- Konu Sahibi Afratafrac
- #26.261
Genelde patalojik bulgular kuzum. Temiz çıkması önemli.Kızlar doktordan geldim az önce smear testi yaptı 2 tane yumurtan var dedi inşallah sağlıklı şekilde catlar bu smear testinde neler belli oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde patalojik bulgular kuzum. Temiz çıkması önemli.Kızlar doktordan geldim az önce smear testi yaptı 2 tane yumurtan var dedi inşallah sağlıklı şekilde catlar bu smear testinde neler belli oluyor
aminn bat neydi canım ? ben de perşembe gideceğim yumurta takibi için inşallahKızlar doktordan geldim az önce smear testi yaptı 2 tane yumurtan var dedi inşallah sağlıklı şekilde catlar bu smear testinde neler belli oluyor
aaa benden bir gün sonra pik görmüştün neden böyle erken oldun ağır bişey mi kaldırdınsanırım ben 2 gün erken oldum pazartesi beklerken :)
Negatif canımyaptin mi testii![]()
Aynen aşkım dün değerlendirdik ama ateş sabit gidiyor bu ay çok değişikİnşallah aşkım zaten bugün degerlendirme günündü olursa sabaha çatlamış olursa devam edersin degerlendirmeye zaten seninkiler birergün arayla çatlar hepsi olgunlaşmış zaten maşallahseni hissediyorum yaaa olacak kuzum
bilmiyorumki canım bende anlamadım sabah biraz geldi bakalım gün içinde nasıl olucak devamı gelecekmi yoksa 1 2 gün daha böyle olup p.tesimi olucam görücezaaa benden bir gün sonra pik görmüştün neden böyle erken oldun ağır bişey mi kaldırdın
evet canım 11 gün oluyor öyle belki lekedir henuz regl degildir test yaptınmı peki yerleşme kanı olmasınbilmiyorumki canım bende anlamadım sabah biraz geldi bakalım gün içinde nasıl olucak devamı gelecekmi yoksa 1 2 gün daha böyle olup p.tesimi olucam görücez
bugun adet olursam luteal fazımda kısa olmuş oluyor haliyle yanlış bilmiyorsam
Testi bizimle paylaşır mısın kuzumKızlar silik bi çizgi çıktı
bat geçmiş miydi erken mi yaptın acabaNegatif canım
bizimle de paylaşır mısın inşallah vardırKızlar silik bi çizgi çıktı
Canım geçen ay 18inde adet oldum bugün takvim 19u gösteriyor beklenen adeti. Ama döngü 31 güne sarkmış geçen ay 29du. Bilmiyorum kafam karıştı ve çok üzüldümbat geçmiş miydi erken mi yaptın acaba
dün yaptım test negatifti normal adet ağrısı gibide ağrı var hafifevet canım 11 gün oluyor öyle belki lekedir henuz regl degildir test yaptınmı peki yerleşme kanı olmasın
ben de hep böyle test yapıp sonra üzülüyorum canım 1 hafta geçmeden test yapmamaya karar verdim. inşallah senin vardır geç döllenmedir.Canım geçen ay 18inde adet oldum bugün takvim 19u gösteriyor beklenen adeti. Ama döngü 31 güne sarkmış geçen ay 29du. Bilmiyorum kafam karıştı ve çok üzüldüm
hayırlısı olsun canım benimde hafif regl hissiyatı başladı benimde pazartesi gelir diye bekliyorumdün yaptım test negatifti normal adet ağrısı gibide ağrı var hafif
bakalım bugün nasıl olacak canm dediğin gibi belki lekedir çünkü dün çok hafif belli belirsiz gelmşti
Ya bende yapmicam diyorum ama dinletemiyorum ki kendime. Bakalım yarın ola hayrola diyorumben de hep böyle test yapıp sonra üzülüyorum canım 1 hafta geçmeden test yapmamaya karar verdim. inşallah senin vardır geç döllenmedir.![]()
Fotoğrafta asla belli olmuyor o kadar silik ki eşimede atamadım sen sıyırdın diyecekTesti bizimle paylaşır mısın kuzum
aynen canım hayırlısı artık eğer regli ise 4 5 gün süren lekelenmelerim son 2 2 güne düşmüş olacakhayırlısı olsun canım benimde hafif regl hissiyatı başladı benimde pazartesi gelir diye bekliyorum![]()
Allah büyük mucizeler nasip olsun aminnYa bende yapmicam diyorum ama dinletemiyorum ki kendime. Bakalım yarın ola hayrola diyorum