- 26 Ocak 2023
- 180
- 154
- 18
- 30
- Konu Sahibi Afratafrac
- #27.241
Akşam pik göreceksin bencepik olmak üzere, pikten bir adım geride, pikimtrak
![]()
![Grinning face with smiling eyes :smile: 😄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f604.png)
![Grinning face with smiling eyes :smile: 😄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f604.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam pik göreceksin bencepik olmak üzere, pikten bir adım geride, pikimtrak
![]()
Ne kadar çok burçdaşım varmışAaa bende boğa burcuyum Hıdırellez doğumluyumburcumdan çok memnunum bence en güzel burç kadın için boğa
erkekleri de iyi aslında ama kadınların özelliklerini daha çok seviyorum
Klomen kullanma derim canım. Doktorun vermemiştir diye tahmin ediyorum? Boşuna gidebilir yumoşların. Önümüzdeki ay kullanman daha mantıklı.. bazı Doktorlar hsg çekilen ay bile ilişki önermiyor.Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum bilgisi olan var mı ? Bu ay rahim filmi çektireceğim ama klomemde kullanacaktım. Klomen kullanırken film çektirmenin bir sakoncası var mıdır acaba ?
Gündüz mü değerlendirsem diyordumEvet pik gibi duruyor. Dün değerlendirdiyseniz yarını değerlendirirsiniz iyi olur kuzum. Bugün tam çatlamak üzere veya akşam bir daha yap çatlarsa öyle değerlendirin
A Afratafrac bana şöyle anlattı canım bende sana anlatayımSelam kızlar valla süper gidiyorsunuz bu ay çok hamile haberi alacağız bence. çakşır suyum geldi adetim bitti. Hemen başladınız mı içmeye sabah akşam farketmez heralde, birde bu süreçte sigara kullananlar ne yapıyor ben az da olda içiyorum
![]()
Amin canım inşallahNe kadar çok burçdaşım varmışBende çok çok memnunum canım gönlümüzden geçen nasip olsun inşallah boğa burcu bebişlerimiz gelsin bu ay
![]()
Gönder bakalım canımTestin markasini bilmiyorum bata 5 var diger testlerimide gondereyim
Bilmiyorum bebeğim acaba klomeni bir ay ertelesen mi yada doktorun ne diyor onay veriyorsa kullan canımMerhaba kızlar birşey sormak istiyorum bilgisi olan var mı ? Bu ay rahim filmi çektireceğim ama klomemde kullanacaktım. Klomen kullanırken film çektirmenin bir sakoncası var mıdır acaba ?
Gebelik unutkanlığıdır bebeğim görünce koyarA Afratafrac bana niye kalp koymadın ay gidip ağlıcam şimdi onca kalbin içinde bi ben duruyom öyle tek başıma![]()
Bence teste devam et 2-3 saat tut çişini tekrar yap koyulaşıyorsa hamilesinCok zor gorunecek sekilde cizgilerdi simdi gozle rahat gorunen cizgilere döndü birde erken gebelikte silik cikiyordu simdi kaset testte de silik çıkıyor anlamadim bu nasil is kan vercem bu gun bakalim
Testlerimi gonderdim yukarda koyulasma var mi yokmu bilemiyorumBence teste devam et 2-3 saat tut çişini tekrar yap koyulaşıyorsa hamilesin![]()
Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum bilgisi olan var mı ? Bu ay rahim filmi çektireceğim ama klomemde kullanacaktım. Klomen kullanırken film çektirmenin bir sakoncası var mıdır acaba ?
Hayra yoralım hayrolsun canım. Sen yatmadan önce duanı okuyup yat iyi gelecektirBurda bir kaç kişinin rüyasına denk gelmiştim.. O yüzden paylaşmak istedim bugün rüyamda bir kız çocuğu gördüm yüksekten düşüyor ve onu kurtarmak için yanına iniyorum bir sebze parçası olarak kalıyor vücudu ve hala can vardı kalbi atıyor gibiydi onu kurtarıyorum. Ve bana bu sırada bir kadın gelip gidiyor yanıma sarı çiçek veriyor içinde işaretler var onlara göre hareket edip büyü çözüyorumBazı kişiler okumuştum rüyadan sonra düşük yapan acaba benimde tutanamadı mı yine o yüzden mi oldu ki varmı yokmu da bilmiyorum gerçi ama korktum..
Bu sekildeGönder bakalım canım
Güzel şeyler olacak benceAyyy kızlar bende dün gece rüya gördüm dünde yumurtlama günümde sabaha karşı çatladı hissettim rüyamda da bizim evde akvaryumumuz var balıkları yemliyordum bir sürü yem atıyordum kahverengi ve yeşil renkte rüya yorumlayabilen var mı acabaçok merak ettim Allah hayıra çıkarsın inşallah
AhahahahhaKarşımda duran kavanozların aynı hizada durmayışına sinirlenirken (başak burcu) senin yorumunu okumakbir başak 2500 km ötedeki başağın sinirini hissedebilir.
Pazartesi doktora gidip istiyecektim o zaman istemiyim teşekkürlerKlomen kullanma derim canım. Doktorun vermemiştir diye tahmin ediyorum? Boşuna gidebilir yumoşların. Önümüzdeki ay kullanman daha mantıklı.. bazı Doktorlar hsg çekilen ay bile ilişki önermiyor.
Sonrada gün aşırı olacak şekilde birkaç kez daha değerlendir canım ben öyle yapıcamBen bugünde yarın da degerlendireyim bari