- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 29
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.961
Benim de böyle olmuştu hemen kan verdim.Nasıl beklenir bilemedimMerhaba arkadaşlar, benim regle 5 gün var testlerde çok silik çıktı, 7. Haftaya kadar kan vermesem kaset testten koyulaşma takip etsem diyorum? Direk ultrasona giderim. Aranızda böle yapan var mı ve sizce mantıklımı? Fikriniz nedir
Ne zaman kan verdiniz ve kaç çıktı acaba ?Benim de böyle olmuştu hemen kan verdim.Nasıl beklenir bilemedim
Adete 2 gün vardı beta 39,6 ile öğrendimNe zaman kan verdiniz ve kaç çıktı acaba ?
Hangi doktora gidiyorsunuz İzmirde28 yaş
İlk bebeğim öncesinde bir düşük var
25 ekim
1ağustos
6+0 kese görülme
İzmir :)
Prof Sermet Sağol a gidiyorumm ege üni perinatoloji bölüm baskanı kendisiii çok memnunum kendi yeri var alsancaktaHangi doktora gidiyorsunuz İzmirde
Ne zaman kan verdiniz ve kaç çıktı acaba ?
Bende ne zaman versem hiç mi vermesem bilemiyorum. Çok düşük çıkarsa diyeCanım ben de adete 2 gün kala verdim 57 çıktı. Ama gerçekten zaman zor geçiyor. 1 hafta sonra birdaha verdim. Değere göre gittim. Ama yine de çok net göremedik karından. Yarın 5+3 olacagiz inşallah akşamüstü görmeye gideceğim
İçin rahat değilse bugün doktora git canım ama bence o yerlesme lekesiYaa inşallah öyledir. Aynen devamı falan gelmedi şuan sürekli zaten su içip tualete çıkıyorum hiç bişi yok . Şundan dolayı taktım kafaya ama ben geçen hafta hamileliğimi öğrenirken henüz reglime 2 gün falan vardı zaten kahverengi lekem ara ara geldi sonra durdu . O okey yerleşmeyse bu neden yine tekrar bugün oldu diye panik yaptım bi
Öyle sanırım canım ya . Devamı gelmedi hala çünkü sürekli kontrol ediyorum artma bişey yok şükürler olsunİçin rahat değilse bugün doktora git canım ama bence o yerlesme lekesi
Ben adetim 7 gün geçince kan verdim 500 küsür çıktıMerhaba arkadaşlar, benim regle 5 gün var testlerde çok silik çıktı, 7. Haftaya kadar kan vermesem kaset testten koyulaşma takip etsem diyorum? Direk ultrasona giderim. Aranızda böle yapan var mı ve sizce mantıklımı? Fikriniz nedir
Sevindim canım iyi gelmesineAy şu an size WC den sesleniyorumçok şükür günler sonra karnım indi. Gazım azaldı suya kayısı ıslatıp suyunu içme fikri sanırım fena gelmedi. Bir de iki gündür vurdum kendimi yoğurt kefir ayran... Kızlar az yiyin. Yemek de şişkinlik yapıyor.inanin 3 gündür akşam öğünün çorba. Bir tek dün bamya yedim o da bağırsaklarıma iyi gelsin diye sanırım onun da etkisi oldu şükür 3 gündür 5 aylık hamile gibi geziyorum
Doktor önerisiyle kullanabilirsin sanırım.ben folik asiti multivitamin olarak kullanıyorumGunaydin kizlar
Enerjim inanılmaz düşük bu hafta
Ne işe, ne eve, ne ikizlere yetişebiliyorum
Vitamin takviyesi kullanılabilir mi acaba hamileyken?
Evet gebelikte olumsuz örnekler insanı çok etkiliyorGünaydın anneler .güzel şeyler konuştuğumuz ve güzel şeyler yaşadığımız bir gün olması dileğiyleDün konuşulan düşük konuları beni biraz etkiledi sanırım,garip rüyalar gördüm.Biraz daha az girmeye çalışacağım gruba.etkilendim galiba.
Gunaydin kizlar
Enerjim inanılmaz düşük bu hafta
Ne işe, ne eve, ne ikizlere yetişebiliyorum
Vitamin takviyesi kullanılabilir mi acaba hamileyken?
Bana elenatal verdiDoktor önerisiyle kullanabilirsin sanırım.ben folik asiti multivitamin olarak kullanıyorum
Tamam canım bunu bi doktora sorucamCanım benim kullandıgım folatda onlar da var Bana iyi geliyor deneyebilirsin. MFK nın FODEGA sı
Günde kaçar tane çay kahve içebiliyoruzBana elenatal verdi
İlk gebeligimde ocean mummy kullanıyordum
İçeriğine bakmadım elenatalin gerçi ama omega 3 var sanırım ekstra
Sanki bi c bi d vitamini falan olsa toparlarım gibi hissediyorum
Eski yaşam alışkanlıklarımı da değiştirmem gerekiyor
Gebelik beklemediğim için hala adapte olamadım bu duruma
En kötüsü de çay kahve kısıtlaması
Öğretmenim arkadaş ben çay kahve içmeyen öğretmen mi olur
Hamileyken günlük kafein alımı toplam 200 mg olması gerekiyor diye biliyorum maksimumGünde kaçar tane çay kahve içebiliyoruz