- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
- #26.121
Hadi bakalım bizimkilerin beline kuvvet inşallah olucak bu seferHahahhahahah bizim de bugün kabul günü yarın boşluk bırakırız cumartesiden itibaren sıklaştırırız![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım bizimkilerin beline kuvvet inşallah olucak bu seferHahahhahahah bizim de bugün kabul günü yarın boşluk bırakırız cumartesiden itibaren sıklaştırırız![]()
Evet canım koyulaşıyorCanım öğlene göre koyulaşmış dimi
Kızlar siz de bakar mısınız
Hayirlisi olsun. Tez vakitte saglikla nasip olsun inşaallah.evet en iyi gun 2.3. Gun zatenArkadaşlar bugün adet oldum yarın hormon testi için randevum var 2.gunum olucak hormon testi bakinilir deme
Evet canım bakarlarArkadaşlar bugün adet oldum yarın hormon testi için randevum var 2.gunum olucak hormon testi bakinilir deme
Amin hepimiz için inşallah tez vakitte Ağustos ve Eylül ayı hepimiz güzel haberlerimizi alırız.Hayirlisi olsun. Tez vakitte saglikla nasip olsun inşaallah.evet en iyi gun 2.3. Gun zaten
Oo canım ben adet oldum dünCanım sen test yaptın mı kaçırdım![]()
Ağrı devam ediyorsa mutlak değerlendir canım ben geçen ay silik görünce bıraktım ağrım 2,3 gün daha devam etmişti oysakiPkolu_anneadayi çatladığıma emin oldum. Hala kasık ağrım devam ediyor.
Aynen canım üç gün değerlendireceğim gibi duruyorAğrı devam ediyorsa mutlak değerlendir canım ben geçen ay silik görünce bıraktım ağrım 2,3 gün daha devam etmişti oysaki![]()
Evet üç ayİlk klomen kullanışınız mıydı?
Aramızda bir gün var o zaman yarın bende catlarim gibi ama sen beşinci gün başladın bugün kaçıncı günündy adettenPkolu_anneadayi çatladığıma emin oldum. Hala kasık ağrım devam ediyor.
Daha çok var adete amaMerhabalar herkese ... Umarım herkes bu ay ciccivleriyle olur ammiinn diyerek cümleye başlıyım. Benim ovulasyon testlerime bir bakar misiniz rica etsem 2 gündür kasık ağrım var acaba 2.ye mi yumurtluyorum.yoksa gebelik olma ihtimali var mi ??
BAT 31 ağustos
Adetin 17. Günündeyim bana göre 11 agustosta yani adet döngümün 11. Günü yumurtlama oldu ama suan ovulasyon testi bu sekilde
10. Günümdeyim canım. 9. Gün peak oldum, 10. Günde çatladım.Aramızda bir gün var o zaman yarın bende catlarim gibi ama sen beşinci gün başladın bugün kaçıncı günündy adetten
Ayın onunda akşam başladı benim ki de benim daha 7. Günüm bitti10. Günümdeyim canım. 9. Gün peak oldum, 10. Günde çatladım.
Ay ben unutmuşum yaa yoğundum bayaa kusura bakma canım haydi bakalım eylül ayı yüzümüzü güldürsünOo canım ben adet oldum dünyeni ovülasyon ve gebelik testi sipariş verdim yoldalar
adetim 3 gün sürüyor çakşırda geliyor bakalım , valla belki bırakırdım ama bu topik kızları sayesinde salmadım, ben hep salardım normalde bi ay olmasın arkaarkaya hiç uğraşmamışımdır , bakalım bu ay ne olucak
![]()
Seninki baya hızlı davrandı, çatlamaması gerekiyor ya ondan çatlayıverecek gibiAyın onunda akşam başladı benim ki de benim daha 7. Günüm bitti