- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #26.461
Hangi tarihler pik burda pekiKendini rahat bırak canım. Bak ben bir hafta arayla iki kere pik görmüştüm olabilir yani benim de daha önce yaşadığım bişey değildi ama oldu.
Tatil hepsinin üstesinden gelmeni sağlayacak canımBalım zaten bu ayda olmazsa benim d vitamini yerlerde ondan şüpheleniyorum. Yükleme doza başlayacağım. Heryerimde ağrıyor yeminle nasıl gidicem tatile. İş yoğun ev yoğun. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin
Ovülasyon testi yapıyor musunAkşam tekrar değerlendirsemmi 1 dolu 1 boş gidicektim dün değerlendirdim bugün de mi devam etsek
Tüp bebek işine hiç girişmedim ama aşılama yapıldı bu ay. Bende dr unuz şiddetle tüp bebek demiyorsa bir aşılama deneyebilirsiniz. Ama bazı doktorlar hiç vakit kaybetmeyin sağlıksal olarrak tüp bebekte başaro yakalayacağımız ideal zamandayız, sağlığınız en rlverişli zamandayken tüp bebeği yapıp güzel sonuç alalım diyorlar. Ben de mesela hiç çatlama iğnesi vs olmamıştım ama durumum kötüye gidiyordu, dr aşılamanın yanıt vereceği en iyi durumdasınız sadece iğneyle geçmeyelim dedi ve öyle yaptıkSat 5 Ağustos Bat 1 Eylül
1.5 yıldır evliyiz.34 yaşındayım . 1 yıl öncede bir düşük yaptım . Gereken bütün testler yapıldı amh değerim 3.5 eşimin sperm testi de iyi çıktı 4 kere de çatlatma iğnesi denedik . Artık bu ay aşılama yada tüp bebek yapmayı planlıyorum ama hangisini yapalim karar veremiyoumruzbir tavsiyesi olan akıl verecek var mı acaba yada tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz lütfen ??
Hahahah bayılırım aslında regliyken yesem oluyo muuu hocamDetoks ürünleri hamurişi Yeşilçaydan da uzak dur canım kahveyi de minimuma indir. Aslında o yasak bu yasak diye kendini strese sokma. Tadında bırak her şeyiCips yiyorsan 2 3 parça ye bırak bunu da hergün yeme tabi
Benimde sat 13 bekliyorum heyecanla ovülasyon testine de dün basladımKızlar beni de listeye ekler misiniz sat 15 Ağustos
Bat 8 eylül
Pik değil kuzum ama pik olmuştum benim üst üste adete yakınSuanda boyle cnm en sonuncuyu 12 de yaptim iste ilk fotografi simdi cektim ikinciyi hemen çekmiştim gibi
Adam su sebili miyim ben diyip geziyor evdeBence et dahabugün dahil 3 gün olsun sonrası gün aşırı
Tamam kuzum öyle yapayımSonrada bir boş bir dolu devam et canım
Tabiki yarar yaramaz olur mu daha bir iki gün vardır çatlamasına bugün ve diger günleri de degerlendirKızlar dün geceyi değerlendirdim sabah su gibi akıntı geldi lavobaya gittiğimde şeffaf uzayan akıntıyı gördüm.. Ama eşim işe gitti akşam 10 da geliyor dün ki değerlendirme de işe yarayabilir dimi
Reglleriniz düzenli mi acabaKızlar 2 yıllık bi umut var bendede gebelik için şuan 4 gün geçti günümbirkaç gün önce beyaz şimdi şeffaf akıntım yumurtlama dönemim gibi çok fazla dün evde test yaptım negatif sizde adet belirtisi mi gebelik mi
Yok canım yapmıyorum adet bitiminden 2 gün sonra başlıyorum değerlendirmeyeOvülasyon testi yapıyor musunAkıntı kesin günü göstermiyor çünkü
Ben kahvaltıdan sonra içiyorum canımAç tok farkediyor mu?
Tamam o zamanTabiki yarar yaramaz olur mu daha bir iki gün vardır çatlamasına bugün ve diger günleri de degerlendir
Melisam sen ne zaman ovu yapacaktınBelki iki yumurtan var ateş ondan yükselmedimelegim can da öyle oldu.ilk çatlamadan sonra ateş yükselmedi ikinci çatlamada yğkseldi
Bence senin de arkadan gelen bir yumurtan varAtıyım kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?