- 17 Mayıs 2022
- 873
- 339
Bagısıklık serumu kasılma önleyici iğne yaptırdınızmıEvet genetiğe gönderdik. 2 ay ara verdim sonra dondurulmuş embriyo transfer ettiler. Bu benim 3. denememdi daha öncekiler genetikten geçememişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bagısıklık serumu kasılma önleyici iğne yaptırdınızmıEvet genetiğe gönderdik. 2 ay ara verdim sonra dondurulmuş embriyo transfer ettiler. Bu benim 3. denememdi daha öncekiler genetikten geçememişti
Valla doktorum yönlendirdi biziHangi firma ile göndereceksiniz
Olivia serum kullandım haftada bir gün ama kasılma önleyici iğne kullanmadımBagısıklık serumu kasılma önleyici iğne yaptırdınızmı
Ben araştırdım biraz bi İspanya’ya Veritas firmasına gönderen aracılar var, bi Amerika’ya gönderen panorama var bir de Ankara’da Genoks firması ile çalışanlar varValla doktorum yönlendirdi bizi
200 mg kullanıyorum. Günde 6 taneKaç mg progestron kullanıyorsunuz?
Bizimkide ispanyaya gidicekmişBen araştırdım biraz bi İspanya’ya Veritas firmasına gönderen aracılar var, bi Amerika’ya gönderen panorama var bir de Ankara’da Genoks firması ile çalışanlar var
Anladım cok tesekkurlerOlivia serum kullandım haftada bir gün ama kasılma önleyici iğne kullanmadım
Canim nasil oldun iyimisinBir anda oldu canım bayadır olmamıştı. Hafif bel ağrısı var şuan leke olarak geliyor ama çok korkuyorum. Nasıl bitecek bu hamilelik o kadar korkuyorum ki. İkiz olduğu için mi oldu yoksa bişey mi oldu içim içimi yiyor. Yatıyorum eşimi bekliyorum gelince gidicez
Daha iyiyim canım peçeteye sildikçe kahve leke geliyor sadece evime dönünce kendi doktoruma gidicem birde inşallahCanim nasil oldun iyimisin
Cok sukur canim insaAllah oda gecer hemencecik Rabbim esirgesin yavrularimiziDaha iyiyim canım peçeteye sildikçe kahve leke geliyor sadece evime dönünce kendi doktoruma gidicem birde inşallah
Benim tüp bebek ama bulantım var canım ilk gebeligimde hiç belirtim olmadan doğurdum ben canım şanslı gebelerdensin...Kızlar yarın 10+0 olucam ama bende hiç bulantı filan olmadı sadece birazcık koku hassasiyeti var ilk hamileliğim pek de bişey bilmiyorum tüp bebek diye mi bulantı yok bulantı olmaması tabiki iyi bişey ama psikolojik olarak beni etkiliyor yarın doktor kontrolüm var doktorada sorucam ben gibi çok belirtisi olmayan varmi
Benim ilk gebeliğim 7 yıl üstüne oldu ister istemez herşeyden çok etkileniyorum çok da korkuyorumBenim tüp bebek ama bulantım var canım ilk gebeligimde hiç belirtim olmadan doğurdum ben canım şanslı gebelerdensin...
Benimde ilk gebeliğim , mide bulantım bir hafta boyunca hep vardı ama sonra kayboldu. İştahım açık çok acıkıyorum , göğüs ağrım yok ama dolgunlukları çok belirgin . Mide bulantısı için söylenene kesinlikle katılıyorum doktorlar da diyor şanslıyız ki olmuyor . İnan çok zor o an ..Benim ilk gebeliğim 7 yıl üstüne oldu ister istemez herşeyden çok etkileniyorum çok da korkuyorum
Benimde iştahım açık yiyorum sürekli cevremdekiler de diyor çok şanslısın diyeBenimde ilk gebeliğim , mide bulantım bir hafta boyunca hep vardı ama sonra kayboldu. İştahım açık çok acıkıyorum , göğüs ağrım yok ama dolgunlukları çok belirgin . Mide bulantısı için söylenene kesinlikle katılıyorum doktorlar da diyor şanslıyız ki olmuyor . İnan çok zor o an ..
Ne güzel canım yok sevin benim ilk gebeliğimde tüp bebekti midem çok kötüydü 4 ay bitene kadar. Bu hamileliğimde daha az bulantı oluyor ama hep bulanıyor.Kızlar yarın 10+0 olucam ama bende hiç bulantı filan olmadı sadece birazcık koku hassasiyeti var ilk hamileliğim pek de bişey bilmiyorum tüp bebek diye mi bulantı yok bulantı olmaması tabiki iyi bişey ama psikolojik olarak beni etkiliyor yarın doktor kontrolüm var doktorada sorucam ben gibi çok belirtisi olmayan varmi
Bir yanım seviniyor bir yanim hep huzursuz yarın kontrolum var bebeğimi görünce rahatlarım sanırımNe güzel canım yok sevin benim ilk gebeliğimde tüp bebekti midem çok kötüydü 4 ay bitene kadar. Bu hamileliğimde daha az bulantı oluyor ama hep bulanıyor.
Güzel haberlerini bekliyoruzBir yanım seviniyor bir yanim hep huzursuz yarın kontrolum var bebeğimi görünce rahatlarım sanırım