- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
- #26.441
Aynen öyleymiş yeni öğrendim bendePik gördünde yükselmez ateş zaten canım çatladıgı gün sabahı yükselir
amin inşallahAyy Gelsin bebişlerrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyleymiş yeni öğrendim bendePik gördünde yükselmez ateş zaten canım çatladıgı gün sabahı yükselir
Aynen stres yaşamaktansa geç yap testiBeklemedeyim bugün çatlamadan sonra 9. Gün attığım testlere göre çatlama çok sonra oldu hesaplar karıştı o yüzden test işi çok sonraya kalıcak gibi
O kadar uğraşıp gebe kalamadım bu ay bişey yapmadan gebe kalırsam çok gülerim kendimeHayırlısı bebeğim çakşırın gücü adına bu ay dolu dolu gelecek
Yarar canım Spermler 2-3 gün yaşıyor içerideKızlar dün geceyi değerlendirdim sabah su gibi akıntı geldi lavobaya gittiğimde şeffaf uzayan akıntıyı gördüm.. Ama eşim işe gitti akşam 10 da geliyor dün ki değerlendirme de işe yarayabilir dimi
Aç tok farkediyor mu?evet canım çatlamadan sonra
Öyle olan da var Neden olmasınO kadar uğraşıp gebe kalamadım bu ay bişey yapmadan gebe kalırsam çok gülerim kendime
Aaa öyle mi olmuştu bak umutlandim azıcık şimdi:) ama benim yumurtlmadan buyana 8. Gün böyle koyu çıkarmı 8 günde ovulasyon o da kafami karıştırdı azicikGebelik testi dene bide istersen benimde öyle olmuştu hamileydim ama ilk ovu testinde üstü üste pik gördüm sonra ki zaman gebelik testinde Çıktı eğer pik olursa tekrardan bi gebelik testi yaparsın canım
Galiba sıcaklardan onlarda bunaldiBu ay benimde sizin gibi oldu ama sizin kadar siliklik görmedim benimkide bu şekilde yumurtalarımız şaşırdı galiba
Balım zaten bu ayda olmazsa benim d vitamini yerlerde ondan şüpheleniyorum. Yükleme doza başlayacağım. Heryerimde ağrıyor yeminle nasıl gidicem tatile. İş yoğun ev yoğun. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsinÖyle olan da var Neden olmasın
Suanda boyle cnm en sonuncuyu 12 de yaptim iste ilk fotografi simdi cektim ikinciyi hemen çekmiştim gibiGebelik testi dene bide istersen benimde öyle olmuştu hamileydim ama ilk ovu testinde üstü üste pik gördüm sonra ki zaman gebelik testinde Çıktı eğer pik olursa tekrardan bi gebelik testi yaparsın canım
Ilk cektigimde buyduBu ay benimde sizin gibi oldu ama sizin kadar siliklik görmedim benimkide bu şekilde yumurtalarımız şaşırdı galiba
Akşam tekrar değerlendirsemmi 1 dolu 1 boş gidicektim dün değerlendirdim bugün de mi devam etsekYarar canım Spermler 2-3 gün yaşıyor içeride
Pardon en son cektigim buydu o.iki foto ayni :)) yani bastaki ilk 2 foto ayni ve ilk cektigim foto bunu daha şimdi cektimBu ay benimde sizin gibi oldu ama sizin kadar siliklik görmedim benimkide bu şekilde yumurtalarımız şaşırdı galiba
Bir şey sorcam aşılamada sonra kaç gün lekelenmen oluyordu canımAma bu ay mezun olacağız diye konuştuk, almayıp da ne yapacaktım. Mecbur aldın öyle düşün
Eşinde sorun yoksa yapabilirsin benceAkşam tekrar değerlendirsemmi 1 dolu 1 boş gidicektim dün değerlendirdim bugün de mi devam etsek
Şimdi bunlar ovu testi mi? 7 günde tekrar pik çok olası bir şey değil sanırım hcg yapabilirsin gibi geliyor. Kaç gün var regle? Test yap hatta beni de etiketle kuzumPardon en son cektigim buydu o.iki foto ayni :)) yani bastaki ilk 2 foto ayni ve ilk cektigim foto bunu daha şimdi cektim
Akşam 10 da yorgun argın işten gelmesinden başka sorun yok ama itiraz etmiyor sağolsunEşinde sorun yoksa yapabilirsin bence
Hahah daha ne sana da zor gelmiyorsa şansın artarAkşam 10 da yorgun argın işten gelmesinden başka sorun yok ama itiraz etmiyor sağolsun
Kendini rahat bırak canım. Bak ben bir hafta arayla iki kere pik görmüştüm olabilir yani benim de daha önce yaşadığım bişey değildi ama oldu.Aaa öyle mi olmuştu bak umutlandim azıcık şimdi:) ama benim yumurtlmadan buyana 8. Gün böyle koyu çıkarmı 8 günde ovulasyon o da kafami karıştırdı azicik