• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar merhaba ben bugün doktora gittim eşimin işi nedeniyle bugün gitmemiz gerekti ☺️ Kalp atışını azda olsa duyduk 💜 ben burdayım dedi Allahım sağlıklıca kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah ☺️
Amiinnn,darısı henüz duymayan herkese olsun.Çok seviniyorum böyle haberleri okuyunca 🙈🥰💐

Kızlar merhaba ben bugün doktora gittim eşimin işi nedeniyle bugün gitmemiz gerekti ☺️ Kalp atışını azda olsa duyduk 💜 ben burdayım dedi Allahım sağlıklıca kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah ☺️
Ayy çok sevindim rabbim sağlıklı gebelik geçirmeyi, sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲

Profilinize tıklayın forum seçeneklerine tıklayın-->içerik seçenekleri--> Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle
Hayırlı olsun kuzum yaa, bu arada hamilelik günlüklerini sadece ben mi görmüyorum bu uygulamanın en güzel özelliklerinden biri idi, şimdi bende gözükmüyor

Kızlar merhaba ben bugün doktora gittim eşimin işi nedeniyle bugün gitmemiz gerekti ☺️ Kalp atışını azda olsa duyduk 💜 ben burdayım dedi Allahım sağlıklıca kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah
Gozunuz aydin 🤗 kac günlukken duydunuz acaba 😊

Back