-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.981
Ben bu ara kahveden soğudum nedense illa bir türk kahvem olurdu aklıma bile gelmiyor ilginçHamileyken günlük kafein alımı toplam 200 mg olması gerekiyor diye biliyorum maksimum
2 bardak çay, 1 bardak filtre kahveye denk geliyor
Ben afedersin hayvan gibi kahve içiyorum 8-9 kupa
Bi de Türk kahvesi içiyorum kupada nasıl 1e düşürecem bilmiyorum
Tamam canım bunu bi doktora sorucam
Olmazsa folik asiti onunla değiştireyim sagol
Ben bu ara kahveden soğudum nedense illa bir türk kahvem olurdu aklıma bile gelmiyor ilginç
Ben düşüremedim valla.sabah akşam içiyorum kahve yineHamileyken günlük kafein alımı toplam 200 mg olması gerekiyor diye biliyorum maksimum
Bana elenatal verdi
İlk gebeligimde ocean mummy kullanıyordum
İçeriğine bakmadım elenatalin gerçi ama omega 3 var sanırım ekstra
Sanki bi c bi d vitamini falan olsa toparlarım gibi hissediyorum
Eski yaşam alışkanlıklarımı da değiştirmem gerekiyor
Gebelik beklemediğim için hala adapte olamadım bu duruma
En kötüsü de çay kahve kısıtlaması
Öğretmenim arkadaş ben çay kahve içmeyen öğretmen mi olur
Ben dün 3 bardak çay 1 bardak ihlamur bide bir sürü çikolata yedimHamileyken günlük kafein alımı toplam 200 mg olması gerekiyor diye biliyorum maksimum
Keşke benim de aklıma hiçbir şey gelmeseBen bu ara kahveden soğudum nedense illa bir türk kahvem olurdu aklıma bile gelmiyor ilginç
Oo vitamin yönünden baya zengin bir takviye bu zararlı bir sey de yok içindeBen gösterdin doktoruma kullanabilsin içeriği guzel dedi
Çikolata da var kolada da varBen dün 3 bardak çay 1 bardak ihlamur bide bir sürü çikolata yedimçikolatada da varmış
Keşke benim de aklıma hiçbir şey gelmese
Vallahi bence bu bir lütuf kıymetini bil
Oo vitamin yönünden baya zengin bir takviye bu zararlı bir sey de yok içinde
Sormadan kullansam olmaz mı acaba
Öyle birden düşmez ya bence deBen düşüremedim valla.sabah akşam içiyorum kahve yine
Ben çay kahve hiç sevmem, atanamamış öğretmenim bu arada sorunumu buldum sayendeBana elenatal verdi
İlk gebeligimde ocean mummy kullanıyordum
İçeriğine bakmadım elenatalin gerçi ama omega 3 var sanırım ekstra
Sanki bi c bi d vitamini falan olsa toparlarım gibi hissediyorum
Eski yaşam alışkanlıklarımı da değiştirmem gerekiyor
Gebelik beklemediğim için hala adapte olamadım bu duruma
En kötüsü de çay kahve kısıtlaması
Öğretmenim arkadaş ben çay kahve içmeyen öğretmen mi olur
Folatı kesin alcam da minera ve adenoyu sorarım canımBunları da gösterdim kullanıyorum diye. İçerikleri temiz istersen kullan dedi. Minera sayesinde baş ağrıma baybay dedimadendo da rahmin kanlanmasini artırıp düşük riskini azaltıyor kuzum Nosking
Atanmak için hemen çay kahveyi sevmen lazım başka çaresi yokBen çay kahve hiç sevmem, atanamamış öğretmenim bu arada sorunumu buldum sayende
Darısı bana olsun o zaman.Aç karna kahve sigaraya ölen biri olarak sigarayı bıraktım ama kahveyi bırakamıyorumKızlar kahve kokusuna bayılan ben günde bir tane içicem diye sabırsızlıkla bekleyen ben bugün kahve kokusundan tiksindim ve içemedim...
Valla inşallah mı diyim bilemedim sevgilimden ayrılmış gibi hissediyorumDarısı bana olsun o zaman.Aç karna kahve sigaraya ölen biri olarak sigarayı bıraktım ama kahveyi bırakamıyorum
Yaş 24canım bilgilerini alalım tablomuza ekleyelım seni de :)
Son adet tarihi
Beklenen dogum tarihi
Görüldüyse kese görme haftası