19. Gün sanırım şuanÇok teşekkür ederim sizinkide hayırlı olsunşimdi kaçıncı gündesiniz verdiniz mi tekrar beta

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19. Gün sanırım şuanÇok teşekkür ederim sizinkide hayırlı olsunşimdi kaçıncı gündesiniz verdiniz mi tekrar beta
Ben tesadüfen komşuya gittimde Bahcede oturduk gerçi ama kedi leri besliyorlar evede giriyorlar aşılı aşısız hepsinde aşı yok ama değmedim de çikolata yedim iki parça bi panik oldum siz evde besliyorsunuz ama sizinki aşılıymış bi yarım saat durdum kalktım ama bundan birşey olmaz sanırımBen besliyorum.kumunu eşim değiştiriyor dışarıyla bağlantıları yok ve çiğ ürün tüketmiyorlar.kılından tüyünden bir şey olmaz önemli olan dışkısı ile temas etmeyin diyorlar. zaten ev hayvanı ise de sevdikten sonra ellerinizi yıkarsınız
Sizin çift embriyo transferi miydiSagdaki kesenin sol Yanında hemen![]()
Sorun olmaz canım ittir iyiceArkadaşlar progestanı fitil olarak kullanan var mı? Hemşire itebildiğin kadar derine it demişti o şekilde bebeğe zarar vermez dimi?
Evet:) bazen sonradan gelısebılıyormus saglıklı hayırlı olcaksa ınsallah gelişir:)Sizin çift embriyo transferi miydi![]()
Porgestan kalçadan vermişti dr maalesef kullanmaya başlayalı 1 hafta olmuştu ancak kalçalarım kıpkırmızı şişti artık iğne yapacak yer bulamadı sağlık ocağındaki hemşire dr çağırdı bir bakar mısınız diye.dr da dediki kesinlikle iğne yapılamaz dedi gebelik tedavisi olduğu için de başka bir ilaç vs veremeyiz dr unu arasın başka bir formunu kullansın dedi.yani yapılacak bir şey yok 5 gündür yatamıyorum doğru düzgün herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum ama ben çok fena haldeyim.yarın progestan dex e geçicem sabah akşam göbektenBugün kontrolüm vardı progestan ve progestan dex başlıcam perşmbe kontrol cuma transfer hayırlısıyla inşlh
İbnelere ağrı yaşayan arkadaşlar ne kullanıyorsunuz ki ben ilk kez kullanıcam dha önce sadece fitil kullanmıştım
Yok olmaz. Temas etmemişsiniz bile.Zaten o risk iyi yıkanmamış çiğ tüketilecek gıdlarda ve iyi ısıl işlem görmemiş hayvansal gıdalarda da var.Ben tesadüfen komşuya gittimde Bahcede oturduk gerçi ama kedi leri besliyorlar evede giriyorlar aşılı aşısız hepsinde aşı yok ama değmedim de çikolata yedim iki parça bi panik oldum siz evde besliyorsunuz ama sizinki aşılıymış bi yarım saat durdum kalktım ama bundan birşey olmaz sanırım![]()
Ayni durumu yasamistim ilk transferimde felc gecirdim sandim topalliyordum oyle kotuydum saglik ocagi hastaneye yonlendirmisti biz vuramayiz diye. Bende gittim ozelde acilde vuruldumPorgestan kalçadan vermişti dr maalesef kullanmaya başlayalı 1 hafta olmuştu ancak kalçalarım kıpkırmızı şişti artık iğne yapacak yer bulamadı sağlık ocağındaki hemşire dr çağırdı bir bakar mısınız diye.dr da dediki kesinlikle iğne yapılamaz dedi gebelik tedavisi olduğu için de başka bir ilaç vs veremeyiz dr unu arasın başka bir formunu kullansın dedi.yani yapılacak bir şey yok 5 gündür yatamıyorum doğru düzgün herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum ama ben çok fena haldeyim.yarın progestan dex e geçicem sabah akşam göbekten
Yok canım temas etmedimmm baktım sadece geçende yavru kedi geldi eve yemek verdim hergün ama ayağıma Sırnaşıodu da elimle hiç değmedim değemem zaten çekinirim biraz ürkekim ben Elimle hiç bir hayvan a değemem köpekler hariç canım oda ev köpekleri ancak sevebilirim ayy eskiden annemlere toxoplazma testimi yapmışlar ayrıca çiğ et yiomuş annem kıyma harcı yani seviomuş ona bişey olmamış yani bende kediyi öpmedim sonuçta bi çikolata yedimiki parçacık oda yasak değil sonuçta canımm kusura bakma ayy kafama takılıyor yoksa evcil hayvanlarıda doğal yaşamdakileride severim ürkerim sadece ama beslerim sende genede dikkat et canım eşinin değiştirmesi çok iyi şimdilikYok olmaz. Temas etmemişsiniz bile.Zaten o risk iyi yıkanmamış çiğ tüketilecek gıdlarda ve iyi ısıl işlem görmemiş hayvansal gıdalarda da var.
