- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #26.281
Amin canım benimAllah büyük mucizeler nasip olsun aminn
çok silik belli oluyor cnım geç döllenme olabilir. kaç dakikada çıktı?Fotoğrafta asla belli olmuyor o kadar silik ki eşimede atamadım sen sıyırdın diyecekEki Görüntüle 3288256
8 Eylül canım ama anlamadım gebelik için normalde bu smear testi uygulanıyormu kiaminn bat neydi canım ? ben de perşembe gideceğim yumurta takibi için inşallah
Damlattığım gibi çıktı canım. Saglık ocagına gidiyim diyorum kan testi için yapıyorlar mı?çok silik belli oluyor cnım geç döllenme olabilir. kaç dakikada çıktı?
hadi bakalımm.. uzun süredir yaptırmadıysan dr görmek istemiştir. gebelikle alakalı değil rutin gibi düşün canım. inşallah o da temiz çıkar8 Eylül canım ama anlamadım gebelik için normalde bu smear testi uygulanıyormu ki
yapıyor canım bize de haber ver inşallah bebişin oradadırDamlattığım gibi çıktı canım. Saglık ocagına gidiyim diyorum kan testi için yapıyorlar mı?
İnşallah regl olcak gibi kasık ağrılarım var psikolojim bozuldu umarım ordadıryapıyor canım bize de haber ver inşallah bebişin oradadır
umutsuz olma bir can verilecekse onun zamanı belli kendini hiç üzme varsa vardır yoksa da gelene kadar tevekkül edicez pozitif olİnşallah regl olcak gibi kasık ağrılarım var psikolojim bozuldu umarım ordadır
Nasıl silik kız bu silik miFotoğrafta asla belli olmuyor o kadar silik ki eşimede atamadım sen sıyırdın diyecekEki Görüntüle 3288256
Ateşe takılıp benim gibi strese girme bırak iyice olgunlaşıp çatlasın. Benim sagdaki çatlarken sadece o gün degişik bi agrı oldu geçti. Ama demekki soldaki daha güzel olgunlaştı çok agrıdı duramadım agrıdan. Şuan geçti agrılar beklemeye aldım kendimi sonu mükemmel olacak inşallah aminnnnnnAynen aşkım dün değerlendirdik ama ateş sabit gidiyor bu ay çok değişiksanırım hepsi çatlamadan yükselmiyor bugün boş geçeriz olmadı yarın gündüz değerlendiririz bir aksilik olmazsa devamke bu ay bizim ayımız olacak Allah’ın izniyle durmadan bunu söylicem ben üçümüzden çok umutluyum melisaa93
lekenın azalması ıyı bişey ama bu seferde yumurtlama sonrasının kısa olması iyi bişey mi bilmiyorumaynen canım hayırlısı artık eğer regli ise 4 5 gün süren lekelenmelerim son 2 2 güne düşmüş olacak
Daha ne kadar belli olsun ben burdayım diyor resmenFotoğrafta asla belli olmuyor o kadar silik ki eşimede atamadım sen sıyırdın diyecekEki Görüntüle 3288256
Yok yok ateşi sende gördüm ya öyle takmıyorum bu ay farklı olacak zaten bunu bekliyoruz artıkAteşe takılıp benim gibi strese girme bırak iyice olgunlaşıp çatlasın. Benim sagdaki çatlarken sadece o gün degişik bi agrı oldu geçti. Ama demekki soldaki daha güzel olgunlaştı çok agrıdı duramadım agrıdan. Şuan geçti agrılar beklemeye aldım kendimi sonu mükemmel olacak inşallah aminnnnnn
Noldu canım senden leke mi geldi kaçıncı gündesindün yaptım test negatifti normal adet ağrısı gibide ağrı var hafif
bakalım bugün nasıl olacak canm dediğin gibi belki lekedir çünkü dün çok hafif belli belirsiz gelmşti
Fotoğrafta belli olmuyor mu kız ateş ediyor tıklamadan yakınlaştırmadan gözlerimizi kör edip bakmaya çalışmadan görünüyor annesiiiiiiiii daha napsın çocuk burdayım diyo maşallah kurban olurum çok güzelFotoğrafta asla belli olmuyor o kadar silik ki eşimede atamadım sen sıyırdın diyecekEki Görüntüle 3288256
Beni ağlattınızzz yemin ederimFotoğrafta belli olmuyor mu kız ateş ediyor tıklamadan yakınlaştırmadan gözlerimizi kör edip bakmaya çalışmadan görünüyor annesiiiiiiiii daha napsın çocuk burdayım diyo maşallah kurban olurum çok güzel
Tamam canım o zamandün akşam ovulasyon yaptım hiç silik bile cıkmadı kuşum sabah artık gerek duymadım teste çakşır siparişide verdim
Bence hepsi de çok iyi canımGünaydın kızlar benim sonuclar böyle, prolaktin 16 ydı ocak ayında simdi 26 olmus ona biraz canım sıkıldı sizce nasıl sonuclar Eki Görüntüle 3288229
canım benm senelrdir 4 5 gün leke sonra regli olurum. dün hafif gelmişti 4 5 gün sonra p.tesi yumurtlamanın 14. günü adet olurm diyorduım ama bu sabah lekeden fazla geldi regli oldum herhalde dedim öyleyse luteal fazım az olmuş olacakNoldu canım senden leke mi geldi kaçıncı gündesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?