- Konu Sahibi Afratafrac
- #25.321
Tmm canım bulmaya calısıcamBen değerler doğru çıksın diye 2. Veya 3. Veriyorum 5. Gün verilse bile değerin tam anlamıyla doğru çıkar mı bilmiyorum bence cumaya al randevunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm canım bulmaya calısıcamBen değerler doğru çıksın diye 2. Veya 3. Veriyorum 5. Gün verilse bile değerin tam anlamıyla doğru çıkar mı bilmiyorum bence cumaya al randevunu
Ne olmuş canım sebebi neymişDoğuma çok yakın kaybettiğim için toparlaması biraz zaman aldı. Sezeryan oldum doktorum 1 sene bekle demişti ama 1 sene sonra bile hazır hissetmiyordum kendimi. Sonrasında da genetik test vermem gerekiyormuş onda da 3 ay bekledik sonucu vs derken böyle oldu..
Hay aklıma ben yaa, iptal etmeseydim keske, neyse bulucam insallahBebeğim bence gidebiliyorsan Cuma git.
Kan pıhtılaşması çıktı bende.Ne olmuş canım sebebi neymiş
Allah razı olsun kuzum. Buradaki çok kişide benden hayır duası aldı hala da alıyorsunuzMınnosum kac cıktı kan degerın takıp edemedım yaaa canım benım ne de guzel bır annişşş olacaksıınburdakı cok kısının duasını aldın sencok sevınıyorum senın ıcın
Canım en kötü kadın doğuma git muayene olmadan sekretere söyle adetin 3 gunundeym hormon tahlili vermem lazim randevu bulamadım. Giriş yapar belki,sonuçta o günlere randevu bulmak zor oluyorHay aklıma ben yaa, iptal etmeseydim keske, neyse bulucam insallah
Bundan sonraki gebeliğinde ilaç kullanırsın tekrarlamaz İnşAllah Peki ne oldu doğum başlamış mıydı? Detay sorarak üzmek istemiyorum canım bende benzer bir durum yaşadım ama genetik test yaptırmadım hala. Doktorum tekrar gebelik olunca ilaçla devam ederiz önlem amaçlı dedi ama pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyorumKan pıhtılaşması çıktı bende.
Yarına buldum canımCanım en kötü kadın doğuma git muayene olmadan sekretere söyle adetin 3 gunundeym hormon tahlili vermem lazim randevu bulamadım. Giriş yapar belki,sonuçta o günlere randevu bulmak zor oluyor
Hadi hayırlı haberler hayırlı sonuçlar alalım aşkımYArın 10 da 2. kanımı vericem ben de. Yine öğlen çıkar sanırım.
İnşallah kuzum inşallah inan ben de stres oldum sonu güzel olsun inşallahTamam içiyorsan sıkıntı yapma valla şu yaşadıgımz stresin sonu güzel olur inşallah. Çok stres oldum bu ay kuzum
İnşallah kuzum çok çok çok teşekkür ediyorum Allah duysun sesimiziİnşallah harika şeyler söylesin doktor kuzum
baldır kendisi bal
İnşallah güzel sonuçlar alırsın kuzumCanisilarrr bugun adetin 7. Günü femara bu akşam bitecek nasıl sizce
Amin kuzum amin inşallahİnşallah kuzum çok çok çok teşekkür ediyorum Allah duysun sesimizi
Canım Progestan tarzı bir şey kullanıyor musun doktorla konuştun muKızlar, dünde bugün de kahverengi akıntım var. Öyle yoğun değil ama iç çamaşırım kirleniyor. Normal diye okuyorum ama yine de tecrübelilere sorayım dedim
Ya ben klomen içtim ya kuzum biliyorsun. Bugün adetin 13. Günü ovu testleri hep silik. Adet bitiminde bile daha koyuydu. Ben açıkçası erken olur bu ay diyordum klomen sayesinde ama yumurtlamaya dair belirti yok hiç yoksa etki etmedi mi bendeKız o ne çatlayacaksın nerdeyse. Benim 9. Günüm hiç test yapmadım. Şuan kendi içime kurt düştü. Elimde havucumla testine bakakaldım çatlasın diye havuç kemiriyordum. Ay ben de mi test yapsam ama çok su içtim ya. Hiç değerlendirmedik biz daha var diye ama femara erken olgunlaştırdı heralde seninkini canım değerlendirmelere başlayın
Ben çektirdim canım o an müthiş bir acı oldu evet ama bence dayanılmayacak değil birkaç saniyelik işlem için anestezi almak istemedim ben ama bu senin dayanma gücüne bağlı dayanabilirim diyorsan alma anestezi derim. Şimdi düşünüyorum bir daha olsa bir daha anestezi almadan çekilirimanestezisiz rahim filmi çekinen varmı kızlar ağrı olmuşmuydu
Hamilelik var ise doktorunuza bildirin devlet progestan vermior kese gormeden ozel hemen ilac veriyor iki uc gune kesiliyor bnce onlem alin mutlakaKızlar, dünde bugün de kahverengi akıntım var. Öyle yoğun değil ama iç çamaşırım kirleniyor. Normal diye okuyorum ama yine de tecrübelilere sorayım dedim
Kız ben agrıdan duramıyorum öyle böyle degil ama saglı sollu sanki adet olacam. Soldaki çatlıyor bence. Sagdakide yerleşiyor mu acep dünde uzayan akıntım geldi şimdide geldiİnşallah kuzum inşallah inan ben de stres oldum sonu güzel olsun inşallah
Yok canım kullanmıyorum. Yarın gidince gerek görürse verir artıkCanım Progestan tarzı bir şey kullanıyor musun doktorla konuştun mu