2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Selamunaleykum 🌺🌺🌺 bugün 9+6 kontrole gittim ya ne zor geçiyor günler insan merak ediyor gerçekten elhamdulillah bebiş 3,06 cm olmuş bile ne çabuk büyüyor maşaAllah 🤍 kalp atım hızı 173 çıktı iyi dedi doktor. Haftasıyla uyumluymuş herşey maşaAllah elhamdulillah 🤍Bacağını ve kolunu gördük. MaşaAllah🌺 Çok hareketli değil ama kolunu kaldırıp indiriyordu sadece 😍😍😍 maşaAllah. Testler hakkında bilgi verdi, ben öğrenmek istemediğimi söyledim doktora taramaları yaptırmayacağım yani. Zaten tüp bebek aşamaları yordu birde 9 ay onu takamam, öğrenmek istemiyorum dedim. Sadece ayrıntılı ultrason çektireceğiz inşaAllah öyle kararlaştırdık oda Allah korusun doğumda oluşabilecek herhangi bir sıkıntının önlenmesi yani tedbir alınması için yapılması makul geldi bana ve eşime. Doktorum da anlayışlı bir doktor zaten bilgiyi verdi ve uzatmadı. 3 hafta sonraya randevu verdi nasıl bekleyeceğiz yaw 2 hafta zor geçti 🤣🤣🤣 bilgileri ayrıntılı yazdım ki kafasına takılan olursa en azından bilgi edinir diye. Elhamdulillahi Rabbil alemin 🤲🤍🌺

Selamunaleykum 🌺🌺🌺 bugün 9+6 kontrole gittim ya ne zor geçiyor günler insan merak ediyor gerçekten elhamdulillah bebiş 3,06 cm olmuş bile ne çabuk büyüyor maşaAllah 🤍 kalp atım hızı 173 çıktı iyi dedi doktor. Haftasıyla uyumluymuş herşey maşaAllah elhamdulillah 🤍Bacağını ve kolunu gördük. MaşaAllah🌺 Çok hareketli değil ama kolunu kaldırıp indiriyordu sadece 😍😍😍 maşaAllah. Testler hakkında bilgi verdi, ben öğrenmek istemediğimi söyledim doktora taramaları yaptırmayacağım yani. Zaten tüp bebek aşamaları yordu birde 9 ay onu takamam, öğrenmek istemiyorum dedim. Sadece ayrıntılı ultrason çektireceğiz inşaAllah öyle kararlaştırdık oda Allah korusun doğumda oluşabilecek herhangi bir sıkıntının önlenmesi yani tedbir alınması için yapılması makul geldi bana ve eşime. Doktorum da anlayışlı bir doktor zaten bilgiyi verdi ve uzatmadı. 3 hafta sonraya randevu verdi nasıl bekleyeceğiz yaw 2 hafta zor geçti 🤣🤣🤣 bilgileri ayrıntılı yazdım ki kafasına takılan olursa en azından bilgi edinir diye. Elhamdulillahi Rabbil alemin 🤲🤍🌺
Sonunda eve ultrason cihazını biz kuracağız sanırım , her an bakabilmek için 😂😂

Sonunda eve ultrason cihazını biz kuracağız sanırım , her an bakabilmek için 😂😂
Geçen eşime geyiğine diyorum eve mi alsak diye çüş diyor 🤣🤣🤣 ya bende öyle aman aman belirti de yok çok şükür tabi olmasın da o iki hafta nasıl geçiyor bize sorun demi 🥲🥲🥲 buda imtihan aslında tüp bebek süreçlerinden geldiğimiz için zor muhtemelen 🥲🥲🥲 şükürler olsun bugünümüze ya sağlıklı olsunlarda bekleriz biiznillah 🌺🤲😌😌😌

