- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #26.421
Tuhaflıkların olduğu aylarda sonuç güzel oluyo İnşAllah öyle olurBizde geri vites yok bu ay garip ilerledi testden diye düşündüm ben ama hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuhaflıkların olduğu aylarda sonuç güzel oluyo İnşAllah öyle olurBizde geri vites yok bu ay garip ilerledi testden diye düşündüm ben ama hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım
Kaç gündür pik canım ovü testi yapıyorsan daha önce pik görüp görmedigini bilirsin. Bazen 4 gün pik kalıp 5. Günü çatlıyorAteş böyle ovu böyle pik anlam veremedim kuzum seninde böyleymiş sanırım buna benzer bişey yaşamamışsın herhalde
Heh bunu merak ediyordum işte pik gördüm bugün o zaman yarın yükselir büyük ihtimalle ateşim canım sağolçatladıgında ateş yükselecek canım pik oldugunda düşük çıkar ateşin
İnşallahhh ama hiç Belirtim yokTuhaflıkların olduğu aylarda sonuç güzel oluyo İnşAllah öyle olur
Evet pik olmuşEvet kuzum bugün pik bence sence ?
Bende onu anlamıyordum kuzum yükseliyor sanıyorum ateş pik olunca şimdi oldu36.2 de benimde yumurtlama zamanı böyle oluyordu arkasından 3-4 derece yükselişe geçince çatlama oluyordu bence normal
Hadi inşAllahbuna inanıyorum işte sen önden annelerde yer ayırt canım peşinden koşarak gelecem
Ayyyy çok şükür dünü de değerlendirdim bugünü de değerlendireyim ertesi gün başka önemli gün var mı bebeğim devam edeyim dahaEvet pik olmuş
Vurduğunuz gol olsun bu ay bizim ayımız olsunBende onu anlamıyordum kuzum yükseliyor sanıyorum ateş pik olunca şimdi oldu
Pik gördünde yükselmez ateş zaten canım çatladıgı gün sabahı yükselirHeh bunu merak ediyordum işte pik gördüm bugün o zaman yarın yükselir büyük ihtimalle ateşim canım sağol
Belirtiye odaklanma boşver zamanı geldiğinde test yaparsınİnşallahhh ama hiç Belirtim yok
Valla bence arka arkaya 5 gün ful değerlendirAyyyy çok şükür dünü de değerlendirdim bugünü de değerlendireyim ertesi gün başka önemli gün var mı bebeğim devam edeyim daha
Sonrada bir boş bir dolu devam et canımAyyyy çok şükür dünü de değerlendirdim bugünü de değerlendireyim ertesi gün başka önemli gün var mı bebeğim devam edeyim daha
Bence et daha bugün dahil 3 gün olsun sonrası gün aşırıAyyyy çok şükür dünü de değerlendirdim bugünü de değerlendireyim ertesi gün başka önemli gün var mı bebeğim devam edeyim daha
Beklemedeyim bugün çatlamadan sonra 9. Gün attığım testlere göre çatlama çok sonra oldu hesaplar karıştı o yüzden test işi çok sonraya kalıcak gibiBelirtiye odaklanma boşver zamanı geldiğinde test yaparsın
Ayyyy inşallah kuzum inşallah sıkı çalıştım bu zamana kadar bu zamandan sonra da sıkı çalışıcam 3 günVurduğunuz gol olsun bu ay bizim ayımız olsun
Aynen öyleymiş yeni öğrendim bendePik gördünde yükselmez ateş zaten canım çatladıgı gün sabahı yükselir
Ayy Gelsin bebişlerrrrAyyyy inşallah kuzum inşallah sıkı çalıştım bu zamana kadar bu zamandan sonra da sıkı çalışıcam 3 gün
evet canım çatlamadan sonraNe zaman başladın peki canım? Çatlamadan sonraydı dimi