2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    323
fiyonas canım sen de bilgilerini verirsen listemize ekleyelim seni de?
Yaş
Kaçıncı bebek
Son adet tarihi
Beklenen doğum tarıhı
şehir
Kesenin görüldüğü hafta :)
 
Kizlar dün kan testi yaptırdım. 5 + 4 ken yani. 729 geldi. Düşük mü değer acaba ya emin olamadim ama adet gectikten 2 3 gün sonraki odrar testim negatifti adet gecince 5 gun sonraki pozitifti. Gec dollenme falan olmus olabilir onu bilmiyorum. Ama 1000 den buyuk beklerdim.
 
Geç döllenme olması mümkün canım bence. Öncesinde hiç Kan vermiş miydin? İki güne bir daha ver için rahat etsın :)
 
Canım ben de atanamamış matematikçiyim Kamuya memur oldum 11 yıldır kamudayım. Ama bu sene Çocuk gelişimi okuyup burdan yol almayı düşünüyorum nasipse... Öğretmeyi çok seviyorum çok istedim ama nasip olmadı. Belki 2-3 seneye olur :)
 
Ben de sevmiyorum da bebisler için mecburen içiyoruz
Ama cidden hiç aklıma gelmemişti kefir almaya çıktım şimdi
bende burdan okudum faydalı diye
Günde 1 su bardağı kadar kefir tüketimi hem kabızlığı önleyecek hem de bağışıklık sistemini kuvvetlendirecektir.
zaten grip oldum ilaç kullanamıyorum c vitamini falan
 
KEfirin manyağıyım ben :) iyi ki seviyorum :) En çok da diyetlerde Smootie lerde kullana kullana çok alıştı damağım, zorlananlara tavsiye ederim. Evdeki muzla tarçınla falan blend edip için :)
yok hazır alıyom günde 1 bardak normalde hayatta sevmem süt içmeyide sevmem sağlıklı diye içiyom
 
Kızlar selam, benim doktorum 12. Haftaya kadar saç boyamayacaksın dedi. 12. Haftadan sonra da sadece organik boyayla boyayabilirsin dedi. Benim saçımın önü hep bembeyaz, kapatmazsam olmaz çalışıyorum hoşuma gitmiyor o yüzden şuan için rimelle idare ediyorum ama daha 1 aydan fazla var nasıl olacak bu şekilde bilmem. Sürekli elimde rimelle çıkan beyazlara bakıyorum ki sanki rimel de zararlı olabilir bir farkı yok gibi. Siz boya işini napıyorsunuz özellikle beyazları?
 
KEfirin manyağıyım ben :) iyi ki seviyorum :) En çok da diyetlerde Smootie lerde kullana kullana çok alıştı damağım, zorlananlara tavsiye ederim. Evdeki muzla tarçınla falan blend edip için :)
işyerindeyim fırsatım olmuyor mecburen alıp içiyom yarın bir daha kan verecem pazartesi çağırdı büyük ihtimalle kese içindir salı günü 1196 çıktı bugün sadece sabah burnumdan çok az kan geldi gelmezdi normalde
 
Doktorunla da paylaş ama muhtemelen gebelikte kan hacmin artıyor bebek için Ondandır bence normaldir de. :)
 
Öğretmenlikten ben şu 6 ayda inanılmaz soğudum bilmiyorum
İdarecileri okulları velileri görüp sürekli içinde olunca bir de her şeye bir kılıf uyduruyorlar usulsüzlük desen var evrakta sahtecilik desen var
Okullarda olmaz diyorsun ama insanın ağzı açık kalıyor
Çocuk gelişimi çok iyi bir seçenek ama inşallah ordan açılır kısmetin
 
Benimde beyazlarım çıkıyor ama bebişler için mecbur boya konusu baya hassas :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…