Arkadaşlar bugün 7+2 yim saat 6 da doktor randevum var bebekler biraz bebek haline sönüyor mu bu hafta nasıldı tipi 😂
Yok dönmüyor ya benim dün 7+5 di.2.ucu yuvarlak bi tipdi totişi kafası koca olcak sanırım ama hiç bebek gibi değil 😂

Ne ameliyatı oldun canım bende histereskopi olacağım 3 regl bekleyip transfer yapacağım dedi doktorum sen ne kadar bekledim ameliyat sonrası ?
Benim rahmim T seklindeydi 2 kez histereskopi oldum 1. Erson aksuya oldum yapamamis maalesef 2. Cem celik hocama oldum Allah ondan razi olsun. Ameliyattan sonra 2 adet dongusu bekledim ben

Yok dönmüyor ya benim dün 7+5 di.2.ucu yuvarlak bi tipdi totişi kafası koca olcak sanırım ama hiç bebek gibi değil 😂
Geçen 6+1 de gitmiştim ozamanda böyle şekilsiz iki fasulye gibiydiler dedim bi umut bebek gibi olcaklar mı😂 kalp atışı peki güçlü müydü bu sefer

Geçen 6+1 de gitmiştim ozamanda böyle şekilsiz iki fasulye gibiydiler dedim bi umut bebek gibi olcaklar mı😂 kalp atışı peki güçlü müydü bu sefer
Zaten ilk kez duydum kalp atışını sanki yer altından biri demir borulara balyozla vuruyor gibiydi 🥰

Canımm MAŞALLAH diyelim ALLAH tamamına sağlıkla erdirsin Sağlıkla bebişini kucana almanı dilerim🙏🐬
Benimde bugün kontrolüm vardı Çok ŞÜKÜR iyiydi bebiş ama benim doktorum transfer gününü 17. Gün olarak sayıyoruz ve bugün 9+4 dedi bana 7 Ağustos transferim doktoruma göre hesaplıyorum evet 9+4 çıkıyor neden acaba senin nasıl hesaplanıyor doktorun nasıl hesaplıyor acaba arkadaşım Ben 2 kere sordum doktor sölediğim gibi anlattı doktordan doktora farkediyormu acaba 🙏🦋🐬

Canımm MAŞALLAH diyelim ALLAH tamamına sağlıkla erdirsin Sağlıkla bebişini kucana almanı dilerim🙏🐬
Benimde bugün kontrolüm vardı Çok ŞÜKÜR iyiydi bebiş ama benim doktorum transfer gününü 17. Gün olarak sayıyoruz ve bugün 9+4 dedi bana 7 Ağustos transferim doktoruma göre hesaplıyorum evet 9+4 çıkıyor neden acaba senin nasıl hesaplanıyor doktorun nasıl hesaplıyor acaba arkadaşım Ben 2 kere sordum doktor sölediğim gibi anlattı doktordan doktora farkediyormu acaba 🙏🦋🐬
Kuzum 2-3 gün ultrasona göre oynama oluyor bebeğinin gelişimi gayet iyi zaten aşırı hızlı büyüyor şuan. Böyle 2 haftalarda geri gelirse o sıkıntı 4-5 gün bile normal kabul ediliyor oda ultrason aletinden kaynaklı genelde zaten doktor normal herşey diyor ben soruyorum eşim soruyor bir daha soruyorum 🤣🤣🤣 eeee tüp bebekten geldik alışsınlar 🤭🤭🤭

