- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #26.521
Akşam üzeri yapıcam bebeğim Şu an sıvı alımını kestim 2 saate yaparımMelisam sen ne zaman ovu yapacaktın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam üzeri yapıcam bebeğim Şu an sıvı alımını kestim 2 saate yaparımMelisam sen ne zaman ovu yapacaktın
Hadi bakalım valla aynı döneme denk geleceğiz yaAkşam üzeri yapıcam bebeğim Şu an sıvı alımını kestim 2 saate yaparım
Ekstra bir şey kullandın mı canımKızlar ilk kez adetim 3 gün sürdü sizce neden öyle oldu ?
Var mı fikri olan
Eve gelmiş diyor ki yaptın mı test bugün o gün mü kıyamam ya yeni kaybettik kimyasal geçirdim benden önceki eşiyle de çocuk kaybetmişler belli etmiyor bana ama çok üzülüyor farkındayım Allahım yüzüne baksın bu ay ona sağlıklı bi bebiş haberi vermek çok istiyorumDamızlık Koç gibiler yumurtlama döneminde kocalar
2. Yumurtlama bence kaçırmaPardon en son cektigim buydu o.iki foto ayni :)) yani bastaki ilk 2 foto ayni ve ilk cektigim foto bunu daha şimdi cektim
Baya kızarmış yarına pik olur büyük ihtimalle dediğin gibi idrarda daha geç görüyorsak şimdiden çalışmalar başlasınBenim testim kızarmaya başladı en geç yarın pik olur değil mi bir de şeymiş ya önce kanda oluyor lh hormonu en son idrara geçiyor aslında pik oluyor ama idrara daha geç yansıyor ben zaten hormonun arttığını akıntım, kasık ağrım ve sivilcemden bilmiştim vücudumuzu tanımak ne güzel ya artık tanıyoruz melisaa93 @melegim can
Eve gelmiş diyor ki yaptın mı test bugün o gün mü kıyamam ya yeni kaybettik kimyasal geçirdim benden önceki eşiyle de çocuk kaybetmişler belli etmiyor bana ama çok üzülüyor farkındayım Allahım yüzüne baksın bu ay ona sağlıklı bi bebiş haberi vermek çok istiyorumDamızlık Koç gibiler yumurtlama döneminde kocalar
Pik olmuş benim dimi2. Yumurtlama bence kaçırma
Yaaa çok sevindim canım benim çok şükür her şey yolunda İnşAllah gebelik haberinle sevinciniz taçlanırKızlar bu arada çok mutluyum annemin cigerindeki leke geçmiş temiz çıktı tomografi burda dua eden herkesten allah razı olsun
Yok canım ya kullanmadım 3 denemedir hamile kalamadım dua et benim için bu aya kalayımEkstra bir şey kullandın mı canım
Ben benim herife aktardan macun aldım hergün hergün olunca adamın iflahı sökülüyor diye ama macunu da yiyince maşallah hadi artık demesem sabaha kadar devam eder bence deneyin işe yarıyorKız hepsi aynı ya valla yumurtlama haftası bir şey oluyor bunlara ama bu ay affetmicem kendine de söyledim enerjini topla çikolata mu yiyorsun fındık mi yiyorsun doping mi aşıyorsun ben karışmam dedim
canım bu ayki hamile kaldıgın ovulasyon resmin varsa atabilirmisin25 Haziran ve 3 temmuz
Evet pik olmuş başka biriyle daha konuşuyoruz onunda 2.yumurtlaması var sıcaklardan yumurtalar çiftter çiftter gidiyor maşallahPik olmuş benim dimi
Özelden yaz canım böyle görmeyebilirA Afratafrac canım beni tekrar ekler misin listeye? Bat 23 ağustos ben geçen ay gözümden ameliyat oldum ve aynı zamanda çalışıyorum da onun için uzun süre giremedim sayfaya kusura bakma
Özelden mesaj at canım
Ya belki bebistir diye de kendimi motive ediyorumEvet pik olmuş başka biriyle daha konuşuyoruz onunda 2.yumurtlaması var sıcaklardan yumurtalar çiftter çiftter gidiyor maşallah
Ahshahahepsi aynı.dün önemli günler başlıyor dedim nee daha başlamadı mı diyor elinden geleni yaptığını sanıyorKız hepsi aynı ya valla yumurtlama haftası bir şey oluyor bunlara ama bu ay affetmicem kendine de söyledim enerjini topla çikolata mu yiyorsun fındık mi yiyorsun doping mi aşıyorsun ben karışmam dedim
İdrara daha geçmemiştir ama inşallah öyledir deYa belki bebistir diye de kendimi motive ediyorum
Bende öyle düşünüyorum aynı gün bile hamile kalabilirizHadi bakalım valla aynı döneme denk geleceğiz ya
Kuzum benim ilk 9du. İki serum ve devit vermişti takviyelerle 27 olmuş. Şimdi de d vitamini kullanıyorum dil Alti spreyCanım selam benim d vitaminim 18.80 li bi sey cıktı seninde düsük gibi bi sey yazmıstın sanırım 18 cok mu düsük sence engel midir yükseltmek icin ne kullandın