- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #26.221
Ay hadi İnşallah bekliyoruzMerhabalarr biz 1 senelik evliyiz bebiş planlıyoruz. Pcosum bazen 60 günde bazen 40 günde regl oluyorum agustosun 1’inden beri korumasız ilişki yaşıyoruz 12sinde dayanamayıp hem kan hem erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Geçen ay 16sında regl olmuştum 2 gün geciktim kasıklarımda batma var aşırı. Daha 6 gün oldu test yapalı yine negatif çıkarsa çok üzülücem ama dayanamıyorum sabah yapmayı düşünüyorum. 6 günde sizce sonuç değişir mi hamilelik belirtilerinde batma var mı acaba
Oyy inşallah mucize haberini alırız birlikteÜç ay klomen arttı çatlatma üç ay da femara artı çatlatma denedim oğlum oldu 6.ay da şimdi yeniden deniyorum
Çıkabilir de çıkmayabilir de ☺ garanti olsun dersen son 2 kala yapŞimdi benim bat 24 ü. Bugünü saymazsam 5 gün oluyor. Cikar mi kibirkaç gün daha dursam mii ? Uygulamaya göre 6 ama o ilk regl gününü de sayıyor. @edahandro melisaa93 @melegim can
Sana aynisini bende kullanıyorum şuan az kalmış bitmesine
O zaman çıkma ihtimali var yap istersen bi testTest ile takip etmedim ama akıntı ve kasık ağrısından tahminim yarın çatlamanın 9.günü olacak
Hadi inşAllah vardır bebişKızlar hiç salyam falan akmaz ay benim 2 3 gündür öyle uyanıyorum galiba tek belirtim omucizelerbenibulur Pkolu_anneadayi
Adet düzenleyiciMavi olan ne işe yarıyor kuzum bu dediğin hap mı
AyyyKızlar hiç salyam falan akmaz ay benim 2 3 gündür öyle uyanıyorum galiba tek belirtim omucizelerbenibulur Pkolu_anneadayi
Bakalım oğluma bir sene toplam tedavi gördüm kaldım oğlum şimdi e3 yaşında ikinci için başladık bakalım amin inşallah hepimiz İnşallah olumlu sonuçlar alırızOyy inşallah mucize haberini alırız birlikteçok heyecanlı ve en özel anlar bence sağlıkla gelsin minikler
Günaydın canım sen de en güzel haberini al bugüünGünaydın kızlar, gününüz güzel geçsin dilediğiniz haberleri alın umarımben kan verdim dua edin inşallah sonuç güzel gelir
dün akşam ovulasyon yaptım hiç silik bile cıkmadı kuşum sabah artık gerek duymadım teste çakşır siparişide verdim
Aa evet cnm o kesin catlatmanin etkisindendir.. Ben iğne olmadim ama benimde kıpkırmızı çıktıBenim tek yumurtam vardı canım doktora gittiğimde çatlatma iğnesinden ovi ye de güvenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?