Amin canım inşallah öyle olabilmeyi çok isterimÇok mantıklı ay çok adaletli güzel anne olacaksınız inşallah![]()
Kızlar bu progestan iğne ile ilgili “çok acıyor” şikayeti okudum topikte. Ben de 8 ağustostan beri kullanıyorum kalçadan hiç acım olmuyor. Acaba vuran kişilerle mi işgili bu acı işi? İğneyi ilk aldığımda eczacı demişti ki abla bu iğne uzman ellerde yapılmazsa biraz yakar sağlık ocağında vurdurma hastaneye git demişti. Ben hiç sağlık ocağında vurdurmadım bu durumla ilgisi olabilir mi bilmiyorumAyni durumu yasamistim ilk transferimde felc gecirdim sandim topalliyordum oyle kotuydum saglik ocagi hastaneye yonlendirmisti biz vuramayiz diye. Bende gittim ozelde acilde vuruldumbence doktorunuz ne diyosa onu yapın
Neden fitil vermiyor acaba ben fitil kullanıyorumPorgestan kalçadan vermişti dr maalesef kullanmaya başlayalı 1 hafta olmuştu ancak kalçalarım kıpkırmızı şişti artık iğne yapacak yer bulamadı sağlık ocağındaki hemşire dr çağırdı bir bakar mısınız diye.dr da dediki kesinlikle iğne yapılamaz dedi gebelik tedavisi olduğu için de başka bir ilaç vs veremeyiz dr unu arasın başka bir formunu kullansın dedi.yani yapılacak bir şey yok 5 gündür yatamıyorum doğru düzgün herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum ama ben çok fena haldeyim.yarın progestan dex e geçicem sabah akşam göbekten
Yok canım o evle bağlantılı kedilerse yemeklerini zaten onlar veriyordur.Yok canım temas etmedimmm baktım sadece geçende yavru kedi geldi eve yemek verdim hergün ama ayağıma Sırnaşıodu da elimle hiç değmedim değemem zaten çekinirim biraz ürkekim ben Elimle hiç bir hayvan a değemem köpekler hariç canım oda ev köpekleri ancak sevebilirim ayy eskiden annemlere toxoplazma testimi yapmışlar ayrıca çiğ et yiomuş annem kıyma harcı yani seviomuş ona bişey olmamış yani bende kediyi öpmedim sonuçta bi çikolata yedimiki parçacık oda yasak değil sonuçta canımm kusura bakma ayy kafama takılıyor yoksa evcil hayvanlarıda doğal yaşamdakileride severim ürkerim sadece ama beslerim sende genede dikkat et canım eşinin değiştirmesi çok iyi şimdilik![]()
Yok canım temas etmedimmm baktım sadece geçende yavru kedi geldi eve yemek verdim hergün ama ayağıma Sırnaşıodu da elimle hiç değmedim değemem zaten çekinirim biraz ürkekim ben Elimle hiç bir hayvan a değemem köpekler hariç canım oda ev köpekleri ancak sevebilirim ayy eskiden annemlere toxoplazma testimi yapmışlar ayrıca çiğ et yiomuş annem kıyma harcı yani seviomuş ona bişey olmamış yani bende kediyi öpmedim sonuçta bi çikolata yedimiki parçacık oda yasak değil sonuçta canımm kusura bakma ayy kafama takılıyor yoksa evcil hayvanlarıda doğal yaşamdakileride severim ürkerim sadece ama beslerim sende genede dikkat et canım eşinin değiştirmesi çok iyi şimdilik![]()
Ben transferden itibaren kahve hiç tüketmedimArkadaşlar beslenmeniz nasıl ve evde kedi besleyen varmı![]()
Benim kedim varArkadaşlar beslenmeniz nasıl ve evde kedi besleyen varmı![]()
Merhaba hemşireyim bende Progestan yaparken derin kasa yapmak ve ilacı yavaş vermek önemli bende yaptırdım 1 hafta hergun ama biraz ağrım oldu da anlattığınız gibi bişey yaşamadım. Meslektaşımı asla kötülemek istemem ama yanlış yere yapılıyor olabilir mi ?Porgestan kalçadan vermişti dr maalesef kullanmaya başlayalı 1 hafta olmuştu ancak kalçalarım kıpkırmızı şişti artık iğne yapacak yer bulamadı sağlık ocağındaki hemşire dr çağırdı bir bakar mısınız diye.dr da dediki kesinlikle iğne yapılamaz dedi gebelik tedavisi olduğu için de başka bir ilaç vs veremeyiz dr unu arasın başka bir formunu kullansın dedi.yani yapılacak bir şey yok 5 gündür yatamıyorum doğru düzgün herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum ama ben çok fena haldeyim.yarın progestan dex e geçicem sabah akşam göbekten
Kaç haftalık canım bende çarşamba günü gidicem kese içinKızlar keseyi gördüm bir tane de minicik bisi var haftaya bakalım o gelişecek mi![]()
Sağlık ocağı ve hastane gerçekten çok fark ediyor. Sağlık ocağında hemen hızlıca vuruyor kız mahvetti bir gün beni. Hastane'de yağlı iğne olduğu için yavaş enjekte ediyor iğneyi özellikle de söyledi yavaş yapılması lazım diye.Kızlar bu progestan iğne ile ilgili “çok acıyor” şikayeti okudum topikte. Ben de 8 ağustostan beri kullanıyorum kalçadan hiç acım olmuyor. Acaba vuran kişilerle mi işgili bu acı işi? İğneyi ilk aldığımda eczacı demişti ki abla bu iğne uzman ellerde yapılmazsa biraz yakar sağlık ocağında vurdurma hastaneye git demişti. Ben hiç sağlık ocağında vurdurmadım bu durumla ilgisi olabilir mi bilmiyorumiğneyi olduktan sonra ovmamak lazım biliyorsunuz değil mi? Canlarınız yanmasın hastaneye gidebilirseniz acilde vurdurun