- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
- #26.501
İnşallah kuzum hadi bakalım hayırlısı ile sağlıklı olsun bu seferYeter yeter vurduğunuz gol olsun aşko
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kuzum hadi bakalım hayırlısı ile sağlıklı olsun bu seferYeter yeter vurduğunuz gol olsun aşko
Daha pik olacak sorma çatlayacak ama bir iki günü bulabilir ateşe yansıması canım. Biz dün geceyi değerlendirdik bugünü boş geçelim diyordum yarın değerlendiririz diyordum sence iyi olur mu böyleMaşallah vallahi dikkat et sabaha birisi çatlamış olabilir. Kız dur bakalım 3 yumurtan var bakim obü testi silinip geri koyulaşacak mı yada hepsi arka arkaya mı çatlıcak. Birde birisi çatlarsa ateşini merak ediyorum benim arkadan gelen var diye yükselmedi ya seninki yükselecek mi
Acaba
Bende ayın 23ünde regl oldum canımKızlar ne alemdesiniz. Regl olan var mı? Ya da hamiş olan? Hiç sesi çıkmayan kızları sileceğim. Tabloda boşluk olsun istemiyorum
@Akgun 35 @aynuray_ @Nightmare21 @simomays ELIF7007 @minnoskedii @Soulfly07 @mdhzade
Kızlar sizler ne alemdesiniz var mı bebek ya da regl olan?
@bitkin96 @Numerus clauses @TOMURCUK_27 @Belisimm @hayhay123 @Banu y2 @dmr01
İnan azıcık bile hatırlayamıyorum ama sen vardın sanki fnd diye çagrıştırıyor gözümYa hamile mi gördün
Olur kuzum sen daha iyi bilirsin her zaman hemen pik olmuyursa bekle yarın ful başla ama arka arkaya bırakma. Dün 20 olan bugün 22 olmuşturDaha pik olacak sorma çatlayacak ama bir iki günü bulabilir ateşe yansıması canım. Biz dün geceyi değerlendirdik bugünü boş geçelim diyordum yarın değerlendiririz diyordum sence iyi olur mu böyle
sicaklardan olabilir canim benimde bu ay sadece 3 gün sürdü doktora sordum olabilir dedi sicaklardan yada stressdenKızlar ilk kez adetim 3 gün sürdü sizce neden öyle oldu ?
Var mı fikri olan
Allahım kabul etsin bütün dualarımızı inşallah kuzum çok sevindim gerçektenSagol canım benim sagol dün 2 rekat hacet namazı kıldım 11 ismi azam tesbihledim allahım kabul etti önecligim annemdi. Arkasınada bebiş için tesbihat yaptım şimdi sırada kabul olmayı bekleyen bebek duam var oda olacak inanıyorum
Ayy çok sevindim cnaım gözü aydın Allah annelerimize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.Kızlar bu arada çok mutluyum annemin cigerindeki leke geçmiş temiz çıktı tomografi burda dua eden herkesten allah razı olsun
Benim lekelenmem hiç olmadı canım. Sanırım o tahriş olmasıyla alakalı iç kısımların canım. Sana zor oldu demiş ya doktorun belki ondandır. Benim ikisinde de hiç lekelenmem olmadıBir şey sorcam aşılamada sonra kaç gün lekelenmen oluyordu canım
Hep pik oluyordu kuzum aynen pik olduğunda arka arkaya başlayacağım inşallah bu ay daha sık değerlendireceğim inşallahOlur kuzum sen daha iyi bilirsin her zaman hemen pik olmuyursa bekle yarın ful başla ama arka arkaya bırakma. Dün 20 olan bugün 22 olmuştur
25 Haziran ve 3 temmuzHangi tarihler pik burda peki
Yaaaa rüyan hayırlara çıksın inşallah kuzum Allahım hepimizin gönlüne göre versinİnan azıcık bile hatırlayamıyorum ama sen vardın sanki fnd diye çagrıştırıyor gözüm
Damızlık Koç gibiler yumurtlama döneminde kocalarAdam su sebili miyim ben diyip geziyor evde neyse tamam yapacak bişey yok 3 gün daha devam sonra bi dolu bi boş devam
Tamam canım sen bol bol değerlendir bugün istiyorsanız bugün de yapınYok canım yapmıyorum adet bitiminden 2 gün sonra başlıyorum değerlendirmeye
Tamam bebeğim teşekkür ederimBen kahvaltıdan sonra içiyorum canım
Kız hepsi aynı ya valla yumurtlama haftası bir şey oluyor bunlara ama bu ay affetmicem kendine de söyledim enerjini topla çikolata mu yiyorsun fındık mi yiyorsun doping mi aşıyorsun ben karışmam dedimDamızlık Koç gibiler yumurtlama döneminde kocalar
İnşAllah güzel haberi alırsın birkaç hafta içindekizlaar bugün sabah doktorum vardi sol yumurtam büyümüs yarin aksam catlama ignemi yapcam pazartesi kesin asilama yapcaz insallah tutar
bide birisi esinin spermleri icin birsey sormus,, benim esimdede sayida ve hizda sorun vardi ilk gebeligimde "siyah maca kökü " haplarindan kullandi 3 ay icersinde baya bi düzelme olmusdu bilginize
Canım çok teşekkür ederim Çok sağol kafaya taktım da sormak istedimsicaklardan olabilir canim benimde bu ay sadece 3 gün sürdü doktora sordum olabilir dedi sicaklardan yada stressden