- Konu Sahibi Afratafrac
- #26.141
Evet adete cok var ama bu sekildede görünce acaba olabilir mi diye düşündümDaha çok var adete amainşallah vardır veya ikinci bir Yumos daha olmuştur belki
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet adete cok var ama bu sekildede görünce acaba olabilir mi diye düşündümDaha çok var adete amainşallah vardır veya ikinci bir Yumos daha olmuştur belki
Benim çok oldu bildiğin ağladım hattaKızlar kimyasal yaşadıktsn sonra regl ağrınız çok oldu mu ben bildiğiniz kıvranıyorum normal mi bu
İyi bari en azından ise yaradıSeninki baya hızlı davrandı, çatlamaması gerekiyor ya ondan çatlayıverecek gibisen olmasan ben daha test yapmayacaktım. Cumartesi veya pazartesi bekliyordum çatlamayı. Benimki de erken oldu.
Amin canımAy ben unutmuşum yaa yoğundum bayaa kusura bakma canım haydi bakalım eylül ayı yüzümüzü güldürsün![]()
Bende ağrı kesicisiz duramiyordum doktor kesinlikle almayacaksin dedi kiste cevirme olayi olabiliyormus vende ağlaya ağlaya ader geçiriyorumKızlar ağrı demişken benim regl ağrılarım çok yoğun oluyor ve 5 6 saatte bir ağrı kesici içmeden ilk 2 hatta bazen 3 günü geçiremiyorum. Bu kadar ağrı kesicinin yumurtalara kötü etkisi var mıdır acabaNormal zamanda ilaç içmem için ölüyor falan olmam lazım ama regl dönemi ilaç kullanmazsam hastanelik oluyorum resmen.
YaaBende ağrı kesicisiz duramiyordum doktor kesinlikle almayacaksin dedi kiste cevirme olayi olabiliyormus vende ağlaya ağlaya ader geçiriyorum
Ben öyle sandımki bu grup eylülde kapanioniye gittin ki sen zatensanki regl olanı almıyorlar buraya
![]()
İnşallah güzelim. En iyisi o valla. Ben de yapmicam ekstra bisey@edahandro C Conqueror123 Selam kızlar.. ben dün denemelere başladım bu ay da birşey kullanamıcam ekstra vitamin veya ovülasyon gibi.. Her gün veya 2 günde bir denemelere devam edicem.. Sıkıntılı bir dönemdeyiz bu ay inşallah güzel bir sürpriz yapar minik gelir artık![]()
Doktoruna danış bir istersen bana bir ped verdi ben onu kullaniyorum ama cok etkisi olmuyor yinedeYaaAma bazen o ağrı kesici bile kesmiyor ağrılarımı kullanmadan mümkün değil o dönemi geçiremiyorum kullanırken bile hastanelik olup iğne falan vurulmam gerekiyor hatta
Bende ağlıyorum gerçekten bi düğün içni regl geciktiriciden sonra böyle olmuştum ağlatmadı ama 2 adet ilaç içmiştim şimdi yine içtim majezik.. normalde de ağrılı olur ama dayanıyordum her türlü ama bu bambaşka birşeyBenim çok oldu bildiğin ağladım hatta
Ya normal ağrım değil resmen rahimde başka şeyler olduğu o kadar belli kiAmin canımbu arada benim de bu ay ağrım acayip oldu normalde tek ağrı kesici alırım bu sefer dört tane aldım
![]()
Tam yumurtlarken iyi hissedersin benceGit gide daha da koyulaşır inşallah ya sancılarım azaldı ama yumurtlama sivilcem de çıktı. Hormon artıyor anlaşılan yavaş yavaş![]()
Özelden mesaj at canım tarihleri belki görmezA Afratafrac hamileliğin hayırlı olsun benide ekleyebilir misin şans getirsin bana da sat 17 agustos bat 19 Eylül
Normalde Ağustosla bitecekti eylüle uzadı ama uzamasa bile muhabbet döndüğü sürece devam ederdik sadece tabloya isim yazdırma olayı olmazdıBen öyle sandımki bu grup eylülde kapanio
Yumurtalara da çok güzel etki ederSpora başladım ben
ne bileyim kıız açaydin kollarınl gitme diyeydim. Hiç giresim yoktu ya buraya hepiniz gittiniz sanmisdimNormalde Ağustosla bitecekti eylüle uzadı ama uzamasa bile muhabbet döndüğü sürece devam ederdik sadece tabloya isim yazdırma olayı olmazdı![]()