Kuzum 2-3 gün ultrasona göre oynama oluyor bebeğinin gelişimi gayet iyi zaten aşırı hızlı büyüyor şuan. Böyle 2 haftalarda geri gelirse o sıkıntı 4-5 gün bile normal kabul ediliyor oda ultrason aletinden kaynaklı genelde zaten doktor normal herşey diyor ben soruyorum eşim soruyor bir daha soruyorum 🤣🤣🤣 eeee tüp bebekten geldik alışsınlar 🤭🤭🤭
Anladım canımm ben ultrasonda sormadımda içeriye geçince bilgisayardan söledi doktor transfer gününü 17. Gün olarak sayıyoruz daha öncede sölemişti bize
Bugünde pc den baktı 9+4 dedi Ben hesaplıyorum sölediği gibi çıkıyor benimde
Ama dediğin doğru canım bide doktorların Hesaplama şekilleri farklı olabiliyor kimi adete göre bile hesaplıyabiliyor tüp bebek te olsa Usg dede farklılıklar olabilir doğru canımm MAŞALLAH SUBHANALLAH diyelim sağlıkla ilerlesinler İNŞALLAH Arkadaşım Çok Aminnn🙏🐬

Kaçıncı gün embriyosu?

5. Gün embriosu ama doktorum baştan beri 7 ağustos 17. Gün diyor bana bende bunu anlamadım normalde 14 sayıyorlar 3 gün olunca sanırım 5 gün olduğu için 17. Gün oldu die düşünüyorum

Anladım canımm ben ultrasonda sormadımda içeriye geçince bilgisayardan söledi doktor transfer gününü 17. Gün olarak sayıyoruz daha öncede sölemişti bize
Bugünde pc den baktı 9+4 dedi Ben hesaplıyorum sölediği gibi çıkıyor benimde
Ama dediğin doğru canım bide doktorların Hesaplama şekilleri farklı olabiliyor kimi adete göre bile hesaplıyabiliyor tüp bebek te olsa Usg dede farklılıklar olabilir doğru canımm MAŞALLAH SUBHANALLAH diyelim sağlıkla ilerlesinler İNŞALLAH Arkadaşım Çok Aminnn🙏🐬
Amin amin amin 🤲 benim doktorum ölçtüğü yeri o an söylüyor güzel herşeyi açık açık söyleyen bir doktor zaten o nedenle seçmiştim. Ne ölçüyorsa şuan şunu ölçüyorum diye başlıyor sonra da sana söyleyip bilgilendiriyor. Karnımdan Ultrasonda rahmin ağzına da baktı mesela bugün o söylemese ben nereden bileceğim. Ölçtü tarttı dedi işte bilgilendirdi. Allah razı olsun Rabbim cümlemizi iyilerle karşılaştırsın. Bebişlerimize sağlık versin 🤲

Amin amin amin 🤲 benim doktorum ölçtüğü yeri o an söylüyor güzel herşeyi açık açık söyleyen bir doktor zaten o nedenle seçmiştim. Ne ölçüyorsa şuan şunu ölçüyorum diye başlıyor sonra da sana söyleyip bilgilendiriyor. Ultrason dan rahmin ağzına da baktı mesela bugün o söylemese ben nereden bileceğim. Ölçtü tarttı dedi işte bilgilendirdi. Allah razı olsun Rabbim cümlemizi iyilerle karşılaştırsın. Bebişlerimize sağlık versin 🤲
Aminnn canımm İNŞALLAH benim doktorumda iyi güveniyorum gösteriyor ama ölçüyü pcden söledi oda tekrar sordum ben anlattı tekrar 7 ağustos 17. Gün sayılıyor die vs dedi
Benim de rahim ağzına baktı canım onu söledi o an çok ŞÜKÜR Sıkıntı yokmuş bendede sağlıkla devam etsinde biraz kusmalarım oluyor benim suyuda pek içemiyorum etkilermi bilmiorum ama 9+4 normal sanırım usg kağıdına bi bakaım yazıyormu acaba arkadaşım 🙏🦋🐬

Yalnız tüp bebekte sürekli vajinal muayene ola ola ola gerçekten tiksindi gelmişti şuan karından bakılmak ne büyük rahatlıkmış. Allah’a hamdetmek istedim duygulandım. Ne zor aşamalardan geçtik. Rabbime hamdolsun bugünleri gördük elhamdulillah elhamdulillah elhamdulillah 🤲🌺🥲

X