- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #25.161
Ayyy hadi inşallah diyelim o zamanBen de tam olarak böyle yapmıştım
Yumurtan güzel olsun bebiş getirsinde birkaç gün önemli değilYaaa normalde ben zaten 17-18 de çatlar ama geçen ay inofolic ile 14. Gün çatladı. Klomen daha erken olur demiştim ama öyle olmuyormuş demek kibekleyelim bakalım
Kızlar görün beniiKızlaarr Climen 21 draje bu ilaçtan daha önce kullanan var mıı??
Profilinden forum seçeneklerine gir başkalarının imzalarını görüntüle seçrneğini işaretle kaydetYa kızlar hamilelik günlüğünü nerden açıyorduk en son kapatmıştım bulamadım
Şu ilaçtan dimiKızlar görün beniiyok mu içinizde bu ilaçtan kullanan kafam çok karıştı bugün doktorum yazdı bu ilacı, yumurta takibi yapacağız. Netten baktım ama bazı yerlerde bu ilacın doğum kontrol hapı olarak kullanıldığı yazıyor
Aminnnnİnşallah kuzum hepimiz için öyle olsun bu ay sonu hepimiz için güzel haberler gelsin
Yaaa evet bu ilaçtan kuzumŞu ilaçtan dimiBen kullandım canım 1,5 yıl önce o ay hamile kaldım
Yaa sağ ol canım kaç kere girdim oraya gözümden kaçmış tek tek okudum sen yazınca buldumProfilinden forum seçeneklerine gir başkalarının imzalarını görüntüle seçrneğini işaretle kaydet
Bir de kuzum kullanmaya ne zaman başladın, bitene kadar mı kullandın? Benim reglimin 4.günü, bugün doktorum çok yoğundu doğru düzgün soruda soramadım anlattı ama tam anlamadımŞu ilaçtan dimiBen kullandım canım 1,5 yıl önce o ay hamile kaldım
Bende açtım. doğumdan bugüne 1140 gün gecti yazıyor sende. Bende bişey yazıyor muYa kızlar hamilelik günlüğünü nerden açıyorduk en son kapatmıştım bulamadım
Yok hiçbir şey görünmüyor canım şu anBende açtım. doğumdan bugüne 1140 gün gecti yazıyor sende. Bende bişey yazıyor mu
İnşallah faydası olmuştur dimi kuşum yaYumurtan güzel olsun bebiş getirsinde birkaç gün önemli değil
Oyyy kutlu olsun kuzumİnşallah faydası olmuştur dimi kuşum yameraktan heyecandan ölücem diye n son heyecanlandığımda hüsrana uğramıştım ama bu sefer çok umutluyum inşallah umutlarım boş çıkmaz Allahım bugün bizim evlilik yıldönümümüz
İnşallah bitanem inşallah Allah razı olsunOyyy kutlu olsun kuzuminşallah güzel haberlerle taçlansın
Klomen kullandığım ay kullanmıştım canım. Hangi gün başladım nasıl kullandım tam hatırlamıyorum ama hepsini kullandırmadı banaYaaa evet bu ilaçtan kuzumbende nette tam doğru bir bilgi bulamayınca korktum açıkcası acaba doktor klomen yazacaktıda yanlışlıkla bunu mu yazdı diye ya da başka bir sıkıntı mı var diye
Yaa ne güzelİnşallah faydası olmuştur dimi kuşum yameraktan heyecandan ölücem diye n son heyecanlandığımda hüsrana uğramıştım ama bu sefer çok umutluyum inşallah umutlarım boş çıkmaz Allahım bugün bizim evlilik yıldönümümüz
Yaptı attı canım görmedin galiba
Şimdi hatırladım foruma yeniden girdiğim dönem birşeyler yapmıştım eski bilgileri kaldırmıştımYok hiçbir şey görünmüyor canım şu an
İnofolik de içseydin kuzum neden içmedin ben ne takviye varsa içiyorum allah ne verdiyse. Ama çatlar merak etme 16. Güne kadar. Yarını merakla bekliyorumSu gibi akıntım da yok kuzum işte bekliyorum inan ne olacak bitecek merak ediyorum cidden. Sanırım gecikecek. Geçen ay inofolic 14. Gün çatlama sağlamıştı. Normalde 17-18-19 civarı çatlardı benim yumurtam hep. İnofolic sayesinde 14 olmuştu. Klomen daha erken olur diyordum şaşırdım doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?