- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 218
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #26.161
Gitmedik kız hepimiz buradayız. Sen gittin asılne bileyim kıız açaydin kollarınl gitme diyeydim. Hiç giresim yoktu ya buraya hepiniz gittiniz sanmisdim
Yeni hamişlerimiz varmı? Fnd hamiş mi?Gitmedik kız hepimiz buradayız. Sen gittin asıl
Benim de geçen ay böyle olmuştu. Test aldığım yere sorduğumda ilkinde küçük bir yumurtlamanın olduğunu sonrakinde normal yumurtladığımı söylemişti. Zaten sizin de yaptığınız en son test daha koyu çıkmış. Benim adetim bundan dolayı gecikmişti. Belki sizinki de öyledir.Merhabalar herkese ... Umarım herkes bu ay ciccivleriyle olur ammiinn diyerek cümleye başlıyım. Benim ovulasyon testlerime bir bakar misiniz rica etsem 2 gündür kasık ağrım var acaba 2.ye mi yumurtluyorum.yoksa gebelik olma ihtimali var mi ??
BAT 31 ağustos
Adetin 17. Günündeyim bana göre 11 agustosta yani adet döngümün 11. Günü yumurtlama oldu ama suan ovulasyon testi bu sekilde
Klomenle yumoşlarını büyütüyor henüzYeni hamişlerimiz varmı? Fnd hamiş mi?
Arkana bile bakmamışınne bileyim kıız açaydin kollarınl gitme diyeydim. Hiç giresim yoktu ya buraya hepiniz gittiniz sanmisdim
Benim sadede 1 ay 2 Tane yumurtam olmustu oda femara kullandığım içindi normalde hic 2 tane olmaz çünkü uzun bir zaman yumurta takibi yaptırmıştım ama sizin dediğiniz gibidir belki benimde... normalde brn 12 veya 14 gün yumurtlama görüyorum ama bakalım bekleyip göreceğiz.. Siz bunu gördükten sonra ovu. Takibine devamm ettiniz mi siliklestigini gördünüz mü?Benim de geçen ay böyle olmuştu. Test aldığım yere sorduğumda ilkinde küçük bir yumurtlamanın olduğunu sonrakinde normal yumurtladığımı söylemişti. Zaten sizin de yaptığınız en son test daha koyu çıkmış. Benim adetim bundan dolayı gecikmişti. Belki sizinki de öyledir.
Evet devam ettim silikleşti. Normale döndü ondan 14 gün sonra da adet oldum. Vücudumuzun bize sürprizleri olabilir bence olmaz dememek lazım. Yediğimiz içtiğimiz şeyler, ruh halimiz, hava koşulları herşey vücudumuzu etkiliyor.Benim sadede 1 ay 2 Tane yumurtam olmustu oda femara kullandığım içindi normalde hic 2 tane olmaz çünkü uzun bir zaman yumurta takibi yaptırmıştım ama sizin dediğiniz gibidir belki benimde... normalde brn 12 veya 14 gün yumurtlama görüyorum ama bakalım bekleyip göreceğiz.. Siz bunu gördükten sonra ovu. Takibine devamm ettiniz mi siliklestigini gördünüz mü?
Evet doğru söylüyorsunuz... Benimde aklıma ilk yumurtlama geldi de dedim olsaydi hani 2Evet devam ettim silikleşti. Normale döndü ondan 14 gün sonra da adet oldum. Vücudumuzun bize sürprizleri olabilir bence olmaz dememek lazım. Yediğimiz içtiğimiz şeyler, ruh halimiz, hava koşulları herşey vücudumuzu etkiliyor.
İnşallah devamı da benimki gibi olur. Bu ay hamile kaldım senin de öyle olsun inşallahEvet doğru söylüyorsunuz... Benimde aklıma ilk yumurtlama geldi de dedim olsaydi hani 2
.yumurta 13. Gun falan koyulasma gerekirdi tee 17. Güne sarkacagini tahlin etmedim pek
İnşallah cnm allah razı olsunİnşallah devamı da benimki gibi olur. Bu ay hamile kaldım senin de öyle olsun inşallah
Kız kasıklarımda bir şeyler oluyor zaten böyle bir doluluk bir gerginlik aynı adet zamanı gibi sancı da var ama öldürecek kadar değil şişkinlik falan da var dolgun dolgunTam yumurtlarken iyi hissedersin bence
Kasıklarımda var hareketlilik şişkinlik dolgunluk daha tanımlayamadığım birçok şey ve yumurtlama sivilcem de çıktıEvet canım koyulaşıyor
Allah mı söyletti kız ay tarih resmen tekerrür ediyor böyle oğluma hamile kalacağım ay da biri beni hamiş sanmıştı hamiş mi fnd demiştiYeni hamişlerimiz varmı? Fnd hamiş mi?
Çatlatma iğnesi denendi mi peki üç aydan fazla tavsiye edilmiyor geneldeEvet üç ay
Kimdi o kimdiResetlemisim kendimi. Nerde o ovu testle hamileliği ayni anda yapan kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?