygun mu diye.daha sonra 5. Gün letu diye bi ilaca başlattı. 5 gün kullanıp 5 gün ara verdim kontrole gittim .yumurta yeterli büyüklüğe gelmiş ovitrelle iğne verdi onu olcam akşam yaklaşık 36 saat sonrasına da aşılama işlemi yapılcak. Geçen ayda hsg çekilmiştim canım.aşılama sonrası ilaç takviye vercek mi henüz bilmiyorum
O standarlara göre söylemiş ama senin pik erken olabilirDoktor a kalsa Çarşamba gel dedi
O yüzden devam test sipariş ettim bileO standarlara göre söylemiş ama senin pik erken olabilir
Evet aynı durum maalesef bende de var 1.20 i algılayan testler çıkartmışlar heralde çıldırmamak elde değilGördüm canım anlamadım bende kaç gün kaldı bata?L A L ‘e de çoğu test silik çizgi çıkarıyor ama kan veriyor negatif şaşırıyoruz bu duruma. Sen kan verdin mi?
Amin kuzum tabiki oluyor benim mesela iki kızım var buda oglan olsun çok isterim hayılısı ileYok canım ne ilgisi var herkesin içinde bir cinsiyet isteği oluyor ister istemez, kimsenin ne olursa olsun demesine inanmıyorum açıkçası
Allah hayırlı evlat versin
Çatır çatır çatlıyorlar arka arkaya maşallah maşallah. PaZar pazartesi salı ilişki es geçme kuzum illaki birisi tutacak allahın izni ile
Haftaici de öyle yapayim haydi hayırlısı bakalimSonrada gün aşırı olacak şekilde birkaç kez daha değerlendir canım ben öyle yapıcam
Sabaha kadar hepsi çatlayalir canım. Ateşin düşebilirde benimki gibi sabitte gidebilir yada dahada yükselebilir kuzum. Yarın sabah uyanır uyanmaz ateşini merakla beklicemBugün ilişki oldu spermler dinlensin yarın akşama iyi olur sankiaynen akşam pik olur yarın da çatlar genelde öyle oluyor benim yani yarın ateş tekrar dibe düşecek gibi melegim can
Resmen kaptırdık gidiyoruzAmin kuzum tabiki oluyor benim mesela iki kızım var buda oglan olsun çok isterim hayılısı ileayyy sanki hamile gibi konuştum
Ay inşallah. 28ine aldım randevu heycanlıyımBencede öyle canım boşa gitmesin klomen etkisi. Hem film çekildikten sonra belki kendiliğinden olacak
Bendeeee heyecanla bekliyorumSabaha kadar hepsi çatlayalir canım. Ateşin düşebilirde benimki gibi sabitte gidebilir yada dahada yükselebilir kuzum. Yarın sabah uyanır uyanmaz ateşini merakla beklicem
Çok az kalmışAy inşallah. 28ine aldım randevu heycanlıyım
Hiç sorma kız nolcak halimizResmen kaptırdık gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?